Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
70
Favori
123.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: skindiver

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

gta vice city nin bizde çalışan a.k sını bulan arkadaş varmı acaba..?
    teşekkürler

ana konuda daha önce paylaştım (apk+cache). Bu da yeni versiyon.
    http://www.adrive.com/public/TKsNHJ/Grand Theft Auto Vice City v1.03.apk

hocam teşekkürler..bazı arkadaşlar modern combat 4 ve bunun çalışmadığını yazmışlardı...denemekten zarar gelmez..deneyelim...birde ana konu ya bakmadım..direct buraya yazdım...çorba olmasın diye..
    tekrar teşekkür...
    (yasin kardeş....asphalt çalışmıyor bende...sende nasıl çalıştı hayret...?)

Modern combat 4 ve asfalt 7 yi yükledim geçen gün..2 si de sorunsuz çalışıyor..gameloft dışındaki oyunlar artık acaip koftiden gelmeye başladı.. :)

modern combatı ben neden çalıştıramıyorum :) siz apk yükleyip datayı wifi den mi çektiniz yoksa onu da pc ye indirip telefona mı attınız?

Önceki sayfalarda link verilmişti.oradan hepsini pcye indirip sonra hafıza kartına attım ve talimata uygun olarak kurdum iki oyunu da ve dediğim gibi ikisi de sorunsuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Merhaba arkadaşlar. İphonedan yeni geçiş yaptım Note2 ye.
    Bazı olmazsa olmazlarım var bir telefon kullanımı hakkında. Bunları jailbreak te tweak yükleyerek kullanıyordum. Ama androidde herhangi bir karşılığını bulamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

1-)
    Resimde görünen iphone kilit ekranı. bu ekrana lockinfo programı kurarak 3G, EDGE, kişisel internet erişim noktası, uçuş modu, vs gibi açılıp kapanan ayarları bir tıkla yapabiliyorum.

AH ah

Ben de iphone'dan geçiş yaptım ve bende eksik kalan tek şey sizin resimde de görüldüğü gibi 3G'yi kısa yoldan açıp kapatma. VEri açma kapatma , Wi fi açma kapatma var ama 3G açma kapatma yok. (VArsa da ben bulamadım henüz. Günlerdir arastırıyorum.)

3g den kastınız mobil veri değil midir? zaten bir wifi var birde mobil veri var. yanlış düşünüyorsak ne demek istediğinizi biraz daha açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz

Doğru söylüyorsunuz. Bir wifi var , bir de mobil veri var.

Ama mobil veri de kendi arasında (şimdilik) ikiye ayrılıyor. EDGE (yani E simgesi) ve 3G (Yani WCDMA, 3G, H, H+ vb)

Benim 3G'den kastım WCDMA modudur, Mobil veri değildir. Yani ben 3G'yi kapatayım ama EDGE açık kalsın ve dolayısıyla internete bağlı kalmaya devam edebileyim..

Yani kast ettiğim nasıl bluetooth'u bildirim ekranında tek tıkla açıp kapatabiliyorsam, (AYARLAR - DİĞER AYARLAR - MOBIL AGLAR - ŞEBEKE MODU) kısmını da tek bir dokunuşla YALNIZCA GSM seçebileyim ve böylece 3G'yi kapatmış olayım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Merhaba arkadaşlar. İphonedan yeni geçiş yaptım Note2 ye.
    Bazı olmazsa olmazlarım var bir telefon kullanımı hakkında. Bunları jailbreak te tweak yükleyerek kullanıyordum. Ama androidde herhangi bir karşılığını bulamadım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

1-)
    Resimde görünen iphone kilit ekranı. bu ekrana lockinfo programı kurarak 3G, EDGE, kişisel internet erişim noktası, uçuş modu, vs gibi açılıp kapanan ayarları bir tıkla yapabiliyorum.

AH ah

Ben de iphone'dan geçiş yaptım ve bende eksik kalan tek şey sizin resimde de görüldüğü gibi 3G'yi kısa yoldan açıp kapatma. VEri açma kapatma , Wi fi açma kapatma var ama 3G açma kapatma yok. (VArsa da ben bulamadım henüz. Günlerdir arastırıyorum.)

