Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II Aksesuarlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redloves

Arkadaslar asagidaki kiliftan kullanan var mi? Sizce nasil telefonu azda olsa koruma saglar mi?
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Nillkin-Marka-Sert-Kaucuk-Kilif-Siyah_31285.html

Telefonu ilk aldığımda buna benzer bir kapak almıştım tabikide korur en azından plastik yerine sert kılıf daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekin34

Flip cover kullanıcısıyım telefona daha şık bir görünüm katıyor ön ve arka taraflar güvende sadece yan metal kısımları açık dikkatli kullanırsan sorun olmaz tavsiye ederim...

flip coverin arkası telefonun kendi kapağının aynısı mıdır peki?
    eğer arka kapak gibi ise, çok kaygan bir yapıda mı?
    elden kayacak gibi kendi kapağı çünkü.
    ayrıca fotograf çekerken ön kapak sıkıntı yaratıyor mu?
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 28 Kasım 2012; 14:42:23 >
  • quote:

Arkadaslar asagidaki kiliftan kullanan var mi? Sizce nasil telefonu azda olsa koruma saglar mi?
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-Nillkin-Marka-Sert-Kaucuk-Kilif-Siyah_31285.html

Sakın uzak dur ben alarak hatta ettim bari sen alma,35 liraya almıştım ben telefonu yanlardan koruyor sadece altı ve üstü açık yani telefon dikleme yere düşse direk kasa teması eder...kılıfın iyi tarafı tırtıklı kaymayı önlüyor,kılıfın içinde ekran koruyucu jelatin çıkıyor bir de silme bezi bunlara rağmen kılıfı tavsiye etmiyorum,tavsiyem orjinal protective kılıf 10 lira daha fazla ver 45 liraya tam koruma yap ben öyle yaptım,tekrar dan protective kılıf aldım,nilkinn boşa çıktı..

• Telefon için aldığım aksesuarlar:

1-Nilkinn kılıf:Şu an boşta yedekte dursun bakalım..

2-Orjinal protective + kılıf ve şuan bunu kullanıyorum çok memnunum

3-Sandisk 64 gb class 10 hafıza kartı...Artık herkes biliyor..

4- Orjinal samsung OTG kablo...Usb 3.0 flash belleği direk tanıdı telefonda süper memnunum...

Şimdilik bu kadar amma ilerde beats audio kulaklık düşünüyorum zira telefonun kendi stok kulaklığı dandik geldi bana,bunun için note 2 için almam gereken kulaklık tavsiye ederseniz çok sevinirim.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel
    quote:

Orijinalden alıntı: Ekin34 Flip cover kullanıcısıyım telefona daha şık bir görünüm katıyor ön ve arka taraflar güvende sadece yan metal kısımları açık dikkatli kullanırsan sorun olmaz tavsiye ederim...
    flip coverin arkası telefonun kendi kapağının aynısı mıdır peki? eğer arka kapak gibi ise, çok kaygan bir yapıda mı? elden kayacak gibi kendi kapağı çünkü. ayrıca fotograf çekerken ön kapak sıkıntı yaratıyor mu? teşekkürler.
    Ben orjinal flip cover aldığım için telefonun orjinal kapağı gibi pek bir fark yok.Kendi adıma söyleyecek olursam kaygan bir yapıda değil.Fotoğraf çekerken bir sorun yaşamazsın,gelen aramalarda ise ön kapağı arkaya çevirerek rahatça konuşabilirsin.Görsellik ön planda olsun aynı zamanda çok dikkatli kullanırım diyorsan memnun kalırsınOnun dışında protective cover kılıfa bakabilirsin yan metal kısımlarıda koruyor ama ben flip coverin görselliğini beğendiğim için tercih ettim...

• arkadaşlar pdateknoloji' den protective cover+ aldım, bugün ulaştı elime.. çok şık bi kılıf.. yanın da bi tane de ucuz ekran koruyucu almıştım ama çok berbatmış.. ne elim kayıyor ekranda, ne de kalem eskisi gibi.. direk söküp attım.. sizden ricam bana ekran hassasiyetini ve kayganlığını koruyacak bir koruyucu önerisi.. istanbul içi mağaza ya da tr de olmak şartıyla internet sitesi de olur.. teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Sakın uzak dur ben alarak hatta ettim bari sen alma,35 liraya almıştım ben telefonu yanlardan koruyor sadece altı ve üstü açık yani telefon dikleme yere düşse direk kasa teması eder...kılıfın iyi tarafı tırtıklı kaymayı önlüyor,kılıfın içinde ekran koruyucu jelatin çıkıyor bir de silme bezi bunlara rağmen kılıfı tavsiye etmiyorum,tavsiyem orjinal protective kılıf 10 lira daha fazla ver 45 liraya tam koruma yap ben öyle yaptım,tekrar dan protective kılıf aldım,nilkinn boşa çıktı..

