Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 5 Ses tuşları sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eylül ayında samsung galaxy note 5 aldım, ses tuşunda ses arttırma tuşunda sorun yaşadım. Tuş bazı zamanlar yumuşuyordur, basarken hafif içinde duruyordu ama çalışmasında bir sıkınyı yoktur. Ücret iadesi için samsunga götürdüm sanırım onaylandı cihaz 2 haftalık olduğu için. Ancak yine gittim ekim de başka aldım, aynı sorun yine var bu sefer ses arttırma ve kısma. Bu sorunu başka yaşayan var mı yoksa çok mu dikkatliyim beni mi buldu:)

• Hocam telefonu 2.el aldıysan üzerindeki anakart toplama anakart ve switch ömrünü tamamlamış switch olabilir. Aldığın yere götür gırtlağına çök derim 10 milyon basma ömrü var onların.
  • Hocam ürünü sıfır aldım. Hem de 2 tane. Biri ücret iadesi onaylandı parayı geri alıcam, diğerini de bu hafta vericem. Hayır anlamadığım bu nasıl bir rastlantı bendeki.:)
  • Raslantı değil kronik bir hata bu ,

Bu sorunla karşılaşan bir çok kullanıcı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede var suan sizin durum noldu sorun hala devam ediyormu

• Aynı sorun bendede var. Ses kısma tuşunda. Garantiye göndersem telefonumu değiştirirler, tuşumu değiştirirler.

• Bu sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm bulabildiler mi ne yaptılar , 2 günlük cihazda bu sorun var yeni farkettim dünden beri var bazen yapıyor bazen yapmıyor . Sinir bozucu bir durum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap bulan var mı ?
  • ayni sorunu yasayanlardanim subat 9 2016 da almistim. diger note 5 lere gore acma kapama ve guc dugmesi daha icine gocuktu aldiktan sonra aylarca servis sikintisi yasayarak telefonsuz kalmamak adina onemsemedim ancak suan ses kapama tusum hic calismaz oldu... musteri hizmetlerini arayarak prosedur hakkinda bilgi aldim. once tamirat en fazla 20 is gunu yani 45 gun icinde sorunun cozulmesi gerektigini aktardi ayni sorun 4 defa olmadiktan sonra degisim ya da ucret iadesi mumkun degil diye soylendi. i phone nasil bilmiyorum ancak daha once nokia da yasadigim tus takimi sifresi unuttugum icin goturmustum cihazda batarya isinma proplemi oldugunu soyleyerek kayit actilar ve sonrasinda para iadesi yapmislardi. Samsung bu kadar pazar payina sahipken musteriye sundugu telefonlarda kalite kontrol sureci ile soru isareti birakti bende. muhtemelen tamirat yapilacak ve daha marka olarak tercih etmeyecegim.0

• Şurada okuduklarım, yarın saah alacağım Note 5 telefonu hayal etti.
    Boşluğa düştüm resmen!..
  • burqa B kullanıcısına yanıt
    kronik.
  • Aynı sorunla ben de karşılaştım Telefon daha bir aylık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.