3g den kastınız mobil veri değil midir? zaten bir wifi var birde mobil veri var. yanlış düşünüyorsak ne demek istediğinizi biraz daha açarsanız daha çok yardımcı olabiliriz

Doğru söylüyorsunuz. Bir wifi var , bir de mobil veri var.

Ama mobil veri de kendi arasında (şimdilik) ikiye ayrılıyor. EDGE (yani E simgesi) ve 3G (Yani WCDMA, 3G, H, H+ vb)

Benim 3G'den kastım WCDMA modudur, Mobil veri değildir. Yani ben 3G'yi kapatayım ama EDGE açık kalsın ve dolayısıyla internete bağlı kalmaya devam edebileyim..

Yani kast ettiğim nasıl bluetooth'u bildirim ekranında tek tıkla açıp kapatabiliyorsam, (AYARLAR - DİĞER AYARLAR - MOBIL AGLAR - ŞEBEKE MODU) kısmını da tek bir dokunuşla YALNIZCA GSM seçebileyim ve böylece 3G'yi kapatmış olayım.

Android sisteminde öyle bir seçenek sunul'a'mıyor diye hatırlıyorum. Zaten markette de bulamamıştım switch programını. 1 tane vardı onu da ne zaman kullansam telefon kilitleniyordu.
    Mobil veri widgetına uzun süre tıklarsanız direk şebeke ayarları sayfasını açıyor. Ordan WCDMA veya EDGE seçmek de hiç yoktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

Android sisteminde öyle bir seçenek sunul'a'mıyor diye hatırlıyorum. Zaten markette de bulamamıştım switch programını. 1 tane vardı onu da ne zaman kullansam telefon kilitleniyordu.
    Mobil veri widgetına uzun süre tıklarsanız direk şebeke ayarları sayfasını açıyor. Ordan WCDMA veya EDGE seçmek de hiç yoktan iyidir.

VErdiğiniz bilgi için tesekkur ederin. Bu kadarı da işimi gördü
  • Rdgr hangisini seçmek gerekiyor acaba(gsm galiba)))))

• quote:

Rdgr hangisini seçmek gerekiyor acaba(gsm galiba)))))

özür dilerim.edge icin olacaktı....

• arkadaşlar telefonu yatay tutunca klavye ekranın çok büyük bir kısmını kaplıyor yazdığımız yeri bile göremiyoruz. bunun önüne geçebilmek için fikri olan ya da tavsiyesi olan var mı?
  • Note II kullanıcıları için -sanıyorum- Kore'li bir eleman günlük, öğretici ve faydalanılabilecek kısa videolar paylaşıyor.
    Fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum videoları birkaç gündür. Paylaştığı da birkaç site var, henüz inceleyemedim onları da.
    Bugüne kadar yaklaşık 60 tane falan paylaşmış. Youtube'da yer alan videolarda İngilizce Altyazı da mevcut. Videolar Benim çok işime yaradı.

Not: Root konusunda bilgisi olmayabilir

Faydalanmak isteyenler için linkler:

Facebook Hesabı
    Youtube
    Kendi Web Sitesi Burada Youtube ile aynı videolar var, detaylı inceleyemedim henüz.
    Twitter Hesabı Eleman Facebook veya Twitter'dan sorulacak sorulara yardımcı olabilirim diyor.

Recommended Websites for the Samsung Galaxy Note II:
    Elemanın Önerdiği Blog Henüz bakmadım
    Elemanın Önerdiği Site Henüz Bakmadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

VErdiğiniz bilgi için tesekkur ederin. Bu kadarı da işimi gördü

arkadaş cevaplamış. daha da kısa yolu yok maalesef :)

• Arkadaşlar şu gapps içindeki news and weather uygulamasını nasıl note 2 ye atarız? Ics de otomatik yükleniyodu ya şimdi jb de nerden buluruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

MyPhoneExplorer Client
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5manNvZnQubXlwaG9uZWV4cGxvcmVyLmNsaWVudCJd

