Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
70
Favori
123.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AERN

Pusula için en güvenilir uygulama hangisi ?

Swiss Army Knife sadece pusula degil bir su terazisinden kronometreye bir seyler var icinde tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Swiss Army Knife sadece pusula degil bir su terazisinden kronometreye bir seyler var icinde tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim. Bir deneyelim bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Çok teşekkür ederim. Bir deneyelim bakalım.

rica ederim ben kullaniyorum memnunum

• takippp
  • İnstagram programını kullanırken fotoğraflar vs çok geç açılıyor..Bunun bir ayarı var mı yada kullandığım hat ile alakalı olabilir mi (vodafone kullanıyorum)???yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdaErdem

quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:
    http://db.tt/6w3fOzlr

Teşekkürler,bir yerden Blackmart+Alpha+0.49.93.apk sını buldum ve indirip denedim..Gayet güzel bir uygulama dediğiniz gibi rootsuz olarak kullanabildim ancak indirdiğim bazı uygulamalar açılmadı,bazılarıda gayet güzel açıldı ve kullanıyorum.

Şimdilik cihaza bir sıkıntı yaratmasını istemediğim için sildim.Ancak benim gibi yeni olmayan, ve android deneyimi olan arkadaşlara öneririm.

Office Pro'yu blackmart ile indirdim;

Ancak Pro'mu değilmi anlayamadım,sizce? Kayıt ettirme butonu aktif değildi.

İyi forumlar..

Arda slm.
    Blackmart ile indirdiğin officesuite pro mu?
    Dr.web virüs uyarısı verdi. Diğer 2 virüs programı da uyarı verdi.

Sende uyarı olması mı? Yoksa yanlış alarm mı?

Cevaplarsan sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: robben1907

Arkadaşlar tv izlemek için hangi programı kullanıyorsunuz?

uyanık tv ve digitürk play
  • arkadaşlar merhaba ilk önce konu çok güzel benim bir sorum olcak note 2 de ... umarım yardımcı olursunuz ..bir programın içinde videolar mevcut bu videoları kaydetme olanağım olabilirmi?
  • arkadaşlar merhaba ... konu çok güzel umarım bana yardımcı olabilirsiniz... bir programın içinde videolar ben bu videoları kaydetmek istiyorum ... acaba ekran kaydedici veya ekran videolarını indirebilen program varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

quote:

Orijinalden alıntı: robben1907

Arkadaşlar tv izlemek için hangi programı kullanıyorsunuz?

uyanık tv ve digitürk play

Ben de Digitürk Play abonesiyim aynı zamanda gayet güzel izlenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murcelikel

arkadaşlar merhaba ilk önce konu çok güzel benim bir sorum olcak note 2 de ... umarım yardımcı olursunuz ..bir programın içinde videolar mevcut bu videoları kaydetme olanağım olabilirmi?

Google Play'de ASC diye bir program var ama hiç kullanmadım. Siz sorduğunuz için araştırdım. Ayrıca Screen Video Recorder yazınca sonuçlar çıkıyor.
  • teşekkürler hocam bu 2 programı araştıracam ... inşallah işime yarar birde ben şunu sormak istiyorum samsungda ajanda özelliği var ama ben eski nokialardaki gibi hatırlatıcı arıyorum yani yazdığım nota alarm koyup zamanı geldiğinde çalmasını istiyorum color note diye bişi var ama bu ne kadar işime yarar şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: murcelikel

teşekkürler hocam bu 2 programı araştıracam ... inşallah işime yarar birde ben şunu sormak istiyorum samsungda ajanda özelliği var ama ben eski nokialardaki gibi hatırlatıcı arıyorum yani yazdığım nota alarm koyup zamanı geldiğinde çalmasını istiyorum color note diye bişi var ama bu ne kadar işime yarar şimdiden teşekkürler

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayLoud

Telefonun fiziksel tuşlarını yoğun kullanan ve yıpranırmı acaba diye düşünen arkadaşlara 2 program onericem.

1) Smart Screen On ( yakınlık sensorunu kullanarak ekrani acip yada kapatabiliyorsunuz, tavsiyem bunu sadece ekrani açmak icin kullanin çünkü sarj tuketimini en aza indirgemek için kapatmayi onerecegim ikinci programla yapmak)

2) Turn Off The Screen (ekraninizi kapatmak icin kisayol butonu ekler boylece kapatma tusunu kullanmaniz gerekmez)

Bu iki uygulamayi birlikte kullanmak telefondaki fiziksel tuşların kullanimini en aza indirgemek isteyen arkadaslar icin hem sarj tuketimi hemde stabilite anlaminda tavsiyem olur.

Ben sahsen ikisinide kullaniyordum ama phoenix v4.0 e gecince ikinci uygulamaya gerek kalmadi, status barda home tusuna basili tutarak ulastiginiz gorev yoneticisi ve ekrani kapatma kisa yolu mevcut.

PlayLoad
    Smart screen on uygulamasını deneme sürümünde bir türlü çalıştıramadım.
    Onu sadece kapatma kısmını kullanabiliyorum.
    Açma işini shake on benzeri programlarla yapmaya çalışıyorum. Tam başarılı olamadım.
    Program ve cihazın kendi ayarlarında bir özellik var mı.
    Cevaplarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Intelli cover olmuyormu

Slm. Intellicover müthiş pil harcıyor. Ölçtüğümde cihazın harcadığı ile neredeyse eşit.
    Sizde nasıl.
    En iyi program bu. Ama pil yüzünden başka apk lar deniyorum.
    Shake kullananları çalıştıramıyorum.
    Bilginiz varmı.

• iyi geceler arkadaslar

s4 deki gibi ikili kamera uygulamasi bilen  var mi?

• Arkadaşlar telefonu yeni aldım, 2 sorum olacaktı:

-HTC'deki gibi, Facebook durum paylaşımlarında "HTC Sense ile" benzeri uygulaması var mı? (Statin vai hariç-Kendi uygulaması)
    -Root olmadan, sistem uygulamalarına dokunamıyorum malum, peki mesela Dropbox'un modifiye halini zip şeklinde flaşlama da mı root yetkisi istiyor? Recoveryden zipi kuramıyor.
  • Artık bu sayfaya kimse uğramıyor herhalde.
    Kimsenin cevap verdiği yok.
    İlgilisi de yok herhalde.

• klavyedeki mikrofon simgesi kayboldu. dolayısıyla sesli yazma yada sesli komutları kullanamıyoruz. herhalde farkında olmadan bir şeyler sildim. Bunu tekrar nasıl kurabilir ya da düzeltebilirim?

• ellerinize sağlık çok yararlı bir konu

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.