Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.394
Cevap
274
Favori
1.688.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gece şarja taktım her zamanki gibi normal olarak çalışıyordu, sabah kalktığımda kapanmış şekildeydi ve bir daha açılmadı. Herhangi bir durum olmadan öldü yani.
    Biraz acıklı bir hikaye oldu :)

Galaxy S2 tam bir efsane gerçekten. Samsung u atağa çıkartan bir modeldi.
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Boşta kalan RAM miktarı Note 4 ile aynı .

Samsung RAM artırmasının tek sebebi daha da şişirdiği Touchwiz arayüzü içindir ...

Kızılötesi yok Note 5 te .

Type-C USB3.1 de yok . Ben ne yapayım neymiş çok hızlı dahili hafızasını!!! Üstelik 32 GB lık modelinin kullanılabilir tarafı yine çok az olacak .

Samsung başlangıç modeli 64 GB olmalı onu da 32 GB civarı kullanılabilir depo alanı olarak ta reklamını yapmalı .

Samsung işlemcisini güçlendirmiş ama hantallaşan Touchwiz UX ile işlemci artısı da pek kalmıyor .

Arka kamerası da Note 4 ve S6 modelleriyle de aynı .

Ön kamerası ahım şahım kayda değer bir yeniliği de yok .

Note 4 te Note 2 gibi epey efsane olacak satışı da devam edecektir Note 5 böyle olduğu sürece ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aynen.

Galaxy S6'daki arayüz birebir aynı gelecekse işimiz var demektir. Ben bu arayüzü eskisinden bile itici buldum. Hiç pratik ve kullanışlı değil.

Zaten ağır. Sürünüyor. O ekstra 1 gb ram bence S-Penin özellikleri de arayüz içinde çalışabilsin diye konmuştur.

Biz pratikte hiçbir hız farkı görmeyeceğiz sanırım. Note 4 e adım adım yöneliyorum bu gidişle.

1 gün daha sabredip bekleyeceğim lansmanı. Hiç sanmam ama bir sürprizleri vardır belki yazılımsal ya da donanımsal olarak. Onu bi görmek istiyorum eğer varsa tabi :)

Note 4 ün yazılımsal sorunları olmasa çoktan geçmiştim ama bir taraftan da o kafamı kurcalamıyor değil.

Note 5 olmazsa Lg G4 ve Note 4 arasında gidip gelicem. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 12 Ağustos 2015; 18:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Aynen.

Galaxy S6'daki arayüz birebir aynı gelecekse işimiz var demektir. Ben bu arayüzü eskisinden bile itici buldum. Hiç pratik ve kullanışlı değil.

Zaten ağır. Sürünüyor. O ekstra 1 gb ram bence S-Penin özellikleri de arayüz içinde çalışabilsin diye konmuştur.

Biz pratikte hiçbir hız farkı görmeyeceğiz sanırım. Note 4 e adım adım yöneliyorum bu gidişle.

1 gün daha sabredip bekleyeceğim lansmanı. Hiç sanmam ama bir sürprizleri vardır belki yazılımsal ya da donanımsal olarak. Onu bi görmek istiyorum eğer varsa tabi :)

Note 4 ün yazılımsal sorunları olmasa çoktan geçmiştim ama bir taraftan da o kafamı kurcalamıyor değil.

Note 4'teki sorunları bile bile nasıl almaya göz yumuyorsunuz :)

Bu sorunlar olmasa bende çoktan almıştım belki de ama işte niye böyle bi sorun yumağı var, bilinmez.....

Bu arada yarın yayın kaçta başlayacak? Haberiniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Aynen.

Bu sorunlar olmasa bende çoktan almıştım belki de ama işte niye böyle bi sorun yumağı var, bilinmez.....

Çünkü note 4 yine de her şeye rağmen piyasanın en iyilerinden. Dolu bir telefon. Çelişkili biraz farkındayım ama hala içimdeki yazılımla bu sorunlarin cözülecegine dair besledigim umut bana bunlari dusunduruyor.

