Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 resmi basın görselleri ile karşınızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hitgraphic

yaşım 44 Allah şükür saçma sapan şeylere takıntım yoktur..

sana tavsiye direk insanlara anlaşıldı senin paran yok büyüyünce alırısın paran olunca bilmem ne yaparsın

gibi şeyler söyleme karşındakine espri yapayım derken belkide onun en zayıf noktasından vuruyorsundur

fikrini söyle ama insanların maddi manevi duygularını karıştırarak yorum yazma

neyse sen note 10 övmeye yada her ne yapıyorsan onu yapmaya devam et
    dostum insan 44 yasinda da ergen olabilir. 54 yasinda da ergen olabilirsin. bazilari surekli ergen kalir aslinda bu guzel birsey

bak son mesajin samsung note diyor. sen apple sahibi olmayan bir apple boysun ben sana teshisi dogru koymusum ama sen sinirlendin

apple boy olmaktan neden utaniyorsun ve reddediyorsun ayrica?

bence savundugun seyin arkasinda durman lazim ben androidi savunuyorum cunku iphone dan daha avantajli hem fiyati daha uygun hem de bilgisayara gerek duymadan cihazima direkt torrent indirmeyi seviyorum hem de keko gibi sd kart kullanip applecilarin pis koylu demelerinden zevk aliyorum. sen de soyle

apple seviyorum cunku cok cool beni ozel biri yapiyor de

bunlarda problem yok sen o yolda devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 11 Temmuz 2019; 10:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A80 in 6099 TL Lik fiyatından sonra note 10 için geçmiş olsun diyorum

• sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ne diyim

keşke gerçekten derdim apple samsung olsaydı neyse kal sağlıcakla

ama dediğimi yabana atma insanları tanımadan yargılama ,

bak yine yorumunda beni tanımadan yorum yaptın

ben senin hakkında yorum yaptımmı??? hayır...neden???

bir düşün istersen
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Note 9dan daha pahalıya çıktı. Snapdragon 730 var bir de.
    Note 10 9bin olur

• kreat kullanıcısına yanıt
    exynos itelemek nedir aga bu nasıl saçma bir cümledir.
    sanarsın ki tüm dünyaya snapdragon bize exynos verecekler

sadece amerika ve bir iki ülkeye snapdragon gidiyor ve bu her zaman böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cratos4203

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    daha çok sinirlen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 11 Temmuz 2019; 12:26:55 >
  • quote:

bir düşün istersen
    ben senin gibileri tek cumlesinden tanirim ve teshisimi koyarim. bence iphone alacak paran yok ama apple urunlerine muthis bir ozenti duyuyorsun bu benim fikrim sonucta bence oylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 11 Temmuz 2019; 13:18:10 >
  • Kamera açılır kapanır olsaydı daha iyi olurdu

• quote:

bir düşün istersen
    sen benim hakkımda istediğin kadar yorum yapabilirsin. yorum yapmak serbest. ben sana deneyimli bir eski apple kullanıcısı olarak çöpphone tavsiye ediyorum. çöpphone ya da diğer ismiyle itrash torrent indiremese de, dosya yöneticisi olmadığı için browserdan dosya indiremese de, itunes kullanmak zorunda kalsan da bir çöpphonedur. meraklısı çoktur. alırsan cool olursun. çöpphone logosunu gören kızlar sana teklif ederler. çöpphone almak için kredi çekmeni tavsiye ederim. bankalar ihtiyaç kredisi veriyor. ayda 200 300 tl bile düşmez. fakat ödemelerine dikkat et yoksa evine haciz gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 11 Temmuz 2019; 12:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cratos4203

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    519 tane mesajınla sen kime artistlik yapıyorsun? 10 sene boyunca her haftasonu buraya piknik yapmaya mı geldin sadece

sen pikniğe devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 11 Temmuz 2019; 12:47:46 >

• Nasıl desem kare yapı bu büyüklükteki bir cihaza hiç yakışmamış artı ortadaki kamerada çok çirkin duruyor.

• Nabız ölçeri çıkarmışlar :S

• quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

s4 un nesini begenmedin fistik gibi telefondu s4 sen kullanmayi bilememissindir

Alıntıları Göster

aynen bilemedik kullanmayi

Aldiktan 4 ay sonra durduk yere imei'si silindi. orjinal fabrika çikisi bir sekilde kullaniyordum ustelik. 1 ay garantiye gitti, aldigim gun telefon isinmaya ve kapanmaya basladi, yine verdim garantiye 1 ay sonra garanti donusu ayni sorunlar devam ediyordu ve garantide sadece guncelleme yapmislardi!!!! 700€ odemistim geri verip tum parami aldim. ve tovbe ettim bir daha samsung almam diye. garanti sureci bunda cok etkili olmustu. iphone olsa magzasina gidince aninda yenisini veriyordu o zamanlar (gerçi simdide ayni).

Bu yuzdendirki kullanmayi bildigim telefonlara yoneldim o gunden sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur-i leng

Aldiktan 4 ay sonra durduk yere imei'si silindi. orjinal fabrika çikisi bir sekilde kullaniyordum ustelik. 1 ay garantiye gitti, aldigim gun telefon isinmaya ve kapanmaya basladi, yine verdim garantiye 1 ay sonra garanti donusu ayni sorunlar devam ediyordu ve garantide sadece guncelleme yapmislardi!!!! 700€ odemistim geri verip tum parami aldim. ve tovbe ettim bir daha samsung almam diye. garanti sureci bunda cok etkili olmustu. iphone olsa magzasina gidince aninda yenisini veriyordu o zamanlar (gerçi simdide ayni).

Alıntıları Göster
    demek kendi kendine imesi silindi bak şu allahin işine

ayni seyi apple telefonlarda yapabilme imkanin olsaydi ve yapsaydin cihazi garantiye sokup o yazilimi bile yuklemezlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 11 Temmuz 2019; 13:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur-i leng

Alıntıları Göster
    sen applein cingene yuzunu gormemissin. o cagri merkezindeki kibar hanim ve beyler bence apple avukati ama telefonlara bakiyorlar hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

Nabız ölçeri çıkarmışlar :S
    Aaaa neden ya?

S7 de en sevdiğim özellik valla.

Note 10'u da çok beğendiğim söylenemez ama yine de Note Note'dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Aaaa neden ya?

S7 de en sevdiğim özellik valla.

Note 10'u da çok beğendiğim söylenemez ama yine de Note Note'dur.

Alıntıları Göster
    aynen s8 var bende
    nabız ölçer bir farktı samsung için çıkarmalı üzücü
  • şu sansunga sinir oluyorum. bak apple bir telefon cıkartıyor arkasında kocaman elma resmi. samsung amiral gemisi note serinin son versiyonunu cıkartıyor telefon çin malı telefon mu,general mobile mı, yoksa eski samsung modellerinden birisimi kimse anlayamıyor. note10 cıkıyor!! 10 yahu!! kasaya kocaman bir logo koy, boyle fosforlu, alımlı. gören ooo note10 desin. dimi ya. 3 senedir kullanılan dandik telefonlardan bir farkı yok şu telefonun. ama piyasanın en iyi telefonu halbuki..

yani ferrari üretiyorsun ama fiat egea kasa kullanıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 11 Temmuz 2019; 15:0:59 >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    E baya itelemek işte. İki farklı işlemci ile piyasaya sürüyorsa bana seçenek sunmalısın. Görmezden gelinecek bir bileşen değil ki bu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.