Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
9.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Supersu uygulamasini dediginiz gibi yukledim, fakat cihazla birlikte gelen uygulamalarin nasil silinecegini cozemedim. Bu uygulamanin kullanimini detayli bir sekilde anlatan site var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GallerPrensi kullanıcısına yanıt
    Bunun için root explorer veya benzer bir Program yüklemelisiniz.
  • titanium backup programıyla hallettim.
  • mail adresimdeki faturamı indirip pdf formatını balkabiliyordum şimdi indir dediğimde başarısız oldu diyor acaba ne ayarını bozduk gene ya bilen varmı neresini kurcaladık da indirmiyor snot ta açayımda bakayım üzerin e not alayım diye uğraşacaktım baktım indirmiyor :(
  • zazaca Z kullanıcısına yanıt
    Tekrar indiri seçin arada yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

adobe yi sildim ywniden yükledim faturaı açıyorum a.reader ile yazılar gözükmüyor fabrika ayarlarına döndüm yeniden kurdum yine aynı noldu ya ne yapacaz cabım sıkılıdı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazaca

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

adobe yi sildim ywniden yükledim faturaı açıyorum a.reader ile yazılar gözükmüyor fabrika ayarlarına döndüm yeniden kurdum yine aynı noldu ya ne yapacaz cabım sıkılıdı şimdi

başka bir dosya indirdim düzelmiş sadece o dosya sıkıntılı galiba neyse düzeldi teşekkürler
  • zazaca Z kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarından önce keşke başka bir dosya indirseymişsiniz:(
    Düzelmesine Sevindim.:)
  • İki konu var Note 8 ile ilgili bence bire düşürülmeli. İlhan78 ilgili ve yardımcı oluyor. Diğer konuyu kilitletebilirmiyiz?

• Tabletin wifi modelini aldım android 4.1.2 sürümü var 4.2.2 geldi mi acaba bilgisi olan var mı?

• 4.2.2 gelmedi henüz eli kulağında 3-4 aydır:)

• Gelsinde bakalım yeni neler getiricek tabletimize @ouz77

• Kies cihazı görüyor sürekli bağlanıyo deyip duruyor fakat bağlantı yok bağlantı sorunu gider diyorum samsung mtp falan yazıyo yüklenemedi diyo aygıt yöneticisinde nasıl yapabilirim bilen var mı?
  • selam arkadaşlar bende cihazı aldım bir hafta oluyor tüm açılmış sayfaları okudum bilgi veren arkadaşlara teşekkürler
  • Driver sorunu gibi duruyor.
    Kiesi tamamen kaldırıp yeniden deneyin.
    Driver yükleyebilmemizi için pc yi admin yetkisi ile açmalısınız.hata alıyorsanız pc yetkilerinizde kısıt var demektir.
  • Aeronautician kullanıcısına yanıt
    Hala diğer konuya yazanlar var.
    İşin açıkçası ben bu konuyu açtığıma pişman oldum.
    İlk mesajı güncelleyemedim.naneli ama görüyorum ki diğer konuda ısrar ediliyor.
    Dağınıklık güzel demek ki:)
  • Yardımınız için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapınca oldu birde 4.2.2 gelse tadından yenmez cihaz çok güzel

@ilhan78
  • Ben ilk kez güncelleme yapacağım bir android cihazı merak ettiğim güncelleme gelince direk yükleyecekmiyiz yoksa kies ile bilgisayara yedekleyip güncelledikten sonra yedeği geri i yükleyeceğiz? Veri kaybı ihtimali var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Ben ilk kez güncelleme yapacağım bir android cihazı merak ettiğim güncelleme gelince direk yükleyecekmiyiz yoksa kies ile bilgisayara yedekleyip güncelledikten sonra yedeği geri i yükleyeceğiz? Veri kaybı ihtimali var mı acaba?

Sanmiyorum direk cihaz uzerinden wifi ilede güncelleyebilirsiniz veri kaybi olmaz

• ouz77 kullanıcısına yanıt
    Eski iphonecular nasıl da belli oluyor.
    Güncelleme gelince sistem dosyaları güncellenecek, kiese gerek yok cihazdan yapabilirsiniz.
    Tüm bilgileriniz kalacak merak etmeyin.
    Root varsa unroot yapıp cihaz güncellendikten sonra tekrar root yapmak gerekecek o kadar.
    Fakat hafıza kartını cihaz hafızasına dönüştüren yöntem 4.2.2 versiyonda çalışmıyor.
    Ben 4.3 üzerine bekleyeceğim olmadı cynogenmod yüklerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.