Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KONUŞMA KESİNTİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 1 ay once Vatanbilgisayar'dan aldigim note 3 gorusme esnasinda bazen ilk on dakika icinde bazen de bu sureyi gecince kesiliyor. Ilk baslarda kesik sim sebebiyle boyledir diye dusundum ama micro sim alinca da problem devam etti.

S4 ile ayni sorunu yasayan, telefonunu degistirip halen ayni sorunla ugrasan arkadasim var. Samsung ile bu sorunu nasil cozeriz, sorunun benzerini yasayanlar varsa cozum onerisi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canerfuat kullanıcısına yanıt
    Bu tarz sorunlarda genellikle telefonu fabrika ayarlarına almak, düzelmiyorsa servise vermek önerilir.
  • Hat Vodafone degildir umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Hat Vodafone degildir umarim.

Vodafone ama operator onemli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Bu tarz sorunlarda genellikle telefonu fabrika ayarlarına almak, düzelmiyorsa servise vermek önerilir.

Hocam cihazi fabrika ayarlarina da dondursek sorun devam eder bence. 1 ay olmadi alali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerfuat -- 23 Ekim 2014; 13:26:33 >
  • canerfuat kullanıcısına yanıt
    Onemli dostum,vodafone u arayip hattini resetleme islemi yaptir sorun muhtemelen cozulecektir zaten hat resetlemesinden sonra telefonunu bir kere kapatip aciyorsun deneme sonucunu da buraya yazarsin baska alternatifler uretiriz.

• Servise verdik telefonu. Allah kahretsin bu uyduruk markadan telefon alarak hata yaptım. Dış yüzeyi soyulan bir telefondan ne beklersin zaten. S4'ü olan arkadaşım en son başedemeyip tüketici hakem heyeti kararıyla telefonunu değiştirtti. Yenisi de aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.