Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19.445
Cevap
159
Favori
383.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    512 GB versiyonu 7499 TL fiyatıyla yarın Emaar Samsung'da ön siparişte olacak.

Cumartesi itibariyle de teslimler hızlı biçimde başlayacak.

Bekliyoruz.
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    O his bende de oluştu ve hayırlısı.

Saygılarımla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grisales G kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kampanya var mı ? Bütün samsung bayiileri cumartesi satışa başlayacaklar mı? Bilgi verirseniz memnun olurum.
  • Fiyatı çok yüksek gelecek o belli. Dolar yarış atı gibi mübarek, yapacak bir şey yok, bekleyip, yurt dışı kovalayacağız.
  • Birkaç dakika önce baktım.
    s9 ve s9+ için değişim kampanyasına

Note8 lerimizi ( bendeki N9500 ithalatcı garantili ve N950FD pasaport kayıtlı imeisi BTK ya kayıtlı yani ve sizlerdeki Samsung Türkiye satışlı N950F Exynoxlu olanlar aynı paraya geriye alıyorlar)
    3500 + 400 TL değişim kampanyası ile alıyorlar. ( hepsiburada sitesi 1580 TL sayıyor internetten bakınca note8 lerimizi)

Hatta ben bendekidelta ithalatcı garantili j710 çift hatlı emektara baktım 600 TL + 400 değişim kampanyası avantajlı alıyorlar.

yaklaşık olarak duyumlar doğruysa note8 e zam yapılmadı iphone zammı sonrası ticari pazarlama stratejisi ile bir ihtimal lansmana özel fiyatlar
    Galaxy S9 64 GB 4899 TL ve Galaxy S9+ 256 GB 5699 TL civarına uyumlu olacak dendi gayri resmi.

hani bunlarla yola çıkarsak en cazip şartlarda bundan daha dülşük olmaz sanırım değişim kampanyası.

Değişim Kampanyası Süreci
    shop.samsung.com
    Samsung Türkiye
    https://shop.samsung.com/tr/Galaxy-S9#!

Önce yeni Galaxy S9 | S9+'ınızı, sonra değişim yapmak istediğiniz eski cihazınızı seçin.

Galaxy S9 | S9+'a özel, eski cihaz bedelinize ek 400 TL anında indirimden yararlanın.

Yeni Galaxy S9 | S9+ cihazınız size ulaştıktan sonra, 3 iş günü içerisinde eski cihazınızı incelemeye gönderin.

İnceleme sonrası eski cihazınızın bedelini onayınıza istinaden size geri ödeyelim.

öntalep için hala ses seda duyuru gelmedi bana :https://www.samsung.com/tr/unpacked/

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Nezaketiniz ve güzel düşünceniz için kendi adıma teşekkürler sevgili @GoGoBaBa

Yine kendi adıma ne DH ile ne de Samsung ile organik veya inorganik bir bağım yok, sadece Samsung Türkiye çalışanlarından çok değerli arkadaşlarım var o kadar :)

Saygılarımla...
    Bu rakmalar yeni gelmiş sanırım çünkü samsung s9 plus alırken neden s9 plus vereyim ki çok saçma değlmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Bu rakmalar yeni gelmiş sanırım çünkü samsung s9 plus alırken neden s9 plus vereyim ki çok saçma değlmi
    işte o sebeble yazdım zaten yani yarınki note9 lansmanına bu fiyatlar baz olabilir diye ;)

bana 2-3 hafta önce note8 için 3050/3250 TL fiyat verdiler N9500 ihtalatcı garantili ve N950FD pasaport kayıtlı çift hatlı olana aynı tarife tabi alacağım cihaza özgü 3050/3250 TL arası sayarız dendi.

Kimbilir bakalım yarın ola hayr ola

bizim buralardan birileri yarın belki Emaar Samsung da olur
    Siz deyince aradım bağdat caddesi mağazasını yarın 6 da canlı yayın varmış dğnya ile aynı anda işimi ayarlayıp gitmeyi düşünüyorum inşallah yetişirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • grisales G kullanıcısına yanıt
    Paylaşan kim bilmiyorum ama benimde aldığım bilgi bu yönde :)

Buyback ile ilgili henüz bir bilgim yok.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 9 Ağustos 2018; 0:49:31 >
  • Eğer on siparişe özel saat vb hediye verir iseler, 2.500-2.700 tl gibi bi farkla olursa Note 8 den geçebilirim sanırım. 3.000 tl ve üzeri rakamlar fahiş olur, değmez Note 8 den geçmeye. Aslında Note 8 den bu cihaza geçmeye de değmez de.. Neyse :)

Ben 6.500 tl civarı çıkacağını düşünüyorum 128gb in.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yarın hem Bağdat ve Emaar da saat 18 de tanıtım var :)

Saygılarımla...
    Henüz Note 9 için buyback rakamları ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Paylaşıldığında buradan bilgisini veririm.

"Bir Emaar Samsung Çalışanı :)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat.tezer -- 8 Ağustos 2018; 21:10:36 >
    usta ben de bekliyorum. ya hemen note 8 siparişi vereceğim ya da note 9 alınabilir olursa onu alacağım.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ön siparişte yanında S9 daki gibi IconX 2018 kulaklık olma ihtimali var diye düşünüyorum.

128GB modelin fiyatı 6499 TL

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 8 Ağustos 2018; 21:48:17 >
  • cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Beklenen kişide geldi hediye verilecek mi yanında bilgi verin biraz.hemen satış olacakmı

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Saat vermemişlermiydi

Haklısınız, ilk kampanyada gear sport ikinci kampanya da iconX 2018 verilmişti.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 8 Ağustos 2018; 21:28:4 >
  • Kulaklık 500 lira sanırım direk telefonu 6000 ne verseydi keşke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Kulaklık 750 TL şu anda.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.