Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airarmada

Arkadaslar ebay veya zenusun sitesinden kilif almayi dusunuyorum daha once almis olan yada hangi kargo sekliyle turkiyeye sorunsuz gelecegini ve kac gunde gelecegini bilen varmidir

Tahmini 3 hafta tabi eger satici adam gercekten gonderdiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @forever

http://www.ebay.com/itm/330828275817?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Arkadaşlar Bu Kılıfı Alıp Kullanan Var Mı ?

* Bu Kılıfı Sipariş Veren / Eline Ulaşan Var Mı ?

** Ankara' da Protective Cover' ı Nereden Alabiliriz ? (35 - 40 TL Bandında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: csolmaz

Bende samsung protective coverla kullaniyorum en mantikli cozum oldugunu dusunuyorum. Arkadaslarinda yazdigi gibi kaliteli. Maltepe carefour samsung centerdan aldim. 49tl idi. Malesef genpadan 35 tlye alamadik stok yoktu.

Genpa'dan son protective cover ı ben aldım. Kılıf güzel ama gerçekten çok toz çekiyor.
  • çıtçıt lı kılıflara dikkat ne şekilde taşıyacaksınız çıt çıt ekrana baskı yapar mı gibi şeyleri de gözden geçirin, ciddi büyük ve köşelere uzak bir ekran var vs vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Bunu beyaz telefon ile kullanan var mı? Nasıl duruyor merak ediyorum.

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

Arkada kalmasın Kullanan birisi foto atarsa memnun olucam.

• arkadaşlar ben en çok Samsung Galaxy Note Otterbox Commuter ve samsung protective coveri beğendim. yalnız samsung protective şarj ve kulaklık girişlerini kapatmıyor buda zamanla toz birikmesi sonucu bozulma oluyor. o yüzden otterbox daha mantıklı geliyor. otterboxu en uygun ve en hızlı nerden alabilirim.
    şu güzelliğe bakarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 27 Aralık 2012; 11:52:38 >

• Arkadaşlar şarj cihazı almak isteyenler için bir uyarı yapmak isterim. Ebayden vs çin malı şarj aleti alırsanız ucuz diye voltajı doğru verdiğine emin olun. Eski telefonumda amerikadan gelen bir şarj cihazı vermişti satan arkadaş o 7v tu taktığım zaman bazen bırsey olmuyordu bazen dokunmatık sapıtıyordu. Sonradan samsungun sarj cıhazını aldım 5v onda hıcbır sorun olmadı aklınızda olsun. Ekran koruyucu olarak ebay tavsiyemdir bosuna ucuk paralar vermeyın dun sordum metroportta turkcell bayıne 25 tl dedı 1 ekran koruyucu ıcın ne fıs var ne kap acık bıldıgımız ebayden gelen ekran koruyucu. 6 tanesı 1.5 dolarlık seyı 25 tlye satmak ne kadar esnafa yakısırsa artık. Ayrıca extreemguard markayı onerırım su ıle uygulanan versıyonu oncekı cıhazda cok kullanmıstım cok guzeldı gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

Arkadaşlar şarj cihazı almak isteyenler için bir uyarı yapmak isterim. Ebayden vs çin malı şarj aleti alırsanız ucuz diye voltajı doğru verdiğine emin olun. Eski telefonumda amerikadan gelen bir şarj cihazı vermişti satan arkadaş o 7v tu taktığım zaman bazen bırsey olmuyordu bazen dokunmatık sapıtıyordu. Sonradan samsungun sarj cıhazını aldım 5v onda hıcbır sorun olmadı aklınızda olsun. Ekran koruyucu olarak ebay tavsiyemdir bosuna ucuk paralar vermeyın dun sordum metroportta turkcell bayıne 25 tl dedı 1 ekran koruyucu ıcın ne fıs var ne kap acık bıldıgımız ebayden gelen ekran koruyucu. 6 tanesı 1.5 dolarlık seyı 25 tlye satmak ne kadar esnafa yakısırsa artık. Ayrıca extreemguard markayı onerırım su ıle uygulanan versıyonu oncekı cıhazda cok kullanmıstım cok guzeldı gercekten.

uyarı için teşekkürler. acaba amerikadan gelen telefonun orjinal cihazımıydı. yoksa farklı bir cihazmı. bazen kaçak gelen telefonlarda kutuda amerikan tipi şarj cihazları var dönüştürücü ile kullanılabilen. onlarda sorun olurmu acaba kutudan çıkan orjinal şarjı. birde ebay fiyatları gerçekten uygun ama siparişlerim 2 ayı geçti hala gelmedi. çabuk gönderim yapan satıcı varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 27 Aralık 2012; 12:45:07 >

