Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuda 1280 tl. Hiç gerek yok tr cihazı almaya 2000 lira vermeye :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar arkadaşım ve ben NOTE 3 ve
    GALAXY S4 alacağız. Yani birimiz s4 birimiz note
    3 :D ikisini birlikte bir karttan geçirince mi daha
    karlı olur? Yoksa ayrı ayrı mi geçirtsek daha karlı
    olur? Ve hangi siteyi önerirsiniz?
  • merhaba arkadaşlar arkadaşım ve ben NOTE 3 ve
    GALAXY S4 alacağız. Yani birimiz s4 birimiz note
    3 :D ikisini birlikte bir karttan geçirince mi daha
    karlı olur? Yoksa ayrı ayrı mi geçirtsek daha karlı
    olur? Ve hangi siteyi önerirsiniz?
  • batu78 kullanıcısına yanıt
    bana sorarsan en karlısı hiç almamak ama illa alacağım dersen parapuan veren kartlardan alman %10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde note 3 var 1800 tl istiyorum iletişim kurabilirisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

Doğuda 1280 tl. Hiç gerek yok tr cihazı almaya 2000 lira vermeye :)

Replikaları bence onlar. Birebir Samsungun orjinal ürünü değildir.
  • Ocak ayının sonuna doğru note 3 te belki bi ucuzlama olur.
  • Yapıkredi Worldkart mevcut, ben de kovalıyorum, ocak ayının ilk haftasında alıcam muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellas

quote:

Orijinalden alıntı: Onderti

Güncel fiyatlar mevcutmu kliksa.com da 100 tl bonus var 1900 geliyor ama millet 1700 1800 yakalayan bile var o yüzden bekliyorum.

Bu arada 2 saat önce Note 2 telefonumu çalındı bu yüzden note 3 bakıyorum. :(

1577 tl ye aldı millet 3 gün onceye kadar

Hangi site takip ederim bizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

ykb kodu 200 tl indirim yapıyordu ama normalde 20 aralık son gündü
    tabi bankanın ayrıcalık yaptığı müşteriler varsa bunu bilemem

bu arada ben atrix kullanıyorum büyüklüğü dışında note3'ün fazlasını görmedim ve note3'e ısınamadım

Hocam kusura bakma ama kaç yıldır forumdayım şu ana kadar gördüğüm en saçma yorumu siz yaptınız. Sizin yoruma göre buradaki note 3 alanların hepsi gerizekalı olmalı ki gidip 300tl lik atrix yerine 1600 1700tl ye note 3 alıyor. Bence siz atrixi de boşuna kullanıyorsunuz çünkü aynı işi nokianin 150tl lik telefonları da yapıyor... Forumda atrix vs note 3 yapıldı daha ne diyeyim bilmiyorum.

sen kimsin
    her lafa atlama
    sana ne istediğimi istediğim gibi karşılaştırırım istediğim yorumu da yaparım

• retrocc R kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuna kadar katılıyorum beklentileriniz ne yönde ise onu alırsınız ben burada atrixi kötülemiyorum. Atrix le de her işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Kaldı ki ben birçok arkadaşıma zamanında Hepsiburada kampanyasından 450TL civarına atrix aldırdım hep. Halada kullanıyorlar taş gibi telefon. Ama o arkadaşın attığı mesaj farklı anlamlar taşıyor konuyu trollemeye çalışıyor benim tepkim buna zaten. Note 3 ün atrix ten bir fazlasını göremedim diyor. Bu telefon 1500TL bile etmez falan diyor yok alanlar enayi falan. (Aslında fiyatının çok yüksek olduğu konusunda ben de katılıyorum o konuda haklı. Ama alanlara enayi demek kimin haddine.) Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Sıcak fırsatlar konusunu meşgul ettiğim için kusura bakmayın arkadaşlar. Bundan sonra bu şahısı hiçbir şekilde muhatap almıyorum. Zaten yüksek ihtimalle üyeliğini birkaç kişi kullanıyor. Siz de dikkate almayın böyle trolleri.