:)

Bu arada yayin yarin 18.00'da Tr saati ile.

• quote:

quote:

quote:

Aynen.

Çünkü note 4 yine de her şeye rağmen piyasanın en iyilerinden. Dolu bir telefon. Çelişkili biraz farkındayım ama hala içimdeki yazılımla bu sorunlarin cözülecegine dair besledigim umut bana bunlari dusunduruyor.

Eğer Note 5 cezbetmezse muhtemelen risk alınıp Note 4 alınır sanırım.

Bakalım her şey yarın 18:00'de belli olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen.

Eğer Note 5 cezbetmezse muhtemelen risk alınıp Note 4 alınır sanırım.

Bakalım her şey yarın 18:00'de belli olacak.

Ben sanırım riske girip note 4 alıcam.çünkünote 5 özellikleri hem beni cezbetmedi üstelik aradaki fiyat farkı baya yüksek.o parayı vermeyide gözüm yemedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanıtımı canlı olarak nerden izleyebiliriz?

• note 5 te sd slotlu ve sd kart slotu olmayan modelleri olacak, ülkelere ve bölgelere göre değişkenlik gösterecek olan bu üretim stratejisine göre ülkemize 32gigabayt/ 64gigabayt'lık modelleri gelecek,samsung'un vatanı olan kore için standart modelin yanı sıra özel üretim de olacak,bu modelde lte cat 9 ve üzeri mobil şebekeleri destekleyen yonga setine sahip qualcomm snapdragon810 işlemcili modelide olacak(iç piyasa için) tabi koredeki samsung fanboylarının forum sitelerinde de bahsettiği ve samsung'un 5G çalışmaları için test ettiği quaddragon kod adıyla (koredeki samsungmobile fanboy forumlarda bu isimle anılıyor) bir işlemci geliştirdiği 4 çekirdek mimarisine dayalı ve 64 bit destiğinin olduğu söylentisinide duyurayım hemen, ilk olarak güçlü tablet modellerinde kullanılacak olan bu işlemcinin aynı mimariye sahip fakat farklı versiyonlu olanlarınıda 5G destekli telefonlarında kullanabileceklermiş, yani samsung qualcomm'a tamamen elveda diyebilir önümüzdeki bir iki yıl içinde...
    şimdilik edindiğim bilgiler bukadar
    fakat Türkiye'ye sd kart slotlu modelinin gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama ilk olarak hangi ülkeye gideceğini biliyorum...
    tahmin edeniniz vardır belki...
    tabiki Hindistan..
    bütün büyük üretici firmaların hatta googlenin bile yüzü aşkın yazılım (mühendisi demek gelmiyor içimden) işçileri var, yan işleri hatta bazen ana kodların yazılma işleri ve paketleme işlerini Hindistan'daki yazılım geliştiren firmalara veriyorlar, ilk olarak yeni cihazlar ve prototipleri veya ana cihazların türevleri bu ülkede deneniyor, haa birde Rusya var, o ayrı..
    bu sebeple Note5'in hem global versiyonu hemde türevi olan Note5 duo versiyonu aynı anda satışa çıkacak, bildiğim kadarıyla Note5 duo modelinde sd kart slotu olacak
    Note5'in bu modeli Türkiye'ye gelirmi gelmezmi bilinmez ama sanırım Türkiyede kullanıcıların çoğu 64 gigabaytlık modeli tercih edeceğe benziyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Tanıtımı canlı olarak nerden izleyebiliriz?

haberini ve canlı yayın linkini buradan ve buradan ve buradan vede buradan takip edebilirsin
    samsungun youtube broastcast sayfasından canlı olarak verecekler oradanda takip edebilirsin

samsung offical cannel

• quote:

Orijinalden alıntı: zahitfettahoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Tanıtımı canlı olarak nerden izleyebiliriz?

haberini ve canlı yayın linkini buradan ve buradan ve buradan vede buradan takip edebilirsin
    samsungun youtube broastcast sayfasından canlı olarak verecekler oradanda takip edebilirsin

samsung offical cannel

Yayın saat kaçta olacak?Mobil youtube uygulamasından canlı olarak izleyebilir miyim yoksa illaki bilgisayar gerekli mi?

