Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: etelli21

2200 note 3 + 130tl s wiew cover +galaxy gear 800 tl + 50tl anymod kılıf = 3180 26 eylül tarihli ürün daha ne yapayim sence ?

Coverla kilifi bilemiyecemse gear+note 3 2200 turkcel platinum satilio arkadasim aldi istedigin fiyata satamazsin

Hala Turkcell Platium ile 2200 TL ye note3 + Gear alınabiliyormu bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Orijinalden alıntı: ripzombie

Samsung Galaxy Note 3 (KVK Garantili) 1959 TL Aynı Gün Ücretsiz KARGO
    Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına 12 Taksit..!

Üründe kampanya adetle sınırlı.

İlgilenen arkadaşlar için link BURADA

Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 3 N9000Q yazıyor. Q yazması normal mi yani bu bildiğimiz standart N9000 değil mi?

Türkiyede satılan ürünler N9000Q
    Q olması normal, Bölgeyi yani Türkiye'nin içinde yer aldıgı asya gurubunu temsil ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ripzombie

Samsung Galaxy Note 3 (KVK Garantili) 1959 TL Aynı Gün Ücretsiz KARGO
    Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına 12 Taksit..!

Üründe kampanya adetle sınırlı.

İlgilenen arkadaşlar için link BURADA

Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 3 N9000Q yazıyor. Q yazması normal mi yani bu bildiğimiz standart N9000 değil mi?

Türkiyede satılan ürünler N9000Q
    Q olması normal, Bölgeyi yani Türkiye'nin içinde yer aldıgı asya gurubunu temsil ediyor.

Yanıt için teşekkürler. Galaxy S2 için model numarasında sonu G olan, bazı özellikleri farklı bir modeli çıkmıştı, bilmeyenlere kakalıyorlardı, dedim acaba bu da öyle bir şey mi...

• quote:

Yanıt için teşekkürler. Galaxy S2 için model numarasında sonu G olan, bazı özellikleri farklı bir modeli çıkmıştı, bilmeyenlere kakalıyorlardı, dedim acaba bu da öyle bir şey mi...

Yine hatırlatalim N9000 , N9005 ve N9003 olarak 3 farklı modeli piyasaya sürdü samsung. Türkiyede satılan versiyon N9000Q'dur.
    Q'nün anlamı ise Bölgesel kilit oldugunun simgesiymiş (Samsung magazasında çalışan görevli söylemişti bunu)
  • Ankara' da en ucuz nereden alabiliriz?
  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Ankara Kentpark Darty bayramın 1. ve 2. günleri 1.899TL'den satmış
    Şu an ellerinde yok, gelirse de o fiyata olmaz deniyor.
    Kaçırdık ama anlaşılan 1.850-1.950 aralığına inecek gibi zamanla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir'de en uygun neresi var arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neleda

Note 3 alacağım Axess 12 taksitle güvenilir ve hızlı kargosu olan, müşteri hizmetleri kanser, verem, veba, deli dana vb. hastalık ve rahatsızlıklara sebebiyet vermeyen bir site önerebilecek var mı ?

Birde Cumartesi kargoya verilir mi ?

Hızlıal yeni kampanya yapmış. 1999 tl note 3 ve 120 TL çip para iade. 1999-120=1879 tl ye note 3 almış olursunuz. Üstelik taksit imkanı da var.

• Güzel Güzel yavaştan 1900'lü fiyatları görmeye başladık... şöyle 2 ay sonra 1600'ü görür herhalde
  • Note 4 u bekliyorum
    3 cok inceledim Bimeks te
    Bir artisi yok benim icin note 2
    Kullanıcı siyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    bkm express indirimini de unutmayın 150 tl ve üzeri 15 tl indirim. axess tanımlanabiliyor diye biliyorum

http://www.hizlial.com/r4934/bkm-23102013
  • Axess kartım olsaydı hemen alırdım. Eskiden vardı, hatta tüm büyük bankaların kartları vardı. Ama yok ekstre takibini yap, yok yıllık aidat iadesiyle uğraş iyice bunaldım ben de Maximiles dışındaki tüm kartlarımı iptal ettirdim. Kafam rahatladı. Ama arada tabi böyle fırsatlar olunca cız ediyor içim. Neyse arada buna benzer maxipuan kampanyaları da oluyor. Onları bekleyeceğiz artık.
  • Is Bankası maximum kart için en uygun neresi acaba? 2 tane alma ihtimalim de var iyi bir kampanya sart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Is Bankası maximum kart için en uygun neresi acaba? 2 tane alma ihtimalim de var iyi bir kampanya sart.

Aynı durumdayız. Maximum güzel kampanya varsa ben de 2 tane alabilirim.
  • quote:

Güzel Güzel yavaştan 1900'lü fiyatları görmeye başladık... şöyle 2 ay sonra 1600'ü görür herhalde

sanmam o fiyatlara. note 1 yıl gecti 1400 1500 dü daha z cıkarken ki hala 1200 falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Güzel Güzel yavaştan 1900'lü fiyatları görmeye başladık... şöyle 2 ay sonra 1600'ü görür herhalde

sanmam o fiyatlara. note 1 yıl gecti 1400 1500 dü daha z cıkarken ki hala 1200 falan.

olaiblir direk inmez belki o fiyata ama kampanya vs banka kampanyalarıyla görebilir...

Zaten şu teknolojide türkiyedeki insanları aptal yerine koymalarına sinir oluyorum...
    S3 ve S4 bekledim hatta ipad4 bile bekledim belirledigim bi fiyata insin diye sonra hepsinden sogudum zamanla...
    şimdi note 3 bekliyorum... acelem yok aslinda. Belki bi umut N9005 sahibi olurum ayrıca 64 GB versiyonu bekliyorum...

• son durum olarak, şu anda note3+gear sadece turkcell platiniumda mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

son durum olarak, şu anda note3+gear sadece turkcell platiniumda mı var?

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Samsung-Samsung-Galaxy-Note-3/1007596/.html

bu linke göre turkcell de gear bitmis.
  • Arkadaşlar hızlıal dan note 3 alsak yanında kılıfı veriliyor dimi ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.