Edit: Bu arada söylemeyi unutmuşum. Note 3 sahibi falan değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 26 Aralık 2013; 10:35:23 >

• aliass kullanıcısına yanıt
    Replika değil hocam ama kayıtsız cihazlardır

• kimse note 3 almasın bugün bi ilan koyacağım isteyen bekleyebilir 3 haftalık telefon beyaz kaskolu+orjinal flip cover.

akşam görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersiny699

kimse note 3 almasın bugün bi ilan koyacağım isteyen bekleyebilir 3 haftalık telefon beyaz kaskolu+orjinal flip cover.

akşam görüşmek üzere...

Daha 3 gün önce kargodan yeni geldi diyordun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsodisss

Ben doğuda askerlik yaptım.o zaman samsung S3 ler daha yeni çıkmıştı.Piyasa fiyatından sadece 250 TL ucuz satıyorlardı. kaçak maldı ama çok ucuzada satmıyorlardı. Şuan aşağı yukarı ortalama 2.000 TL ye satılan Note3 doğuda 1700 TL falandır en düşük. Siz 1200 civarı diyorsunuz ondan dedim o kadar ucuz değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

quote:

kimse note 3 almasın bugün bi ilan koyacağım isteyen bekleyebilir 3 haftalık telefon beyaz kaskolu+orjinal flip cover.

akşam görüşmek üzere...

Daha 3 gün önce kargodan yeni geldi diyordun.

quote:

alın size sıcak fırsat dostlar.

Note 3 ü satıyorum şuan kargoda daha gelmedi yarın teslim alacağım.
    beyaz distr. garantili kliksadan almıştım. ambalajında falan söylememe gerek yok heralde.
    sıcak fırsat olarak değerlendirebilirz. nasıl yapsam bilemedim ama pm ile teklifleri mi alsak direk fiyat mı söylesem bilmiyorum.
    kullanmak için aldım ama acil para ihtiyacım oluştu. dediğim gibi daha kargodan yarın teslim alacağım. kargo fişini de veririm isteyene.
    pm ile bekliyoru teklifleri yada önerilere açığım. tşkler

EDİT: satmaya az önce karar verdim.
    EDİT: Arkadaşlar ilgilenen olursa 1750 ye vereceğim.

quote:

23 Aralık 2013; 19:48:44
    arkadaşlar kliksadan note 3 ü gelen oldu mu bugün.
    alırken resmi distr. garantili yazıyordu ya.
    mesaj attım rica ettim bana samsung türkiye gönderin diye :))

adamlar samsung türkiye göndermişler :)

sizde durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: aliass

quote:

Orijinalden alıntı: rapsodisss

Ben doğuda askerlik yaptım.o zaman samsung S3 ler daha yeni çıkmıştı.Piyasa fiyatından sadece 250 TL ucuz satıyorlardı. kaçak maldı ama çok ucuzada satmıyorlardı. Şuan aşağı yukarı ortalama 2.000 TL ye satılan Note3 doğuda 1700 TL falandır en düşük. Siz 1200 civarı diyorsunuz ondan dedim o kadar ucuz değildir.

Arkadaşın profilinden ilanlarına bakabilirsiniz. Kendisi satıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

Doğuda 1280 tl. Hiç gerek yok tr cihazı almaya 2000 lira vermeye :)

Replikaları bence onlar. Birebir Samsungun orjinal ürünü değildir.

Orjinal samsung urunu. Birlesik arap emirliklerinden geliyir.

• hocam iki gün öncedki mesajımı görmediniz sanırım. satıyorum demiştim ve sattım salihlide bi arkadaşa.

şimdi bi tane daha aldım ve onu satıyorum. kaskolu orjinal flip coverlı beyaz renk samsung türkiye. ilanı açınca bilgi vereceğim. tşkler.

bu arada kendime aldığım note 3 ün ekran görüntüleri de burda forumda mevcuttur bakabilirsiniz.
  • tşk ederim arkadaşım ben alıntılayacaktım benim yerime yapmışsın.

dediğim gibi kendi adıma aldığım telefonu sattım hemde 1850 tl ye. forumda dalga geçtiler kimse 2.ele 1600 bile vermez dediler demekki satılabiliyormuş hatta sanalpazar üzerinden sattım isteyen olursa linkini de gönderirim.

yeni telefonum için ilan açıyorum bugün denizlide bi arkadaştan aldım onu da gittigidiyordan aldım linkini paylaşabilirim.

herşey net yalan dolan yok olmazda...
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.