Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 3'un deri arka kapaginin note 2 ile uyumlu olan modeli var mi, nerden temin edebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

Note 3'un deri arka kapaginin note 2 ile uyumlu olan modeli var mi, nerden temin edebiliriz?

@Ottiman satıyordu

Ayrıca Aliexpress / Ebay gibi sitelerden de bulabilirsiniz
  • Bendekiler bitti maalesef ama bir daha ki sefere daha fazla getirtmeyi düşünüyorum, talep çok fazla
  • Tesekkurler haber verdigin icin
    @fasakasa

Hocam ben de yurt disindan siparis vermeyi dusunuyorum, sakincasi yoksa aldiginiz yeri paylasir misiniz, bir de sizin urunler nasildi, note 3'teki gibi mi yoksa kalitesi bariz dusuk muydu?
    @Ottiman

• Note3 ile birebir aynı değil, normal kapağın üzerine suni deri kaplama yapılmış gibi duruyor. Geri sayfalarda fotoğraf mevcut. Ama cihaz üzerinde çok şık duruyor. Ürüne BURADAN ulaşabilirsiniz. Satıcıya güven konusunda şüpheniz olmasın, orada yazmamasına rağmen uçak posta ile yolluyor, ortalama 2 haftada ulaşıyor ve paketlemeleride güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 11 Nisan 2014; 21:14:18 >

• Tesekkur ederim hocam paylasiminiz icin,
    siparis vermeyi dusunuyorum umarim sorunsuz ulasir.

• Merhabalar,

Protective Cover kullanıyorum ama çok eskidi yenilemeyi düşünüyorum ama hiçbir yerde bulamadım nerede bulabilirim?

orjinal samsung olacak ve beyaz arıyorum ama yok yok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Note3 ile birebir aynı değil, normal kapağın üzerine suni deri kaplama yapılmış gibi duruyor. Geri sayfalarda fotoğraf mevcut. Ama cihaz üzerinde çok şık duruyor. Ürüne BURADAN ulaşabilirsiniz. Satıcıya güven konusunda şüpheniz olmasın, orada yazmamasına rağmen uçak posta ile yolluyor, ortalama 2 haftada ulaşıyor ve paketlemeleride güzel.

Hocam koruma bakımından faydası olur mu? Bir de kargoyla falan ne kadara gelir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

quote:

Orijinalden alıntı: Ottiman

Note3 ile birebir aynı değil, normal kapağın üzerine suni deri kaplama yapılmış gibi duruyor. Geri sayfalarda fotoğraf mevcut. Ama cihaz üzerinde çok şık duruyor. Ürüne BURADAN ulaşabilirsiniz. Satıcıya güven konusunda şüpheniz olmasın, orada yazmamasına rağmen uçak posta ile yolluyor, ortalama 2 haftada ulaşıyor ve paketlemeleride güzel.

Hocam koruma bakımından faydası olur mu? Bir de kargoyla falan ne kadara gelir bilginiz var mı?

13 lira gibi bir rakama geliyor, ekstra olarak koruma fonksiyonu yok. Sabisiniza arkadasim yanimda foto ekliyorum.

• Tamamdır teşekkür ediyorum hocam, son bir soru acaba terletme gibi bir sıkıntı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 13 Nisan 2014; 16:42:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

Tamamdır teşekkür ediyorum hocam, son bir soru acaba terletme gibi bir sıkıntı var mı?

Herhangi bir sikintisi yok.

• heyvan kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Note 2 N7100 için MILO İkinci Nesil Premium Temperli Cam Ekran Koruyucu

Bunu temin et. Çok memnun kalacaksın.
  • slm ttec kapaklı kılıf kullanan yok mu ? ben yakalaşık 6 ay önce bimeksten aldmı beyaz tele beyaz kılıf koruma bakımından süper diyebilirim tamam tel kapagı çıkmadıgı ıcın birazcık kalınlastırıyor ama olsun ben boyle seviyorum fiyatı 40 tl idi hediye kupunum oldugu için fazla düşünmedim. şimdilerde beyaz kılıfımın ıç kısmı zamanla kırlendı ve sarı bır renk aldı aynı modelın siyahını düşünuyorum aslında titanyum grisi varsa oda olabilir bunlardan kullanan var mı siz hangi rengi önerirsiniz. birde şarjlı kılıflar gördüm gg de bunlardan kullanan varmı acaba kapaklı modelleri güzel görünüyor ama telefona zarar vermesinden tırsıyorum bu konuda da bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını beklıyorum. hayırlı kandiller...
  • arkadaşlar merhaba. telefonun camını kırdık. yaptırdım şimdi vermişken kasa artı arka kapak da değiştirdim. şöyle sağlam bir protective cover ve ekran koruyucu almak istiyorum. gözüme Hunterf kılıfla Mime ghost glass çarptı. Yurtiçinde bu ürünleri bulabileceğim bir yer mevcut mu? Ya da başka eşdeğer olarak neler önerebilirsiniz?

• Arkadaşlar elinde az kullanılmış yada sıfır samsung genpa çıkışlı bumper cover kılıf varsa siyah alabilirim. Mesajlarınızı bekliyorum.Linkteki kılıftan arıyorum.

http://www.dr.com.tr/elektronik/samsung-note-2-bumper-cover-beyaz//telefon/aksesuarlar/samsung-galaxy-aksesuarlari/urunno=0000000420712

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 2 Haziran 2014; 16:16:47 >
  • genç bir kullanıcı için (15 yaş) ekran koruyucu ve hafıza kartı ne önerirsiniz...
  • Arkadaslar, gecen yil aldigim ama neredeyse hic kullanmadigim ; herhangi bir kusuru bulunmayan faturali samsung note 2 multimedia (smart) dock'u satmayi dusunuyorum. Fiyat hususunda anlasiriz. İlgilenenler pm atabilirler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 20 Temmuz 2014; 4:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Şu ürünlerin fiyatları normal mi? Yoksa çok mu pahalı?

http://www.mobilcadde.com/motomo-samsung-n7100-galaxy-note-2-metal-gri-kilif-17577

http://www.mobilcadde.com/face-idea-samsung-n7100-galaxy-note-2-beyaz-silikon-kilif-17719

Bende Motomo yu almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım .Kılıfı kullanan var mı? Varsa fotoğraf yükleyebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.