Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışı ve Tr fiyatları arasında çok fark varmı ?
  • Hocam Güney Koreden aldığım içindir. Benim için çok önemli değil.Sıkıntım Firmware yüklemesi yapamıyorum.
    Türkiye'de ki işlemciyi o yüzden sormuştum. Bilgi için teşekkürler.
  • yasinaka Y kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi vermiş olmayım ama Note Edge Türkiye'ye gelen ilk Snapdragon işlemcili Samsung cihazı.
  • Note 4 hafiften 2 bin seviyesine geldi ama edgede lira oynamadi takip ettigim kadariyla. Bu da edge tercih etmek icin bir baska neden olabilir. Zira ne kadar gec deger kaybederse, 2. Eli o kadar guclu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bu kadar az kullancisi olmasina sasirdim acikcasi. Bu varken Note 4'u kim tercih eder diye dusunuyordum, pek oyle olmamis sanirim.

Cihazin en guzel ozelligi hizli sarj, 30 dakikada %55 sarj oluyor bende. Bir telefona eklenebilecek en nesnel seylerden biri.

• Arkadaşlar lollipop verilmeye başlandı ama bize nezaman gelir bilinmez http://thaber.info/galaxy-note-edgee-android-5-0-1-lollipop-guncellemesi-verilmeye-baslandi-17-02-2015
  • quote:

Orijinalden alıntı: dustman

Arkadaşlar lollipop verilmeye başlandı ama bize nezaman gelir bilinmez http://thaber.info/galaxy-note-edgee-android-5-0-1-lollipop-guncellemesi-verilmeye-baslandi-17-02-2015

Çok çabuk release edeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa18

Ip 5 e bumper ve sarzli kilif kullaniyorum bi sorun olmuyo.. Arkadaslar edge ile birlikte ios dan andoide gectim artilarim nedir..?

benim en buyuk sorunum muzik ve web de flash player idi.ingiltere apple store da ucretli bi programla nette flash player olayini cozdum. Muzik yukleme de program vasitasiyla cozulebiliyomus...

Flash için ücretli programa gerek yok. UC PLAYER HD ile ücretsiz çözersiniz. Markette bulamazsanız apk. dosyası indirip kurun.
  • Edge için bende pusudayım...
  • bu telefonu 4 gun once almanyadan aldım. almadan once personele sorduk her turlu sım kartla kullanabılıyor muyuz diye? evet dedıler, kesmedi farklı personellere de sorduk TÜrkiye'ye gotureceğiz, sim free mi diye? evet dedıler aldık, kutuyu açmadık, getirdik burda açtık taktık kartı. telefon simlock ne yapsak tavsiye edersiniz?
  • Yazik!! Boyle bir cihaz var elimizde ama gitmeyen yurumeyen bir baslik...

Lolipoptan haber varmi bari bizim cihazlar icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Yazik!! Boyle bir cihaz var elimizde ama gitmeyen yurumeyen bir baslik...

Lolipoptan haber varmi bari bizim cihazlar icin

s3 s4 note3 konu baslıkları ne güzeldi hocam. romlar kılıf modelleri havada uçusuyordu...
  • Önlerden diyecem de konu 7 sayfa olmuş ne ara be

• dokuzeylul D kullanıcısına yanıt
    Hocam satmaya niyetiniz varsa düşünebilirim :)
  • Memurum. Ankaradayim. Ingiltereden Note Edge getirdim. Uygun vercem. Ozelden ulasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye turkcel genpadan aldığım telefonun üzerindeki işlemcinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Forumda bu kadar az kullancisi olmasina sasirdim acikcasi. Bu varken Note 4'u kim tercih eder diye dusunuyordum, pek oyle olmamis sanirim.

Cihazin en guzel ozelligi hizli sarj, 30 dakikada %55 sarj oluyor bende. Bir telefona eklenebilecek en nesnel seylerden biri.

Note 4 işlemci yönünden avantajlı ve bataryası edgeye göre daha iyi bu gibi faktörler göz önüne alınınca Note 4 daha tercih edilesi oluyor. Ayrıca fiyat yönündende avantajlı sadece kavisli ekran olması nedeni ile Edgenin 2700 gibi bir fiyattan satılmasıda belki tercih edilmesini zorlaştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Forumda bu kadar az kullancisi olmasina sasirdim acikcasi. Bu varken Note 4'u kim tercih eder diye dusunuyordum, pek oyle olmamis sanirim.

Note 4 işlemci yönünden avantajlı ve bataryası edgeye göre daha iyi bu gibi faktörler göz önüne alınınca Note 4 daha tercih edilesi oluyor. Ayrıca fiyat yönündende avantajlı sadece kavisli ekran olması nedeni ile Edgenin 2700 gibi bir fiyattan satılmasıda belki tercih edilmesini zorlaştırıyor.

Yanlisiniz var ikisinin de islemcileri birebir ayni. Snapdragon olarak da Exynos olarak da.

200mAh'lik sarj kapasitesi de 15 dakika ekran suresi ekler en fazla. Hizli sarj ile 30 dakikada %55 sarj olan bir cihaz ve en az 1 gun mutlaka cikarabilen bir cihaz icin 15 dakika kayda deger degil bence:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Yanlisiniz var ikisinin de islemcileri birebir ayni. Snapdragon olarak da Exynos olarak da.

200mAh'lik sarj kapasitesi de 15 dakika ekran suresi ekler en fazla. Hizli sarj ile 30 dakikada %55 sarj olan bir cihaz ve en az 1 gun mutlaka cikarabilen bir cihaz icin 15 dakika kayda deger degil bence:)

İkisinin işlemcisi nasıl aynı oluyor biri exynoss 5433 20 nm bir işlemci diğeri S805 28 nm.

Şöyle diyebilirsin belki grafik anlamında Adreno 420 biraz daha iyi T760 göre. Birde snapdragonun avantajı custom rom olayı. Batarya konusunda ise ikiside değişiklik gösterebilir. Fakat benim gözlemlediğime göre note 4 biraz daha iyi özelikle.

Tabiki bu bir kaç test ve kullanımdan anlaşılabilir Note 4 ve edge kullanan biri bu duruma açıklık getirebilir. İnternetteki testlere bakılmak ile pek fazla bir şey söylemek söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanhoca

Türkiye turkcel genpadan aldığım telefonun üzerindeki işlemcinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim

AnTuTu benchmark kurarak bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.