< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 22 Kasım 2013; 10:02:18 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 22 Kasım 2013; 10:02:18 > |
Selamlar, Aklınızın bir köşesinde bulunsun diye karşılaştığım olayı sizlerle paylaşmak istedim, uzunca bir süredir bu tableti kullanıyordum öyle ciddi anlamda bir sıkıntısı ve sorunu olmadı. Malum şarj olayı, geç şarj etme, şarjın çabuk bitmesi, güncelleme almaması, arayüzü (e daha ne olsun :o)) bunlar samsung tabletin herkes tarafından karşılaşılan sorunları. Özellikle IPAD lerle filan karşılaştırılınca malesef bu android tabletlere gereken önemi vermiyor üreticiler.
Bu tableti de kalemi, telefonların da android olması ve android altındaki müzik yaptığım programlarımın ve diğer uygulamalarımın olması sebebiyle tercih etmiştim. Gel gelelim artık miadı doldu ki geçen gün tablet açılmadı. Hiç tepki yok, hard reset tuş kombinasyonları vs kar etmedi. Herhalde pil bitti dedim, internetde uygun fiyatlı bir pil buldum satıcı arkadaşı aradım biraz muhabbet ettik bu aletlerde genelde şarj soketinde sorun çıkıyor dedi onu hiç düşünmemiştim. O zaman bir de şarj soketi gönder dedim. Bu arada sorun anakartta da olabilir öyle ise malesef yapabilecek fazla bir şey yok dedi, bu da sık karşılaşılan sorunlardan biriymiş. Ben içindeki programları ve bilgilerimi kurtarırım ümidi ile girdim bu işe yoksa uğraşmayacaktım hiç. Neyse şarj soketi ve pil geldi, parça parça önce birini sonrada da her ikisini de değiştirip açmayı denedim ama malesef olmadı hiç bir hareket yoktu alette tabi bu arada değişik adaptör ve şarj kabloları ile de denedim acaba böyle basit bir durum mu var diye. Velhasıl durum budur alet gümledi içindekiler gitti, özetle kronik olarak rastlanan sorunlar şarj soketi, pil ve durum daha da vahimse anakart, zaten daha da bişi yok :o))) tamirci arkadaşın çokça karşılaştığı sorunlarmış. Şimdi de yerine hangi tableti alsam diye bir arayışa başladım, sorun çıkarmayacak stok arayüze yakın bir tablet arayışındayım. Şu xiaomi ve huawei filan olsa da ondan mı alsak ki ? |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|