• Selam,
    15 saat kaldı buradan takip edebilirsiniz sayaç geri işliyor.

http://www.samsung.com/ph/nextisnow/

• Samsung 32 gb ram da koysa kullanılabilir ram miktarı 1 gb'ı bulmaz :)

• Note serisi daima özel olmuştur tüketici anketleri Apple kalesi olan Amerika'da memnuniyet sıralamasında bir numara olduğunu gösteriyor, tesadüf olmasa gerek. Ram, MP, çekirdeği konuşmak yerine artık fayda ve inovasyon konuşulmalı. Apple fanatiklerinin yorum bile yapmasına şaşıyorum donanım ile ilgili, sorunsuzluk adı altında yıllardır kapalı kutu sunan ios, dosya dahi gönderemedeğin bir ortamda tabi ki güvenli gözükür. Önemli olan tüketici kısıtlanmadan elinde ki teknolojinin dibine kadar kullanabilmek.

SPen nedir ? benzer hassasiyette ve tepkime süresinde değil rakip ürün yok. Note 4 satmadan önce normal kalemi unutmuştum, fotoğraf notu eminim Note şöyle böyle diyen
    adam bir kere olsun kullanmamıştır, okulda elim ayağım oldu diyebilirim.

Özetle Samsung her yeni üründe mutlaka bir yenilik, inovasyon sunuyor, diğer serilerden farkı yok cümlesini kuran ya teknolojiden anlamıyor ya da gerçekten körü körüne fanatik.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

Selam,
    15 saat kaldı buradan takip edebilirsiniz sayaç geri işliyor.

http://www.samsung.com/ph/nextisnow/

Eyvallah

• http://www.sammobile.com/2015/08/13/galaxy-s6-edge-uk-release-confirmed-the-galaxy-note-5-will-arrive-next-year/

İlginç .

Türkiye ye de gelir mi haftaya yoksa İngiltere gibi 2016 ya kadar satılmayabilir .

Paralel ithalatçı firmalara talep fırsatı doğabilir haftaya satışlar başlanmazsa ...

1 hafta kalmış zaten stoklarda kesin olmalıdır olsa idi birileri haberi sızdırırdı Türkiye için .

Note 5 in şaşırtıcı kayda değer artıları yenilikleri yok Note 4 e göre .

Galaxy S6 nın kalemlisi ekranı Note 4 ile aynı .

• Size 5.7 inches (~75.9% screen-to-body ratio)
    Resolution 1440 x 2560 pixels (~518 ppi pixel density)

Bu Ekrana 3000 batarya puah

Yazık oldu card slotu da yok

Aynen bu sefer olmadı SAMSUNG
  • Galaxy Note 5 almaya çok hevesliydim, ancak arkadaş aradan geçen onca zamana ve teknolojik gelişmelere rağmen bana sadece tasarım farkı ve 4 GB ram yeniliği sunmuş.
    Bunun yanında değiştirilebilir hafıza ve pili kaldırmış. USB Type-C yok, benim beklentim bataryanın en az 4000 civarlarında olmasıydı. Bu koşullarda Note 5 alamamaya karar verdim.
    Üst segment
    bataryası iyi,
    USB Type-C desteği olan,
    kabul edilebilir kamera, Ekran çözünürlüğü ve RAM
    görünümü güzel ve kaliteli hissettiren
    Deli gibi ısınmayan
    hangi telefon alınacak ya? nedir bu android tarafının çektiği anlamıyorum.
  • Eğer note5 2015'de avrupaya gelmeyecekse neden yangından mal kaçırır gibi erkenden lansman yaptılar, nasıl bir çelişki bu?

Acilen telefona ihtiyacımız var,ne alacağız şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.