Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (3959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.808.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39573958395939603961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın hocam. 👏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Note4'ümü hala kullanıyorum. Bu mesajımı da note4 ile yazıyorum.

Daha hızlı cihaz da kullanmak isterim. Ancak bundan sonraki telefonum 5g özellikli olur büyük bir ihtimalle. Yani telefon değiştirmek için önemli bir sebebimiz olmalı... 5g'nin başlamasına ise, daha 2 yıl var. Note4'le 2 yıl daha devam.

• İş telefonu olarak eşim hala kullanıyor benim eski note 4ü.

Kesinlikle hala kullanılır bir model note 4.

Deji batarya ile devam :)

• SON OF GOD kullanıcısına yanıt
    Gördüğün gibi insanlar hala kullanıyor bir şikayeti yok

• kullandığım en iyi telefonlardan biriydi , nemesis romla uçuyordu telefon böyle bi ses kalitesi vs daha başka yerde karşılaşmadım. özledik be ☹️
  • İlk çıktığı zamanlarda almıştım hala kullanıyorum 1 kere batarya değiştirdim sadece. Oyun oynamayan bir kişiye fazlasıyla yetiyor hala. Parasını verecek olan varsa tabi yenisini alırız o ayrı mesele  

• Zaten para asıl mesela hocam. Benim note 4 aldığım en pahalı telefondu. 1538tl ye almıştım yanlışım olmasın.

Şimdi realme 6 pro aldım 1 yıl. Önce 3500tl gibi para vermek zorunda kaldım zoruma gitti açıkçası :)

• Halen daha kullanan olduğuna sevindim.

Benim s pen sorunum var , konusunu açmıştım ama cevap veren olmadı.

Başına gelen varsa bi yardımcı olabilir mi?

https://forum.donanimhaber.com/samsung-note-4-kalem-calismiyor--148593961

• 6 küsür yıl Note 4 kullandıktan sonra SD-865 işlemcili Poco F2 Pro' ya geçtim. Performans/hız olarak arada resmen uçurum var. Çekim kalitesi de bariz daha iyi.

Note-4' ü artık tablet gibi kullanıyorum. Yarım saatlik web gezinmesi sonrası CPU-Z programında işlemci sıcaklığı 70-80 dereceleri buluyor. Bundan sonra Exynos işlemcili bir telefon alacağımı sanmıyorum.

• someoneme kullanıcısına yanıt
    Programda hata olabilir hocam 70 ila 80 oluyorsa cihazı Elinden Tutam Aman gerekiyor Hatta cihazın kendini kapatması gerekiyor

• someoneme kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    CPU Monitor - temperature, usage, performance - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glgjing.stark

Bir de şu uygulama ile Kontrol eder misiniz

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Denedim hocam. 38 derece civarı gösterdi. CPU-Z' den az gösteriyor ama elle dokunarak hissettiğim 38' den fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

6 küsür yıl Note 4 kullandıktan sonra SD-865 işlemcili Poco F2 Pro' ya geçtim. Performans/hız olarak arada resmen uçurum var. Çekim kalitesi de bariz daha iyi.

Note-4' ü artık tablet gibi kullanıyorum. Yarım saatlik web gezinmesi sonrası CPU-Z programında işlemci sıcaklığı 70-80 dereceleri buluyor. Bundan sonra Exynos işlemcili bir telefon alacağımı sanmıyorum.

80 derece bir işlemcinin çalıştığı telefonu elinize alamazsınız. Ölçüm sonucunda hata var.

Ayrıca note 4 xynos ile zamanında çıkan en serin çalışan teliydi.

O zamanlar sd işlemciler cayır cayır yanıyordu. LG G serisi kullanıcıların ısıdan anakartı yanıyordu.

Sony xpreia sericilerin video çekimleri duruyordu yüksek sıcaklık yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 9 Haziran 2021; 7:39:3 >

• Gittiği yere kadar kullanacağım.

5g şebeke kullanıma girmeden note4'ü değiştirmem sanırım.

• merhaba , hala kullanıyorum ama pil öldü.

pil değiştiren ve memnun olan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.

teşekkürler.

• Selamlar
    Elinde temiz tamir görmemiş Note 4 olan ve satmayı düşünen varsa bana ulaşsın lütfen

• EfeHoroz kullanıcısına yanıt
    Şu an Note 4 kullanmıyorum ama orijinal pil maalesef piyasada yok tek alternatif deji

• acaba el degmemis stock rom bulabilme sansim var mi? sammobileda turkiye romu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benim güzel note 4üm kendine reset atmaya başladı 3 gündür yaşayan varmı acaba çözüm bulabilir miyiz. play store de uygulamaları güncellemede sorun yaşıyor güncelle dediğimde telefon kapanıyor. 

• bu arada telefonla 7. yılım

• 
Sayfa: önceki 39573958395939603961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.