Samsung'un henüz başlayan Galaxy SII modeline Android 4.0 güncellemesinin ardından diğer popüler model Galaxy Note kullanıcıları da sabırsızlıkla güncellemeyi bekliyor. Yaz dönemine doğru yayınlanacağı açıklanan güncellemenin yanında Samsung kullanıcılara bir de sürpriz hazırlıyor.
Geciken güncellemenin telafisi olarak görebileceğimiz sürpriz S-Pen teknolojisini destekleyen Premium Suite uygulama paketi. Paket ile ilgili bir süredir dedikodular dönse de firmadan bir açıklama gelmemişti.
Bu pakette S Memo uygulamasının yeni versiyonu ile birlikte S Note ve My Story adında iki uygulama daha olacak. Paket, modelin stylus kalem ile kullanılabilen ekran yeteneğini sonuna kadar kullanıyor.
S Note uygulaması; şekil tanıma özelliği ile birlikte diagramların profesyonel olarak hızlıca not alınmasını, bir kare veya ok şeklinin çizilmesini ve bunların vektörel çizimler haline dönüştürülmesini sağlıyor. Bunun yanında sayısız kişiselleştirme örnekleri, not defterlerinin kapaklarını ve kağıt tasarımlarını değiştirebilme gibi seçenekler de mevcut.
My Story ise hızlı bir biçimde kartpostal hazırlamanızı sağlayan şablon ve araçlar sunuyor.
Samsung, bu uygulama paketi ile ilgili kısa bir tanıtım videosunu kullanıcıları ile paylaştı. Video paket içeriğindeki uygulamaların güzel örneklerini sergiliyor.
Gerçekten harika görünüyor.beklediğimize değecek galiba
Kaç ay önceki video...
Gerçekten harika görünüyor.beklediğimize değecek galiba
Premium Suite betasi bile sizmadi...
Bence samsung isi yavastan aliyor. Adamlar onceligini Samsung Galaxy S3 e ayarlamislar...
quote:
Orijinalden alıntı: mkt
Kaç ay önceki video...
Kaç ay önceki videonun daha detaylı hali gibi geldi bana. Ayrıca zaten çok iyi olan bir cihazı güncellemeyle çok daha mükemmel hale getirecekler bence. Bekletiyoruz ama değecek havası var videoda. Bir note sahibi olarak sorunsuz bir yazılım ve ek özellikler için beklemeye değer olduğunu düşünüyorum
Note almadığıma pişman oldum videoyu izleyince. Yapılanları ppt ya da xls olarak kaydedebiliyor muyuz, ya da en azından obje olarak ms.office'e export edebiliyor muyuz acaba?
Ya evet biraz geç getiriyor güncellemeleri ama Samsung'un yaptığı güncellemenin yanında gelen küçük yararlı özel sürprizlerde olmasa, çekilemz açıckası :)
Arkadaşlar galaxy note 10 gündür bende daha önce iphone 4e 64 giga kullanıyordum aynı zamanda dell streak 5 im vardı yani androide yabancı değildim 1 yıldır dell tabletle tattım hiçbir internet yapamadığım bir çok şeyi dell ile yapabiliyordum Dell in hiçbir sitede açmadığı video yoktu bazen tutukluk yapıyordu en sonunda onu verdim birazda para verdim galaxy note yi aldım gelelim eğrisi doğrusuna 1: bataryası şu andaki telefonların en güçlüsü 2: renkleri çok dolgun ekranına bakarken sanki güzel bir kıza bakıyorsunuz harika 3 mevcut cebe sığabilen en büyük tablet telefon 4 kalem olayı fotoşop falan 5android 4 sürümünü yakında alacak olması dezavantajları 1işlemcisi 1.4 çift çekirdek dediler ama bazı iphone de indirdiğim crazy copter gibi oyunları oynayamadım kastı
sanki iphone 4s dahamı güçlü ne
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Arkadaşlar galaxy note 10 gündür bende daha önce iphone 4e 64 giga kullanıyordum aynı zamanda dell streak 5 im vardı yani androide yabancı değildim 1 yıldır dell tabletle tattım hiçbir internet yapamadığım bir çok şeyi dell ile yapabiliyordum Dell in hiçbir sitede açmadığı video yoktu bazen tutukluk yapıyordu en sonunda onu verdim birazda para verdim galaxy note yi aldım gelelim eğrisi doğrusuna 1: bataryası şu andaki telefonların en güçlüsü 2: renkleri çok dolgun ekranına bakarken sanki güzel bir kıza bakıyorsunuz harika 3 mevcut cebe sığabilen en büyük tablet telefon 4 kalem olayı fotoşop falan 5android 4 sürümünü yakında alacak olması dezavantajları 1işlemcisi 1.4 çift çekirdek dediler ama bazı iphone de indirdiğim crazy copter gibi oyunları oynayamadım kastı
sanki iphone 4s dahamı güçlü ne
Androidde bazı telefonlarda optimizasyon sorunu var maalesef. Üreticiler Androidi kendi cihazlarına göre öyle bir modifiye ediyorlar ki, standart bazı programlar stabl çalışamayabiliyor, o cihaza göre yeniden optimize edilmesi gerekebiliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: sertacarslan
Note almadığıma pişman oldum videoyu izleyince. Yapılanları ppt ya da xls olarak kaydedebiliyor muyuz, ya da en azından obje olarak ms.office'e export edebiliyor muyuz acaba?
Evet tüm ofis uygulamalarını destekliyor yani kaydetme özelliği var...
reklam çok başarılı olmuş ama galaxy note'u olup bunları verimli kullanacakların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.