Tsk.ler verdigin bilgi icin. Bende senin kullandığın protive kiliftan alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Z Flip 5 256gb
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut bir aksesaur konusu zaten vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Cüzdan ve soft olarak iki kılıf aldım, şu protective olanlar sonradan çıktı Keşke soft olan için acele etmeseydim. Deri cüzdan olan görünümü çok güzel, ama kullanımı biraz zor. Bir de dikişleri ekran koruyucu film üzerinde iz bırakıyor.

http://www.ebay.com/itm/Brown-Zenus-Masstige-Lettering-Diary-Cover-Case-Samsung-Galaxy-Note-2-II-/221140644406?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D3564483917472055876%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D3%26sd%3D290800850682%26

Samsung Galaxy Note II Aksesuarlar

arkadaşlar bu ürünü yurt dışından getirtebilir miyiz gümrükte falan bir problem çıkar mı ?

• EDIT: Arkadaşlar 70 e almışım şimdi baktım faturaya.Flip Cover 70 TL orada.Yine de 30 TL fazla vermesin isteyen.Kızılay'da 60'a da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 28 Kasım 2012; 18:55:38 >
  • Arkadaşlar hafıza kartı olayı tamamen hikaye yani class 10 olması tırt yani,64 gb aldım sandisk ve 704 mb lik filmi 72 saniye de kopyaladı gerisini siz hesap edin artık,saniye başına düşen yazma boyutu çok düşük sözde kutunun üzerinde 30mb/sn yazıyor tamamen uydurma hikaye,aldığıma bin pişmanım belirtmiş olayım...
  • Merhaba Arkadaşlar

Ben Hafıza Kartı görüşlerinizi almak istedim. Aşağıda almak istediğim hafıza kartlarını görebilirsiniz, ayrıca sizde daha iyi bir şey varsa tavsiye edin lütfen..

SANDİSK 64 GB CLASS 10 ULTRA SDXC

SANDİSK 64 GB CLASS 10 ANDROİD İçin ULTRA MİCRO SDHC + SDHC ADAPTÖR

TOSHİBA EXCERIA TYPE 2 64 GB SDXC CLASS 10

Lexar 64 GB SD SDXC Class 10

Toshiba 64GB Class 10 UHS1 SDXC

KiNGSTON 64GB Class 10 MicroSD

Ayrıca bilişim fuarında gördüğüm BUFF Marka Ekran koruyucuyu sipariş ettim bakalım tanıtıldığı gibi sağlam ve kullanışlımı göreceğiz.

Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
  • Güzel bir kılıfa benziyor tam koruma olması iyi bir tercih fakat kırmızı bölgenin TPU olduğunu sanmıyorum kalitesiz bir plastik değildir umarım ama türk bayrağının rengi olması oldukça güzel geldiğinde yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktydesign

Güzel bir kılıfa benziyor tam koruma olması iyi bir tercih fakat kırmızı bölgenin TPU olduğunu sanmıyorum kalitesiz bir plastik değildir umarım ama türk bayrağının rengi olması oldukça güzel geldiğinde yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

renksiz protective coverların o kısmında aynı şey varmı acaba ? ben suan samsungun smart coverini kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

quote:

Güzel bir kılıfa benziyor tam koruma olması iyi bir tercih fakat kırmızı bölgenin TPU olduğunu sanmıyorum kalitesiz bir plastik değildir umarım ama türk bayrağının rengi olması oldukça güzel geldiğinde yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

renksiz protective coverların o kısmında aynı şey varmı acaba ? ben suan samsungun smart coverini kullanıyorum.

Bilemiyorum olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

quote:

Bilemiyorum olabilir diye düşünüyorum.

kılıf yaklaşık 38 liraya geliyor. peki sizce bu nasıldır.

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-Defender-Military-Case-W-Holster-BY-FS-/330930369749?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4d0cfcb4d5

• Renkleri bana göre çok afilli ama tam koruma Home tuşu dahi korumada fakat ses çıkışınıda biraz kapatmış gibi görünüyor. Yakından incelemediğim sürece kesin bir şey söylemem imkansız malesef.
  • quote:

Renkleri bana göre çok afilli ama tam koruma Home tuşu dahi korumada fakat ses çıkışınıda biraz kapatmış gibi görünüyor. Yakından incelemediğim sürece kesin bir şey söylemem imkansız malesef.

dış kısmı ekranı koruyacak şekilde çıkıntı olması güzel aslında. evet hoparlör çıkışı biraz küçük gibi orada sorun olabilir. acaba protective coverda da bu çıkıntı varmı ters düşerse diye telefon.
  • Nerdeki çıkıntıdan bahsediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.