• Merhaba arkadaşlar iphone kullanıyordum senelerdir 2,3 ve 4 an itibariyle note2 aldım şimdi kart ve kılıf önerilerinizi alabilir miyim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Arkadaşlar şarj cihazı almak isteyenler için bir uyarı yapmak isterim. Ebayden vs çin malı şarj aleti alırsanız ucuz diye voltajı doğru verdiğine emin olun. Eski telefonumda amerikadan gelen bir şarj cihazı vermişti satan arkadaş o 7v tu taktığım zaman bazen bırsey olmuyordu bazen dokunmatık sapıtıyordu. Sonradan samsungun sarj cıhazını aldım 5v onda hıcbır sorun olmadı aklınızda olsun. Ekran koruyucu olarak ebay tavsiyemdir bosuna ucuk paralar vermeyın dun sordum metroportta turkcell bayıne 25 tl dedı 1 ekran koruyucu ıcın ne fıs var ne kap acık bıldıgımız ebayden gelen ekran koruyucu. 6 tanesı 1.5 dolarlık seyı 25 tlye satmak ne kadar esnafa yakısırsa artık. Ayrıca extreemguard markayı onerırım su ıle uygulanan versıyonu oncekı cıhazda cok kullanmıstım cok guzeldı gercekten.

uyarı için teşekkürler. acaba amerikadan gelen telefonun orjinal cihazımıydı. yoksa farklı bir cihazmı. bazen kaçak gelen telefonlarda kutuda amerikan tipi şarj cihazları var dönüştürücü ile kullanılabilen. onlarda sorun olurmu acaba kutudan çıkan orjinal şarjı. birde ebay fiyatları gerçekten uygun ama siparişlerim 2 ayı geçti hala gelmedi. çabuk gönderim yapan satıcı varmı acaba.

Telefon orjınaldı (motorola atrıx hd) ama aksesuarlar orjınal degıldı.Kutusuz gelmıstı. Note 2 ıcın aksesuar satanlardan bıldıgım yok ama ben 70 80 tane urun aldım gelmeyenlerde oldu ıclerınden mesela arkadaslara s3 ıcın kılıf sıparıs etmıstım onlar gelmedı. 21 gun ıcınde para ıadesı ıstersen paypal bloke ettıgı ıcın alabılırsın ama sonrası ne olur bılmem zaten satıcıya sorunca sureklı bekle dıyor. ılk sayfaya aslında ebayden hızlı gonderım yapan satıcıları yazsak lınk koysak ordan faydalanabılırız. Ben sımdı ekran koruyucu ve 4-5 kılıf sıparıs ettım bırde hdmı kablo geldıklerınde kac gunde geldıgını yazarım gelmezse onuda yazarım. Ama bazen gelıyor postacı posta kutusuna koyuyor sonra calıyorlar benım boyle ıcı acılan ıcınden alınan paketlerım olmustu gelmeyen paketlerdende suphe edıyorum geldıde calındımı dıye. Hdmı kablo aldıgım satıcı takıp noda verdı. Takıp no olanlar bıraz pahalı oluyor ama garantı gelıyor.

• quote:

Telefon orjınaldı (motorola atrıx hd) ama aksesuarlar orjınal degıldı.Kutusuz gelmıstı. Note 2 ıcın aksesuar satanlardan bıldıgım yok ama ben 70 80 tane urun aldım gelmeyenlerde oldu ıclerınden mesela arkadaslara s3 ıcın kılıf sıparıs etmıstım onlar gelmedı. 21 gun ıcınde para ıadesı ıstersen paypal bloke ettıgı ıcın alabılırsın ama sonrası ne olur bılmem zaten satıcıya sorunca sureklı bekle dıyor. ılk sayfaya aslında ebayden hızlı gonderım yapan satıcıları yazsak lınk koysak ordan faydalanabılırız. Ben sımdı ekran koruyucu ve 4-5 kılıf sıparıs ettım bırde hdmı kablo geldıklerınde kac gunde geldıgını yazarım gelmezse onuda yazarım. Ama bazen gelıyor postacı posta kutusuna koyuyor sonra calıyorlar benım boyle ıcı acılan ıcınden alınan paketlerım olmustu gelmeyen paketlerdende suphe edıyorum geldıde calındımı dıye. Hdmı kablo aldıgım satıcı takıp noda verdı. Takıp no olanlar bıraz pahalı oluyor ama garantı gelıyor.

Anladım. peki extreemguard ekran koruyucuyu nerden almamızı önerirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 27 Aralık 2012; 12:58:03 >

• quote:

arkadaşlar ben en çok Samsung Galaxy Note Otterbox Commuter ve samsung protective coveri beğendim. yalnız samsung protective şarj ve kulaklık girişlerini kapatmıyor buda zamanla toz birikmesi sonucu bozulma oluyor. o yüzden otterbox daha mantıklı geliyor. otterboxu en uygun ve en hızlı nerden alabilirim.
    şu güzelliğe bakarmısınız.