MyPhoneExplorer Version: 1.8.4 (pc için)
    http://www.fjsoft.at/en/downloads.php

ne kies ne airdroid telefonu pc ye bağlamada bunun üstüne yok arkadaşlar,airdroid 64 gb lık ext.hafıza kartını 10 gb göruyor,tam olarak birşey yapamıyorsun,kies zaten malum yazmaya gerek yok
    MyPhoneExplorer da wifi,usb,bluetooth bağlantısı var ext kartı doğru görüyor sürükle bırak yapabilirsiniz,her şey kontrolünüz altında her akıllı telefonda olması kesin gerekli program

arkadaşlar bu program ücretsizmi? backup (yedekleme) alabiliyormu? yada bildiğiniz ücretsiz yedekleme uygulaması varmı??? kiesair kurdum ama yedekleme sekmesi göremedim yedek alamadım yardımcı olurmusunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

muhakkak kullananlar vardır ama
    benim gibi bilmeyenler ya da kullanmayanlar
    kesinlikle Kies Air yüklesinler, kabloya gerek duymadan wi-fi ağından teldeki herşeye bilgisayardan erişebiliyorsunuz.
    tek kelime ile HARİKA...

bluetooth tan daha hızlı üstelik

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma

yedekleme (backup) özelliği varmı??? resimde göremedim? indirdim kurdum yine göremedim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: mmango34

quote:

Orijinalden alıntı: mrdemirel

muhakkak kullananlar vardır ama
    benim gibi bilmeyenler ya da kullanmayanlar
    kesinlikle Kies Air yüklesinler, kabloya gerek duymadan wi-fi ağından teldeki herşeye bilgisayardan erişebiliyorsunuz.
    tek kelime ile HARİKA...

bluetooth tan daha hızlı üstelik

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma

yedekleme (backup) özelliği varmı??? resimde göremedim? indirdim kurdum yine göremedim!!!

ben 4.1.2ye yukseltırken telefonu
    kablo ile kiesten yaptım
    sanırım kablosuz olarak yedekleme destegı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaErdem

Hocam, size nedense PM atamıyorum, galiba o özelliği kapattırdınız. Lütfen benimle iletişime geçermisiniz. Sizinle bir şey konuşmak istiyorum
  • Hazır programları tartışırken, ekran görüntülerimizi de paylaşalım ne dersiniz. Bunu için de bir konu açtım
    http://forum.donanimhaber.com/m_70202176/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70202536
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

bir numaradan gelen sms leri ayrı bi klasöre atarak yanlız ordan ulaşmayı sağlayan bir program var mı_sms okumaya girerken sifre isteme suretiyle okunmasını sağlayan ve bu şekilde girilebilen proğramlardan istemiyorum.

Pansi SMS deneyebilirsiniz
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pansi.msg
  • Güzel bir konu. Umarım sürekli olur.

Hazır ben de bir kaç gündür kafamda bir soru var buradan sorayım :)
    Sevgili @Chronos1121 den cevap mutlaka gelecektir ama gelmez ise NOte II başlığında da sorarım :)

Bir kaç gündür push özelliği olan e-posta uygulamalarını inceliyordum ve NOte II nin stock e-posta programı exchange lisansına sahip olduğu için
    sorunsuz çalışıyor ama geçen gün bir çok gelen kutusunda bulunan e-postamı kaybetti.
    Ana sunucudan da bir türlü kurtaramadım her ne oldu ise.
    Ben de yeni bir arayışa girip birçok uygulamayı denedim ve gördüm ki Hotmail ve Gmail uzantılı e-posta adreslerim için stock e-postadan başka doğru düzgün uygulama
    malesef yok.

Denediklerimin içinde en beğendiğim ve cidden push özelliği de olsa tek geçeceğim uygulama da " Maildroid" dir.
    Aqua email ve K-9 u da denedim ve saydığım 3 uygulamada da push özelliğine rastlamadım malesef.

Var mıdır alternatif fikirleri olan ? :)

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Güzel bir konu. Umarım sürekli olur.

Sevgili @Chronos1121 den cevap mutlaka gelecektir ama gelmez ise NOte II başlığında da sorarım :)

Bir kaç gündür push özelliği olan e-posta uygulamalarını inceliyordum ve NOte II nin stock e-posta programı exchange lisansına sahip olduğu için
    sorunsuz çalışıyor ama geçen gün bir çok gelen kutusunda bulunan e-postamı kaybetti.
    Ben de yeni bir arayışa girip birçok uygulamayı denedim ve gördüm ki Hotmail ve Gmail uzantılı e-posta adreslerim için stock e-postadan başka doğru düzgün uygulama
    malesef yok.

