Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 [Ana Konu - Kullanıcılar Klubü] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
985
Cevap
41
Favori
72.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim cihaz p900 bu romu yüklesem sorun olur mu? Başka stable rom tavsiyeniz var mı?
  • bybilgix B kullanıcısına yanıt
    Bu rom p902 simkartlı modele göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim tabletle ilgili bir sorunum var, daha önce yaşayan çözen yada çözüm yolu bilen yardımcı olursa sevinirim.

Tablette ekranda göz kırpma yani yanıp sönme ve ekran kararması oluyor, çok fazla devam ederse kendini resetliyor tablet.

sorunun sebebini tespit ettim cihazın arkasını açtım lcd ekran girişinde temassızlık var herhalde, arkadan bastırınca sorun ortadan kalkıyor. arkya bi milkrar silgi kesip baskı uygulasın diye koydum. sorun çözüldü ama arada yine yapıyor herhalde temas kalkınca, kalıcı bir çözüm istiyorum. Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
  • sevginsen kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var. Ekran yanıp sönmeye başlayınca şarja takıyorum ve düzeliyor. Geçici çözüm olsun diye powerbank aldım.
  • sevginsen kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız problem bu modelin kronik sorunu garanti varsa servise verin değişim yapıyorlar.

• http://urun.n11.com/klavye-ve-aksesuarlari/samsung-bluetooth-klavye-orjinal-ej-bt230twegtr-P87488894?cid=604001&gclid=CjwKEAjwm_K_BRDx5o-sxq6ouXASJAC7TsFLHLcN5disH_dLBjIvaQaM5BvNpReraR3vp5PlpmjIVxoCuxPw_wcB&gclsrc=aw.ds

Şu klavyeden var elimde isteyen olursa 50 liraya vericem. Sıfır gibi doğru düzgün kullanmadım. Bluetooth mouse gelecek çinden ikisini 75 e veririm. Ankaradayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevginsen

Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim tabletle ilgili bir sorunum var, daha önce yaşayan çözen yada çözüm yolu bilen yardımcı olursa sevinirim.

Tablette ekranda göz kırpma yani yanıp sönme ve ekran kararması oluyor, çok fazla devam ederse kendini resetliyor tablet.

sorunun sebebini tespit ettim cihazın arkasını açtım lcd ekran girişinde temassızlık var herhalde, arkadan bastırınca sorun ortadan kalkıyor. arkya bi milkrar silgi kesip baskı uygulasın diye koydum. sorun çözüldü ama arada yine yapıyor herhalde temas kalkınca, kalıcı bir çözüm istiyorum. Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim.

Güç tasarrufunu açıp 3 seçenekten cpu perfonmansı olanı seçip deneyin %99.9 geçecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bybilgix

benim cihaz p900 bu romu yüklesem sorun olur mu? Başka stable rom tavsiyeniz var mı?

Download moda giriyorsa illa açılır . Odin ile stock yükledikten sonra bekleyin bi on dakika. -açılmazsa recowwryden wipe cash yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevginsen

Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim tabletle ilgili bir sorunum var, daha önce yaşayan çözen yada çözüm yolu bilen yardımcı olursa sevinirim.

Kılıf ne kullanıyorsunuz? Kılıftan olabilir.

• Bi arkadaşım logitech klavyeli kılıf satıyor 150 liraya. İsteyen varsa irtibat kursun. Yanında mouse ta var bluetooth

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: mmaok

Merhaba beyler,
    ebaydan bugun galaxy note pro için verdiğim kılıflar geldi. Kılıflar diyorum çünkü bi arkadaşım kılıfı olmasına ragmen tekrar istemişti. Sebebine gelince:

ÇOGU ARKADAŞIMIZIN BİŞEY OLMAZ DEDİĞİ MIKTANISLI KILIFLARIN CİHAZI OLUMSUZ ETKİLEDİĞİ, film izlerken renkleri karıştırdığı, spen ile çizgi çizerken, mıknatısın olduğu yere gelince çizgiyi dalgalı çizdigine şahit olduk.

Uzun lafın kısası: MIKNATISLI KILIF kullanmayın derim.

spen konusunda gerçektn büyük sıkıntı. bende farkettim ancak mıknatıslı kılıfların ergonomiside çok çok iyi, orijinal 180t lik kılıf bile mıknatıslı hatta. iyi bir mıknatıssız kılıf bulursam alacağım sizin tavsiyeniz var ı bu konuda?

2014 konusunu şimdi gördüm ve ölü konuyu canlandırmak gibi olacak ama Android'te Airdroid bu işi yapıyor. Sistemler arası olsun her işe yarasın dersen Teamviewer tam da aradığın program. Android parmak için kullanıma uygun yapılmıştır. İstersen elbette kalem klavye kullanırsın. Windows'u istesen de parmakla kullanamazsın zordur.

• Carbon romun 5.0.2 ni yapmış arkadaş. Direk kuruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybilgix

benim cihaz p900 bu romu yüklesem sorun olur mu? Başka stable rom tavsiyeniz var mı?

Tabletin iz açılışta donup kalıyordu. Nasıl hallettiniz? Aynı dert bende de var. Samsung Google NEXUS 10. Teşekkür ederim.
  • Önerebileceğiniz tv adaptoru var mı? Elimdeki eski adaptorle görüntüde takılmalar oluyor ve ekranın sağına soluna siyah şerit atıyor tam olarak kaplamıyor

Yardımcı olursanız memnun olurum bu konuda pek bilgim yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

Önerebileceğiniz tv adaptoru var mı? Elimdeki eski adaptorle görüntüde takılmalar oluyor ve ekranın sağına soluna siyah şerit atıyor tam olarak kaplamıyor

Yardımcı olursanız memnun olurum bu konuda pek bilgim yok malesef

Tv adaptöründen kastınız nedir? Hdmi kablo mu?

Ben mhl denilenlerden aldım iyi değil. Orjinal samsung yazıyo ama değil sanırım. 50 lira civarında aldım.
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    hdmi kablo görüntüyü tv ye aktarmak için kullanıcam
  • Selam arkadaşlar, şu anlık değilde ileride kalemli tablet veya kalemli ipad veya surface almayı planlıyorum, benim için önemli olan kalem olayı öyle ağır programlar kullanmam tablette, bir programın eğitim dosyaları var elimde bu programda kendimi geliştirmek istiyorum, onun binlerce sayfalık pdf dosyaları var bunlarda inglizce. Bu pdf dosyalrı üzerinde kendi notlarımı tutmak önemli yerleri not etmek istiyorum. İleriki düzeylerde bir kalemli tablet veya laptoplarda ne beklentim olur bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek ve ileriye yönelik fikirleri olan varsa şimdiden memnun olurum,

Android için dezavantaj ------ Windowsa yuklenebilen uygulamaları kuramama

Surfacebook ------- market boş

İpad--------para tuzağı

• Ben de aynı sekilde tabletlere bakıyorum.Ekranı 10.6" olan Cube i7 book var gordugum kadarıyla. Bir de hi12 diye bir tane var bunun ekranı 12 '' ama kalemi hakkında bir bilgim yok. Cuben kalemi daha iyi gibi gorunuyor.

• Hi12 dual boot sanırım . Hem android hem de Windows yuklenebilir. İ7 book 12" olanı cıksa hic dusunmeyecegim ama hi12nin de kalem hassasiyeti konusunda cekincelerim var. Cube i7 book 1024 presssure sensivity ve wacom destekli...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.