Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sgp veya zenus kılıf bulan varsa haber versin lütfen :)
  • teknik yönünü sorduğum için ana konuya yazdım ama buraya yazma mı istediler
    kart almak istiyorum ama 16 GB mı 32 mi tam karar veremedim? fiyat olarak değilde kullanım olarak büyük olması daha mı iyi... yani 16 gb dolmaya başlaynca takılma falan yapar mı?
    16gb 36 TL, 32gb 75 TL ye buldum tabii class 10...şimdilik 16 alıp gerekirse bir tane daha 16 almak mı yoksa tek seferde 32 mi almak mantıklı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

teknik yönünü sorduğum için ana konuya yazdım ama buraya yazma mı istediler
    kart almak istiyorum ama 16 GB mı 32 mi tam karar veremedim? fiyat olarak değilde kullanım olarak büyük olması daha mı iyi... yani 16 gb dolmaya başlaynca takılma falan yapar mı?
    16gb 36 TL, 32gb 75 TL ye buldum tabii class 10...şimdilik 16 alıp gerekirse bir tane daha 16 almak mı yoksa tek seferde 32 mi almak mantıklı sizce?

32 gb al hocam rahat edersin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende note 2 aldım ancak kulaklığından memnun değilim ve kulaklık almak istiyorum bütce en fazla 120 lira.hangi kulaklığı tavsiye edersiniz ve note 2 nin müzik kalitesini artırabilirim iphone nun müzik kalitesi daha güzel gibi geldi bana.
  • Eskişehir de HDMI. TVye bağlantı aparatı buldum.100TL diyor fiyat Çok mu ?

• Bu Cihaza kemere takılan Yan kılıf bulamadım Cepte taşıması Oldukça Zor Oluyor Benim gibi düşünen bir arkadaş Yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu Cihaza kemere takılan Yan kılıf bulamadım Cepte taşıması Oldukça Zor Oluyor Benim gibi düşünen bir arkadaş Yok mu?

hocam oda eğilip kalkarken epey problemli olabilir
    bir de öyle bir kılıf bulup kullanmaya başlarsanız ilk akla gelen şey silah taşıdığınız olacaktır bence...başka yol bulun...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu Cihaza kemere takılan Yan kılıf bulamadım Cepte taşıması Oldukça Zor Oluyor Benim gibi düşünen bir arkadaş Yok mu?

hocam oda eğilip kalkarken epey problemli olabilir
    bir de öyle bir kılıf bulup kullanmaya başlarsanız ilk akla gelen şey silah taşıdığınız olacaktır bence...başka yol bulun...

Yok arkadaş bazen Çok Sinir bozucu oluyor. aldığıma pişman Oluyorum Sinirden.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhan_fb

arkadaşlar bende note 2 aldım ancak kulaklığından memnun değilim ve kulaklık almak istiyorum bütce en fazla 120 lira.hangi kulaklığı tavsiye edersiniz ve note 2 nin müzik kalitesini artırabilirim iphone nun müzik kalitesi daha güzel gibi geldi bana.

Palntronics Back Beat 216 aldım memnunum he bir de poweramp yükle cihazına ;)
  • Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı Allshare Cast dongle mı yoksa orijinal MHL adaptörü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 11 Aralık 2012; 13:20:57 >
  • sanırım bu kılıfı alacağım
    orijinal samsung gibi kaliteli görünüyor
    ayrıca gri telefona beyaz kılıfı çok şık durmuş, ne dersiniz?

http://www.yoobao.com/en/product.asp?b_id=126&m_id=197&a_id=637
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

sanırım bu kılıfı alacağım
    orijinal samsung gibi kaliteli görünüyor
    ayrıca gri telefona beyaz kılıfı çok şık durmuş, ne dersiniz?