Arkadasim bende bu kilifla defender modeli arasında kaldım. Defender biraz daha kalinlastiriyor ama ayrica ekrani koruyan kapağının olması daha cok guven veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: Baveran

Anladım. peki extreemguard ekran koruyucuyu nerden almamızı önerirsin.

Ben ebayden almıstım. Onu uygulamak daha degısık yalnız. Once su alıyorsun ıcıne bır damla deterjan koyyorsun sonra telefonun ekranına su dokuyosun bıraz sonra ekran koruyucuyu ıslatıyorsun telefona yapıstırıp altındakı suları temızlıyorsun super otururyor. Atrıx hd de ekran kenarları ovaldı tasarım geregı normal ekran koruyucu takıyordum hep bır yerınden kalkıyordu ama extreem takınca bıdaha sorun yasamadım. altta lınk verdım bakarsın.

http://www.youtube.com/watch?v=Dj-Wb-ciBb8

• Süper pratik ve son derece ergonomik bluetooth klavye+touchpad isteyenlere yine süper bir tavsiyem var
    Steampunk stilinde yapılmış ve kol üzerine giyilen klavye

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu  SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu
    Yuvarlak ve kare tuşlu olmak üzere iki türde üretilebilir. Tek sıkıntısı fiyatının biraz "tuzlu" olmasıdır.
    Önsipariş vermek isteyenler buraya buyrun:http://www.etsy.com/listing/98411032/functional-typewriter-arm-guard-with
    Fiyat: 1200$

• quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

quote:

Bende samsung protective coverla kullaniyorum en mantikli cozum oldugunu dusunuyorum. Arkadaslarinda yazdigi gibi kaliteli. Maltepe carefour samsung centerdan aldim. 49tl idi. Malesef genpadan 35 tlye alamadik stok yoktu.

Genpa'dan son protective cover ı ben aldım. Kılıf güzel ama gerçekten çok toz çekiyor.

Nasip meselesi gülegüle kullan arkadaşım :) O kadarda olcak artık, arkadaşta commuter fln yazmış kapatmıyo cover demiş ama okadarda olcak abicim toz girmese ekran önrü biter o bitmese pil ömrü biter zaten en sabırlımız bile 2 senede iştah kabartıp yeniliyoruz :) Bence önemli olan düşer fln ekran nazik onu korusun. Yoksa 4s im vardı pamuklara sakladığım koruduğum :) dükkanda masamdan çalındı... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves
    Arkadasim bende bu kilifla defender modeli arasında kaldım. Defender biraz daha kalinlastiriyor ama ayrica ekrani koruyan kapağının olması daha cok guven veriyor.

defender modelini ben çok çok kaba buldum. ekranı koruması güzel fakat ne kadar kullanışlı olur ekran camı bilemiyorum. ama dediğim gibi çok kaba duruyor. dağcı filan birinin işine yarar yoksa diğer model yeterlidir diye düşünüyorum. ama tabi genede tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 27 Aralık 2012; 13:28:32 >
  • quote:

quote:

quote:

Nasip meselesi gülegüle kullan arkadaşım :) O kadarda olcak artık, arkadaşta commuter fln yazmış kapatmıyo cover demiş ama okadarda olcak abicim toz girmese ekran önrü biter o bitmese pil ömrü biter zaten en sabırlımız bile 2 senede iştah kabartıp yeniliyoruz :) Bence önemli olan düşer fln ekran nazik onu korusun. Yoksa 4s im vardı pamuklara sakladığım koruduğum :) dükkanda masamdan çalındı... :(

geçmiş olsun. benim kardeşimin galaxy advandeci var 2 ay olmadı alalı. oda normal bir palastik kılıf kullanıyor. telefon şarjdan çektikten sonra bile hala şarj oluyor gösteriyor. araştırdım. soketin kirlenmesi neden oluyor diye yorumlar okudum yoksa samsung protectorı daha çok beğeniyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun. benim kardeşimin galaxy advandeci var 2 ay olmadı alalı. oda normal bir palastik kılıf kullanıyor. telefon şarjdan çektikten sonra bile hala şarj oluyor gösteriyor. araştırdım. soketin kirlenmesi neden oluyor diye yorumlar okudum yoksa samsung protectorı daha çok beğeniyorum.

Telefon için üzüldüm açıkçası. Bahsettiğimiz kılıfın dış yüzeyinin toz çekmesi benim hoşuma gitmedi. Keşke commuter alsaydım dedim.

• Note 2 için araçta geri görüş kamera bağlantısı yapıabiliyormu acaba?
  • Arkadaşlar bir süredir note 2 kullanıyorum. Suan sert plastik bir kılıf var. Telefonun tamamını kaplayan deri kılıflardan istiyorum ama belki 5 ayri model buldum hepsi Mıknatıslı. Bu mıknatıs harbiden sorun yaratiyor mu? Ya da mıknatıssız deri kılıf onerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.