Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE 3 NEO [ANA KONU] ★★ (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
32
Favori
105.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce mobil erişim noktasını açıp sonra wifi'yi açınca wifi'nin aktifleştiğini telefonu kurcalarken buldum. Sonra yazılımsal olduğunu düşünüp telefonu sıfırlayacaktım ama kendiliğinden düzeldi. Ben de bir şey anlamadım :)
  • lasix L kullanıcısına yanıt
    İyi para/emek harcamadan hallolmuş sevindim.
  • note 3 neo dan ses problemi yaşayan var mı acaba.
    zil sesi bozuk çalıyor ve örneğin youtube da birşeyler izlerken boğuk ve garip sesler çıkıyor.
    hopörlör diye düşündük ama değil. kulaklık takınca da ses kötü.
    ne yapmalıyım. işinin ehli tamirci önerirmisiniz
  • chevalier.06 C kullanıcısına yanıt
    Hocam önce alt tarafta bulunan hoparlörleri temizlemeyi deneyin.
  • Telefonumun kasası ciddi şekilde zarar gördü. Biraz araştırdığımda çerçeve+cam değişimi yapan firmaların olduğunu gördüm () ekranı değiştirmeden) Hiç çerçeve değiştiren oldu mu ya da bilgisi olan var mı?
  • Bu başlık ölmüş. Hadi bana müsaade size de iyi forumlar.
  • yaşatalım...

Samsung TR vermedin bir 5.0 güncellemesi.
  • Stock rom harici onerebileceginiz bir rom var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Update geldi

• Update geldi ama

• yeni update ne tam çözemedim 60 mb, sanırm 5.1.1 geldi. fakat pil performansı kesinlikle arttı
  • Arkadaşlar iyi günler

Ablamdan aldığım note 3 neo telefonu iş telefonum olarak kullanacağım, fotoğraf yazışma mail ve konuşma amaçlı bir kullanım olacak. Bu kullanım için pil süresini ve optimizasyonu iyi hale getirebilceğim tavsiyeleriniz var mı . sevgiler
  • chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    android 4.4.2 ye dön ve arka plandaki s note ıvır zıvır tüm uygulamaları devre dışı bırak
  • Samsung SideSync ile Kablosuz Veri Aktarımı Resimli Anlatım

BİLGİSAYAR TELEFON KABLOSUZ VERİ AKTARIM YÖNTEMLERİ | RESİMLİ ANLATIM | %100 Sorunsuz | Güncel 2017

konusuna eklenmiştir, diğer yöntemlerde eklenecektir, bütün telefonlarda bu işi size en kolay gelen yöntem ile halledeceksiniz.

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE 3 NEO [ANA KONU] ★★

• Merhaba, Ben de eşime yaklaşık 2 yıl önce Yurtdışından Samsung Galaxy Note 3 Neo almıştım, bugüne kadar çok bir sıkıntı yaşamadan kullandık ama geçen hafta pili bitti telefon kapandı ardından şarja taktık ama ne yaptıysak açamadık, pil şarj olmuyor görünüyordu, sonra hem ses hem güç tuşuna beraber bastım bu sefer şarj göründü ve açılış ekranı geldi ama renkli samsung logosuna geldikten sonra tekrar başa döndü ve böyle bir döngüye girdi, açılıyor gibi oluyor sonra daha ekran gelmeden bir yerde tekrar başa dönüyor böyle sonsuz bir döngüde ne kapatabiliyoruz ne açabiliyoruz, sonra çeşitli tuş kombinasyonları denedim ve sonunda güç tuşuna basılı tuttuğum sürece yeniden başlamadığını farkettim ve güç tuşuna basılı olarak bekledim telefon açıldı , android güncellemesi yaptı ve ekran geldi ama güç tuşunu bıraktıktan sonra biraz açık kalıp bir kaç dakika içinde tekrar kapanıp yeniden aynı döngüye girdi, ilk bir iki gün böyle güç tuşuna basarak açtık bazen 3-5 saat kapanmadan idare etti bazen tuşu bırakır bırakmaz ekran gitti en sonunda telefona sıkı bir lastik geçirdim güç tuşu devamlı basılı ve 3 gündür telefonu kapanmadan kullanabiliyoruz. Yurt dışı forumlarda birçok kişi pili değiştirdim düzeldi demiş yeni pil aldım ama bizde durumu düzeltmedi hala lastikle güç tuşunu devamlı basılı olarak kullanıyoruz, bunun için bir çözüm öneriniz var mı?

• Merhaba, bu konuda fikri olan yok mu hiç? Factory reset yaptım souç değişmedi, bugün odin ile yeni yazılım yükledim hala aynı problem devam ediyor, güç tuşuna basılı tuttuğumuz sürece sorun yok telefon çalışıyor bıraktığımız anda boot loop oluyor, güç tuşuna basılı tutarken çalışmasa ramlerde sorun var diyeceğim ama ramde sorun olsa güç tuşuylada çalışmaz, aklım almadı bir türlü, fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerny -- 10 Nisan 2017; 11:19:7 >
  • Hdmi ile tvye bağlanabiliyor mu Mhl desteği var mı bu telefonda

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun var. Samsung yazisinda donup kaliyor biraksam sonsuza kadar devam edecek. Recovery moddan restlemeye calistim ama nafile, ise yaramadi. Telefoncuya goturdum o da bir sey yapamadan geri goturdu.
  • benim telefon n750xxucng3 lolipop olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeeper

yeni update ne tam çözemedim 60 mb, sanırm 5.1.1 geldi. fakat pil performansı kesinlikle arttı

Hangi model? N9005 var bende.

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.