Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE II Uygulama İnceleme, Kullanılan Uygulamalar, Tavsiye Ve Tartışma (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
70
Favori
123.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_fx

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Kopyalamak istwdiginiz yaziya gelin parmaginizla ustunde basili tutun gerisi kolay

ıphone gibi kolay değil :(

parmağımı basılı tutunca mavi kopyalama alanı çıkıyor ve işaretliyorum ama kopyala yapıp başka yere yapıştıramıyorum..

basılı tutunca çıkan mavi tarama alanını nasıl kopyalama yapacağım ?

mavi tarama alanı çıktıktan sonra üstte çift pencere şeklinde ikon var var. onu tıklayın panoya kopyalandı uyarısı verecek. sonra nereye kopyalamak isterseniz orada yine uzun basın yapıştır ve pano çıkacak. panodan istediğinizi bulup yapıştırabilirsiniz. bel ki kısa yolu vardır ama ben 1 yıldır kullanıyorum hep bu şekilde yaptım :)

• gece teli düşürdüm 1 metreden bişe olmadi telin saglamlığını anlamış oldum
  • Arkadaslar bi sorum olacakti.
    Celan master ve batery doctor programlarini kullananiniz varmi acaba.kullanmayi tavsiye ediyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokyere

Arkadaslar bi sorum olacakti.
    Celan master ve batery doctor programlarini kullananiniz varmi acaba.kullanmayi tavsiye ediyormusunuz?

clean masterı kullanıyorum güzel program da batery doctoru kullanmadım.
  • Note serisinde daha iyi çalışacak veya özellikle S-Pen kullanımına yönelik uygulamalar incelenmişhttp://androidli.net/?p=289

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haljack

Note serisinde daha iyi çalışacak veya özellikle S-Pen kullanımına yönelik uygulamalar incelenmişhttp://androidli.net/?p=289

Papyrus uygulamasini aktif olarak surekli kullaniyorum malum dershanede falan odevler veriliyor :) ayriyeten mxplayer pro ve boat browser tavsiyemdir (pro)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telesekreter uygulaması varmi bildiğiniz. .
  • Onerebileceginiz ses kayit programi(tel konusmalari icin) var mi?
  • bence en iyi file manager programı solid explorer arkadaşlar mutlaka denemelisiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer&hl=tr

full sürümünü nette çok kolay bulabilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokyere -- 29 Aralık 2013; 11:28:59 >
  • neredeyse 15 gündür kimse uğramamış mesajım bulunsun hortlatayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

Onerebileceginiz ses kayit programi(tel konusmalari icin) var mi?

Görüşme Kayıt-ACR
  • öneri için teşekkürler,birkaç uygulama denemiştim karşı tarafın sesi çok az geliyordu,
    umarım bu daha iyidir,
  • paranoi P kullanıcısına yanıt
    Yokmu bi telesekreter uygulamasi arkadaşlar @paranoi

• Arkadaşlar ben note 2 deki s pen ile pcdeki pdfleri kullanmak istiyorum.Nasıl bağlantı yapıp s peni pc de kullanabilirim.
  • Kamers icin uygulama tavsiyesi istiyorum oneriniz var mi

• 2 hafta önce note2 aldım.. konudaki tüm mesajları okudum.. çok yararlı olmuş, başta konuyu açan arkadaşa ve bu vesile ile chronos1121'e teşekkürü borç bilirim.. buradan tavsiye 3-5 program yükledim.. ama bazı teknik terimleri kavrayamadım; apk, root, launcher vb... zamanla öğrenebileceğimi umuyorum.. tekrar çok teşekkürler... bu arada yaşım 46..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodbye_Bluesky -- 26 Ocak 2014; 20:28:17 >
  • Goodbye_Bluesky kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli olsun. Apk bilgisayardaki exe gibi. Programlarin oyunlarin vs internetten indirdigindeki setuplari yani. Launcher ise tema tarzi. Bazi widgetlar seceneklerle telefonu kisisellestirebiliyorsunuz. Root ise iphone deki jailbreak gibi diyebiliriz. Telefonu daha yetkili kullanabilirsiniz. Ancak garanti bitmeden genellikle onerilmez. Bi sorunuz olursa buradayim iyi forumlar :)

• 4nt0ny kullanıcısına yanıt
    Akıl akıldan üstündür.. Yanıtınız için çok teşekkür ederim.. Çok faydalı oldu..

Hemen aklıma gelmişken 1-2 soru sormak isterim, zahmet olmazsa yanıtlarsanız çok iyi olur;

1- Konudaki tavsiyeler üzerine Clean Master yükledim.. Programı çalıştırdığımda en az %80 RAM kullanımı gösteriyor.. "Hafızayı arttır" yaptığımda arka planda çalışan bir çok program görüyorum(32 adet).. Biraz fazla değil mi? Programın "Tek Dokunuşla..." uzantısı ile RAM'de yer açılıyor, ancak sonrası yine aynı.. Arka planda çalışan uygulamaları kapalı tutmanın bir yolu var mı?

2- Evdeki laptopta uzun yıllardır lisanslı Kaspersky IS kullanıyorum.. Önceki gün Note II, "Telefonunuza virüs bulaştı, temizlemezseniz sisteminiz çökebilir" diye uyarı verdi, ben de geçici olarak AVG AntiVirus ve CM Security yükledim.. Gerçi bu programları çalıştırdıktan sonra virüs uyarısı almadım ama bunlar ne kadar güvenilirdir, ikisi bir arada yazılım çakışması yaratır mı.. "Android için Kaspersky" almamı önerir misiniz?

Teşekkürler.

• Goodbye_Bluesky kullanıcısına yanıt
    Android sisteminin detayina karismanizi tavsiye etmem. Yani uygulamalari durdurma vs. O programlartamamen yalan. Basarsiniz kapatir 5sn sonra tekrar açar. Ancak ayarlar menusunden gelistirici senecekleri var. O menude arkaplan islemleri kisitla seceneginden ayarlayabilirsiniz siniri.

Virus konusuna gelirsek. O aldiginiz uyari muhtemelen kurdugunuz programlara verilen reklamlar araciligiyla geldi size :) oyle bi uyariyi dikkate almayin kesinlikle. Tamamiyle reklam amaclidir onlar. Zaten internete bagli degilken oyle saçma bi uyariyi alamazsiniz imkani yok. Bence parayla virus programi kurmaya gerek yok :) kurdugunuz program oyun vslerin google playdeki yorumlarina dikkat etmeniz ve apk halinde dosya yerine google playi tercih etmeniz yetecektir.

• Elinize sağlık arkadaşlar çok güzel bir konu olmuş. Takipteyim...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.