Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: klacidx23

orjinal imeisini kullanamayacak mıyım yani? e napacağım o zaman

sahte imei ile kullanmaya devam edeceksin.imei atılan cıhazlar tekrar kendi orjinal imei'lerine döndürülemiyor.bende imei atılmış şekilde ntoe 2 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxyanarxx

Selamlar,

Altta Note 2 için tasarlanmış bazı renklerde karbon kaplama sticker kılıfların uygulanmış örneklerini bulabilirsiniz. Eğer ilginizi çekerse size bu konuda yardımcı olabilirim.

İlk kaplama çok güzel görünüyor. Link var mı?
  • Beyaz Kartal kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Link aşağıdadır.

http://www.topmodels.com.tr/k/akilli_cihaz_karbon_kaplama/telefon/samsung/samsung_galaxy_note_ii/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah protective cover + olan kullanmadığı için kenarda köşede yatan ve satmak isteyen varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxyanarxx

Selamlar,

Altta Note 2 için tasarlanmış bazı renklerde karbon kaplama sticker kılıfların uygulanmış örneklerini bulabilirsiniz. Eğer ilginizi çekerse size bu konuda yardımcı olabilirim.

Merhaba Hocam,

Bunlar imade tasarımları mı?

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bu ürünler Icarbons markasının ürünleridir.
  • Şu tip kılıfın cüzdan gözlü modeline rastladınız mı hiç ? AERN sen ilgileniyordun bu cüzdan kılıflarla bilirsin belki.

mcdn01.gittigidiyor.net/7785/Galaxy-Note-2-Kilif-FLIP-DIK-LUX-SIYAH-KILIF__77851855_0.jpg?_=1364985988

@AERN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Şu tip kılıfın cüzdan gözlü modeline rastladınız mı hiç ? AERN sen ilgileniyordun bu cüzdan kılıflarla bilirsin belki.

mcdn01.gittigidiyor.net/7785/Galaxy-Note-2-Kilif-FLIP-DIK-LUX-SIYAH-KILIF__77851855_0.jpg?_=1364985988

@AERN

Bu tarz kılıfın, cüzdan olanına rastladığımızı varsaydığımda, kartlar v.b. telefonu açtığınız anda yere düşer :) Yani çalışma şekli bakımından, bu tarz bir kılıfın cüzdan şeklinde gözleri olan modeli olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Şu tip kılıfın cüzdan gözlü modeline rastladınız mı hiç ? AERN sen ilgileniyordun bu cüzdan kılıflarla bilirsin belki.

@AERN

Bu tarz kılıfın, cüzdan olanına rastladığımızı varsaydığımda, kartlar v.b. telefonu açtığınız anda yere düşer :) Yani çalışma şekli bakımından, bu tarz bir kılıfın cüzdan şeklinde gözleri olan modeli olacağını sanmıyorum.

Onu ben de düşündüm ama aşağı sallayarak kullanacağı mı kim söylüyor, ben konuşurken acılan kısmı arkasına çeviricem belki ayrıca o kart konan gözler oldukça sıkı çekilmediği sürece oldukça zor çıkıyor.yıllar evvel vardı bu tip için de ama şimdi bulamadım.

• quote:

@AERN

Bu olur mu?

http://www.ebay.com/itm/Black-Flip-Leather-PU-Wallet-Case-Cover-Pouch-for-Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-/390643565364?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5af42bc334

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    vay anasına, evet olur tamam bedduamı geri aldım. Gerçi Bektaşi'nin bedduasından ne olacak ishal olsunlar derim kabız olurlar ya yine de aldım geri
  • quote:

vay anasına, evet olur tamam bedduamı geri aldım. Gerçi Bektaşi'nin bedduasından ne olacak ishal olsunlar derim kabız olurlar ya yine de aldım geri

Aramızda beddua tutar mı hocam? Boşa gider hepsi.

Ne de olsa Galaxy S2'den gelme bir hukukumuz var.

Ben arada bir sizi bu geceki gibi yoklarım, haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Aramızda beddua tutar mı hocam? Boşa gider hepsi.

Ne de olsa Galaxy S2'den gelme bir hukukumuz var.

Ben arada bir sizi bu geceki gibi yoklarım, haberiniz olsun.

yoklayın yoklayın sıkıntı yok, ben devamsızlık yapmam demirbaşıyım DH'nin 2007'den beri.

• Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

http://www.pdateknoloji.com/samsung-n7100-galaxy-note-2-protective-cover-kilif-beyaz-renk_30779.html

Şu kılıftan kullanan var mı acaba

Telefonu aldigimdan beri ayni kilifin siyahini kullaniyorum.Kesinlikle tavsiye ederim hem şik hem de cok iyo koruyor.

cepte taşımak için fazla mı kalınlaştırıyor peki telefonu ?

Valla ben cok daha kalin kiliflar gordum. Gayet ideal bence.

http://www.samsungavm.com/?urun-584-SAMSUNG-N7100-GALAXY-NOTE-2-PROTECTiVE-COVER---BEYAZ.html

ben de aynı ürün ama farklı bir siteden aldım. Ürün gerçekten kullanışlı ve güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Teşekkürler hocam

Rica ederim estf.
  • düşünen olursa arka taraf için kılıf satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_83507153/f_//tm.htm#83507153
  • cemre16 kullanıcısına yanıt
    işte budur

siyahı var mı acaba

• Zenus marka cüzdan şeklinde deri kılıfları en uygun fiyata nerede bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.