http://www.yoobao.com/en/product.asp?b_id=126&m_id=197&a_id=637

alanlar var, şikayetleri pek yoktu, yoobao iyi firmadır.
  • alanlar varsa ve yorum yaparsalar memnun olurum
  • arkadaşlar 4.1.2 yazılımı polonyada ( nedense önce hep Polonya ) dağıtılmaya başlandı. Yeni gelen özelliklerde sitede belirtilmiş.http://www.sammobile.com/2012/12/11/galaxy-note-ii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

Eskişehir de HDMI. TVye bağlantı aparatı buldum.100TL diyor fiyat Çok mu ?

bunlara bir bak istersen...
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Hdmi-Kablosu__isp5175460
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-I9003-Galaxy-Sl-Hdtv-Lcd-Tv-Hdmi-Baglan-Kargo__isp3732997
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-I9100-Galaxy-S-2-Kidigi-Hdmi-Cevirici-Adaptor__isp4656933

HDMİ çıkış arayanlara tavsiyem üzerine biraz daha ekleyip orjinal smart dock almaları görselleri ve teknik özellikleri ;

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA-gallery

ses çıkışı, çoklu usb , 1080 phdmi görüntü aktarıcı ve telefon şarj cihazı kesinlikle bunu almanızı öneririm bende asus trasformer tf700 olduğundan gerek duymuyorum ama bu cihaz için alacaksanız tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 11 Aralık 2012; 15:34:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı Allshare Cast dongle mı yoksa orijinal MHL adaptörü mü?

Bende ikisi de var. Bence para durumunuza göre davranın. All cast dongle kablosuz ve kullanımı çok rahat. Ben arabadaki ekrana yansıtmakta kullanıyorum. Tek dezavantajı arada baglantı kesiliyır. Mhl adaptör için hem tvnin yakınında olamak lazım hem de extra güç bağlamak gerekiyor. Bence all cast dongle ama oyunlarda 1sn gecikme yapıyor. Oyun içinse mhl adaptörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

HDMİ çıkış arayanlara tavsiyem üzerine biraz daha ekleyip orjinal smart dock almaları görselleri ve teknik özellikleri ;

http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EDD-S20JWEGSTA-gallery

ses çıkışı, çoklu usb , 1080 phdmi görüntü aktarıcı ve telefon şarj cihazı kesinlikle bunu almanızı öneririm bende asus trasformer tf700 olduğundan gerek duymuyorum ama bu cihaz için alacaksanız tavsiyem budur.

tavsiyeniz güzel de onu satan henüz bir yer bulamadık, burda çoğu kişi bekliyor yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: emrevuran

quote:

Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı Allshare Cast dongle mı yoksa orijinal MHL adaptörü mü?

Bende ikisi de var. Bence para durumunuza göre davranın. All cast dongle kablosuz ve kullanımı çok rahat. Ben arabadaki ekrana yansıtmakta kullanıyorum. Tek dezavantajı arada baglantı kesiliyır. Mhl adaptör için hem tvnin yakınında olamak lazım hem de extra güç bağlamak gerekiyor. Bence all cast dongle ama oyunlarda 1sn gecikme yapıyor. Oyun içinse mhl adaptörü

teşekkür ederim yorum için hocam.
    Bir de şunu merak ediyorum DLNA olunca hem TV hem telefon aynı wifi ağda olmalı diye biliyorum. dongle olunca arada wifi ağ olmak zorunda mı yoksa telefon direk dongle'a kendisi mi bağlanıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrevuran

quote:

teşekkür ederim yorum için hocam.
    Bir de şunu merak ediyorum DLNA olunca hem TV hem telefon aynı wifi ağda olmalı diye biliyorum. dongle olunca arada wifi ağ olmak zorunda mı yoksa telefon direk dongle'a kendisi mi bağlanıyor?

Ağa gerek yok. Kendi aralarında direk wireless bağlanabiliyor. Sadece wifi açık olmalı.Yani telefon direk dongle 'a bağlanıyor. Zannedersem aralarında vpn ağı oluşturuyorlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.