Bildirim
SAMSUNG GALAXY NEXUS ROM YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende arıyorum arkadaşlar ses sorununu çözen ve bataryayı uzatabılecegım bır rom. -
Cm 10? -
Ben de arıyorum.Benchmark puanı benim için önemli değil.Farklı birşey istiyorum.Farklı launcher.S3 rom gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Cm 10?
@XsI s3 kullananlar nexus rom,nexus kullananlar s3 rom arıyor :)
@khanjui hocam cm10 mu yoksa rasbean jelly mi daha iyi ses olarak ve batarya olarak ne diyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
quote:
Cm 10?
@khanjui hocam cm10 mu yoksa rasbean jelly mi daha iyi ses olarak ve batarya olarak ne diyorsunuz?
Rasbean Jelly bilmiyorum. Neo V'de Cm10 kullanıyorum. Batarya normalden daha iyi. Ses olarak ne fark arıyorsunuz ki? yani ses olayını anlamadım. -
quote:
quote:
quote:
Cm 10?
@khanjui hocam cm10 mu yoksa rasbean jelly mi daha iyi ses olarak ve batarya olarak ne diyorsunuz?
Rasbean Jelly bilmiyorum. Neo V'de Cm10 kullanıyorum. Batarya normalden daha iyi. Ses olarak ne fark arıyorsunuz ki? yani ses olayını anlamadım.
nexus stock romlarda ses çok kısık ,boost yapacak birşey lazım bize
edit:custom değil stock romlarda demek istemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 1 Aralık 2012; 17:27:04 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Cm 10?
Rasbean Jelly bilmiyorum. Neo V'de Cm10 kullanıyorum. Batarya normalden daha iyi. Ses olarak ne fark arıyorsunuz ki? yani ses olayını anlamadım.
nexus custom romlarda ses çok kısık ,boost yapacak birşey lazım bize
Hmm... Bilmiyorum ya. Aslında Neo V de de Bravia Engine ve xLoud ses arttırma çalışmıyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Cm 10?
nexus custom romlarda ses çok kısık ,boost yapacak birşey lazım bize
Hmm... Bilmiyorum ya. Aslında Neo V de de Bravia Engine ve xLoud ses arttırma çalışmıyor.
stock romlarda demek istemiştim(yanlış yazmışım editledim) custom romlarda ses yükselir belki diye arayış içindeyiz :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- a21s hard reset
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- samsung tuşlu telefon ses açma
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- samsung galaxy s serisi
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X