Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy™ Nexus™ KULLANICILAR KULUBÜ (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.564
Cevap
28
Favori
236.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun apn ayarları nasıl yapılıyo avea için ?
  • telefonun sürümünden kaynaklanıyor, her bölgeye ayrı veriliyor, senin telefonun muhtemelen arabistan bölgesinden biraz beklemen gerekecek
    @burakkengil55
  • iki gün önce son güncellemeyi yaptım ondan sonra ekranın led ışığının yanıp sönmesi gitti ayarlarda falan açık nedır nedendir nasıl düzeltilir bilen yardımcı olcak var mı?
  • arkadaşlar tavsiye edebileciginiz bi navigasyon programı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci006

arkadaşlar tavsiye edebileciginiz bi navigasyon programı varmı

Sygic en iyisi diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba,

cihazımın sürümünü nasıl öğrenirim? (yakju veya takju). Üzerinde aok rom var, 4.2.2.

Google Developers
    Factory Images for Nexus and Pixel Devices  |  Google APIs for Android
    https://developers.google.com/android/nexus/images

burdan uygun sürümü bulup 4.3 e yükseltmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler.

• Merhaba. 3g ile internete bağlanamıyorum.Ayarları nerden yapabilirim acaba ?
  • Arkadaşlar merhaba, bende samsung galaxy nexus var cihazimi yaklaşık 1 1.5 yıldır sorunsuz kullanmaktaydım ancak bugun itibariyle cihazimda bir tus kilidi problemi ile karşı karşıyayım ve ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Cihazi tuş kilidine aldıkdan 2-3 saniye sonra tuş kilidi kendiliğinden tekrar açılıyor bunun akabininde cihaz bekleme süresi dolunca uyku moduna geçincede yine aynı sekılde ekran aydınlanıyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.. Telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi dusundum ama ozamanda rehberimin silinmesinden çok korkuyorum.. lütfen bana yardımcı olun..
  • Arkadaşlar MEB.ben Galaxy Nexus 10 tablet aldim.2 GB RAM var yazio özelliklerde ama 1100 MB olarak görünüyor clhazda.samsungu aradim gömülü uygulamalar için kullaniomus cihaz o yüzden öyle 1100 MB görünüyor bir problem değil diyorlar ama ben inanamadim.konudan bilgisi olanlar yardim edebilirmi
  • arkadaşlar elimde tam güncel galaxy nexus var 4.3 jelly bean root etmek istiyorum ama toolkit 4.1.1 e kadar destekliyor ne yapmam lazım
  • Arkadaslar merhaba idaretende olsa nexus kullaniyorum telefon cebimdeyken bazen sesi duyamiyorum malum sesi kisik.. bu durumdan dolayi napabilirim.. yardimlariniz icin tesekkurler..
  • Breakaway kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=60744861&mpage=301

güncel konu burası.

ses seviyesini yükseltmek için cihazınızın rootlu olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=60744861&mpage=301

güncel konu burası.

ses seviyesini yükseltmek için cihazınızın rootlu olması lazım.

Bu root isini nasil yapabilirim ?
  • Breakaway kullanıcısına yanıt
    dediğim güncel konunun ilk sayfasında açıklaması olması lazım, yoksa
    XDA Developers
    Samsung Galaxy Nexus Forum on XDA Developers
    http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1339

burda veya google da araştırabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,

anneme vermiş olduğum Nexus cihazım klon IMEI çıktı. Eski telefonumun IMEI kodunu nasıl klonlayabilirim? Cihazda Cynogenmod kurulu, en kolay ve kesin yöntem nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, CM 11 (kit kat) kullanan arkadaşlarda Apollodan müzik dinlerken ekran kiliti kapanınca kısa bir süre müzik kesintisine uğrayan var mı acaba?
  • Herkese selamlar. İlk sayfaya baktım bulamadım, arayan kişi(numara) engellemeyi nasıl yapabiliyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, benim cihazımda hala 4.1.1 sürümünde bunu nasıl yükseltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Arkadaslar cihazin orjinal haliyle aldigi son guncelleme nedir benim cihazim 4.1.1 surumunde suan guncellemeleri denetledigimde sisteminiz guncel demekte

Turkiye icin 4.2.1

Benim cihazda 4.1.1 olark gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.