< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (1309. sayfa)
-
-
TR garantili snapdragon işlemcili s20+ var mı kiquote:
Orijinalden alıntı: homebird
Kalemi pek kullanmıyorum. Note 8 den, snapdragon s20+ 'a geçme niyetim var. Bilgisi olan varmı? Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün deji batarya taktırdım. Birkaç gün kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım
Garantiyi pek takmıyorum. Samsung telefonları seviyorum ama Exinos işlemci bıktırdı.quote:
Orijinalden alıntı: avmehmet
TR garantili snapdragon işlemcili s20+ var mı ki
Alıntıları Göster
Arkadaşlar merhaba, Android 10 One UI 2.0 olan port rom var mıdır? -
Yahu bir tebessüm olsun istedim
Dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu
Kırdıysam özür dilerim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Henüz yok xda da 2 - 3 yapmaya çalışıyorlar ama sanırım tam anlamıyla bitiremediler
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
Bugün deji batarya taktırdım. Birkaç gün kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarımÇok mantıklı bir iş yapmışsın. Muadil bataryalar içinde en kaliteli pil dejidir.
arkadaşlar merhaba. telefonum gitgide garip bir hal almaya başladı. ahize ve hoparlörden bazen cızırtılı ses geliyor bazen düzeliyor suyla ve kolonya ile temastan mı bilmiyorum. telefonda aşırı takılmalar başladı. normal kullanımda sorun olmuyor ama müzik ve oyun gibi iki işi yaparken donmalar canımı sıkmaya başladı. ayrıca bugün telefonda müzik açınca müzik ahizeden geliyor duzeltemedim. yardımcı olur musunuz arkadaşlar
hocam 1 ay gerçekten öyle ama iphone 6s için almıstım 3-4 ay oluyor 10 dk da %15 şarj yiyor ve aşırı ısınma var belki benimki arızalıdır ama durum bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: iRevinantzhocam 1 ay gerçekten öyle ama iphone 6s için almıstım 3-4 ay oluyor 10 dk da %15 şarj yiyor ve aşırı ısınma var belki benimki arızalıdır ama durum bu
10 dakikada yüzde 15 çok vahim. Peki ısınan pil mi yoksa telefonun Chipseti mi. Eğer ısınan pil ise ciddi problem. Yok telefon ısınıyorsa telefonda problem var. Hangi pili takarsan tak muhtemelen sorun devam edecek
Eğer sorunun bataryada olduğunu düşünüyorsanız firmaya geri gönderin sorunu belirtin yenisi ile değiştirirler
İphone 5s imize deji batarya almıştım 6 ayda şişti
hocam nerde kaça taktırdınız?
-
Ankara balıkçıoğlu pasajında, 100 liraya. Çok acelem vardı, fiyat araştırması yapmadan gözüme güvenilir görünen br telefoncuya yaptırdım. Diğer herkes 1 saat bekle demişti.
Maalesef taktırdığım yeri hatırlamıyorum ama 1. Katta idi yeri.
Bence cok iyi fiyat. Su an nasil sarj durumu? 12 saatte bitiyor benim su an.
Arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 26 Ekim 2020; 23:46:39 >
Fena değil. Bluetooth dahil tüm her şey açık bende.
sabah 6 da fişten aldığım cihaz, akşam 11 gibi tekrar şarj istiyor.
İphone dan note8 e döndüm geri ama kulaklıktan ses aşırı az geliyor ne yapmak lazım dostlar
Arkadaşlar selamlar,
1-) Telefon konusmaları iki taraflı kayıt programı ?
2-) Status bar da tarih gün ay yıl ve saat gösteren apk ?
3-) Çekilen foto üzerine tarih saat yazan apk yada bu işi yapmanın alternatif yolunu bilen paylaşırsa sevinirim
Rootlu note 8 SM-N950F / DS ( XSG )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X