Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 faciası iPhone satışlarını arttırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Note serisinden kullanan kolay kolay Note serisini bırakmaz. Yeri gelir telefonsuz bile gezer ama Note'u bırakmaz. Dünya üzerinde alternatifi yok, Lg bile Stylus'u (kalemli Lg telefonu) çıkardı ama bir halt edemedi Note karşısında, iPhone ne ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 12 Ekim 2016; 18:40:08 >
  • valla ben note 5 kullanıyorum.. tamam eksileri illaki var en büyüğü ise batarya olayı ama diğer telefonlardan özelliği ise gerçekten kalemi muthiş bişey. hani note kullananlar varsa genel olarak note serisine devam etmek ister. iphone nednse kanım hiç ısınmıyor nedeni aşırı pahalı ve donanım olarak çinli telefonların donanımı kadar bile yok ama işde. zevkler ve renkler tartışılmazmış...

• başlık ve içeriğin bir kısmı ekrem'in duyguları.

• Sanki iphone dan baska telefon yok piyasada.

• Note 5 satışlarını arttırır bence. Note modelleri (note7'ye kadar) bir başka kullanım hissi ve performans veriyor.

Kaldı ki eğer bu olaylar yaşanmasaydı Note7 de Note serisine yakışan muhteşem bir modeldi.

• Hay sizin yalanınızı yesinler.. Iphone a gelene kadar kaç tane cihaz var..
    Note 7 alacakken su an ben Note 8 i bekleme kararı aldım.. Hali hazırda Note 4 kullanıyorum.. Arkamdan kovalayan da yok.. En kötü S7 Edge alır geçerim ..

Iphone alacak kadar teknoloji özürlü olmayı Allah nasip etmesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.