Denediklerimin içinde en beğendiğim ve cidden push özelliği de olsa tek geçeceğim uygulama da " Maildroid" dir.
    Aqua email ve K-9 u da denedim ve saydığım 3 uygulamada da push özelliğine rastlamadım malesef.

Saygılarımla...

Alternatiflerde push genelde düzgün çalışmıyor ama ben şahsen Aqua Mail kullanıyorum ve en çok ondan menunum. Push özelliği içinde var ama push almak için program sürekli arkada çalışmalı. Yani arkada bir şey kalmasın diyen kullanıcılar için olumsuz. Aslında Stok mail ve gmail uygulamaların da çalışma prensibi aynı ama prosesler görünmediği için göze batmıyor.
    Yani benim şahsi firkim öncelikle her zaman servisin kendi uygulaması varsa onu kullanın (Gmail app gibi), yoksa, stok mail olabilir, stok mailden sonra en iyi seçim benim gözümde Aqua Mail. Bir süre kullandıktan sonra onu satın bile aldım, hem program sahibi desteği süper hem de sık sık güncelleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 11 Ocak 2013; 12:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

Güzel bir konu. Umarım sürekli olur.

malesef yok.

Saygılarımla...

Alternatiflerde push genelde düzgün çalışmıyor ama ben şahsen Aqua Mail kullanıyorum ve en çok ondan menunum. Push özelliği içinde var ama push almak için program sürekli arkada çalışmalı. Yani arkada bir şey kalmasın diyen kullanıcılar için olumsuz. Aslında Stok mail ve gmail uygulamaların da çalışma prensibi aynı ama prosesler görünmediği için göze batmıyor.
    Yani benim şahsi firkim öncelikle her zaman servisin kendi uygulaması varsa onu kullanın (Gmail app gibi), yoksa, stok mail olabilir, stok mailden sonra en iyi seçim benim gözümde Aqua Mail. Bir süre kullandıktan sonra onu satın bile aldım, hem program sahibi desteği süper hem de sık sık güncelleniyor.

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

MailDroid'i denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Aklıma gelen ve en güzel özelliklerinden biri, herhangi bir e-postayı silerken size sadece gelen kutusundan mı yoksa gelen kutusu ve sunucu danmı sileyim diye sorması.
    Ayrıca sürkeli güncelleme alan bir yazılım o da.
    Ve stock e-posta harici diğer uygulamalar da göremediğim, imzanızın olduğu bölüme daha önce belirlediğiniz kartvizitinizi istediğiniz boyutta,jpeg olarak imzanız olarak koyabilmesi.

Saygılarımla...

• quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

MailDroid'i denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Aklıma gelen ve en güzel özelliklerinden biri, herhangi bir e-postayı silerken size sadece gelen kutusundan mı yoksa gelen kutusu ve sunucu danmı sileyim diye sorması.
    Ayrıca sürkeli güncelleme alan bir yazılım o da.
    Ve stock e-posta harici diğer uygulamalar da göremediğim, imzanızın olduğu bölüme daha önce belirlediğiniz kartvizitinizi istediğiniz boyutta,jpeg olarak imzanız olarak koyabilmesi.

Saygılarımla...

Kartvizit kısmı hiç aklıma gelmedi zaten onun için araştırmadım. Onun yerine html olarak imza formatlama imkanı olsa çok daha güzel olur, ama Aqua'da da yok şimdilik.

Diğer bahsettiğiniz silme ayarı ise Aqua'da var ama bir kere ayralanıyor outlook'taki gibi. Yani her defasında silmiyor.
    Diğer avantajı ise indirdiği mailleri telefonda tutar. Yani mesela bilgisyardaki outlook'tan mail sildiğinizde serverden de sil ayarı varsa stok mailde de o mesaj silinir. Aqua'da silinmez.

Kısacası mükemmel yoktur, her programın artıları eksileri var. Artık hangisi ihtiyacımıza daha fazla cevap veriyorsa onu kullanıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.