Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Pro cep telefonu özellikleri
    Samsung Galaxy Pro telefonun çift metin girişi seçeneği dokunmatik ekrandan ve eksiksiz Q fiziksel klavyeden oluşuyor. Dokunmatik ekran parmak uçlarıyla kullanım sağlarken QWERTY klavye de hızlı ve kolay metin girişine olanak tanıyor. Samsung Galaxy Pro cep telefonunun Samsung Social Hub fonksiyonu e-posta mesajları, anında mesajlaşma gönderileri ve sosyal paylaşım ağ profillerinin tek bir pencerede izlenmesini sağlıyor. Google Android 2.2 işletim sistemine sahip Samsung Galaxy Pro cep telefonu ile Android Yazılım Mağazası aracılığıyla 150.000'in üzerinde her türlü uygulamaya erişmek mümkün.

Samsung Galaxy Pro Smartphone
    Samsung Social Hub fonksiyonu kişisel ve kurumsal iletişim olanaklarını bir arada idare etmek için ideal bir çözüm oluşturuyor. Social Hub Premium fonksiyonu e-posta, SNS ve IM anında mesajlaşma hesaplarının tümünü tek bir pencereden idare ve kontrol etme olanağı sunuyor. Twitter tweet'leri ve Facebook paylaşımlarının yanı sıra e-posta alıp gönderme işlemleri de tek bir pencereden gerçekleştirilebiliyor. Samsung Galaxy Pro cep telefonu Think Free ofis belge editörü aracılığıyla Microsoft Word ve Excel belgeleri ile PowerPoint sunumlarını mobil izleme ve düzenleme olanağı sunuyor.

Yeni Samsung Galaxy Pro Smartphone cep telefonu öncelikle yılın ikince çeyreğinde İngiltere'de ve ardından da diğer Avrupa ülkeleri, Orta Doğu, Güney Doğu Asya ve Hindistan'da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

• yeni resimler...

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android***

• ...

• http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-Pro-video-inceleme-.htm

donanimhaber incelemesini yapmış bile..
    buyrun videosu...
  • adı tam netleşti arkadaşlar

Samsung Galaxy Pro B7510

ve beyaz rengide çok hoş duruyor..

• http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-b7510-galaxy-pro/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamb7510&categoryId=371946

Ürün stoklara girdiği tarihte gerçek fiyatı aşağıda belirtilen fiyatlardan farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde Ön Sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır.
    Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde Ön Sipariş veren müşterilere fiyat farkı ödemesi teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde yapılır.
    Fiyat : 609,32 TL +KDV
    KDV Dahil : 719,00 TL | Peşin fiyatına 12 x 59,92 TL
    Havale / EFT : 690,24 TL (KDV Dahil)

• ...

• evet tam adı da belli olmuş

fiyat oldukça iyi aslında, daha fazla artma olasılığına karşılık şimdiki fiyatı ulaşılabilir diye düşünüyorum..
  • sonunda geldı demek fıyatı yuksek sankı en ıyısı bıraz beklemek ama qwerty kullanıcıları ıcın bırebır telefon
  • telpa sitesinde gelmiş gözüküyor.

699 tl fiyatı var.
    buyrun linki incelemek isteyenler için:

http://telpa.com/?samsung=B7510

fakat 3g görüntülü konuşma özelliği yok sanırım ...
  • kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyoruz.
  • http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=11647

trdukkanda şuan kdv dahil 555TL

800mhz işlemcisiyle gayet hızlı çalışıyor.. kapasitif ekran, qwerty klavye, android 2.2 froyo işletim sistemi..uzun zamandır beni cezbeden ilk telefon olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 30 Nisan 2011; 11:25:59 >
  • daha inceleyen olmadı sanırım..?
  • dün samsunga gittim ordada yok teknosadakilerin zaten haberi bile yok telefon android ama o ekranda android ne kadar iş görür ne kadar anlamı olur bilinmez zaten qwerty ön planda burda .. fit,mini derken buda kenardan zorluyor şansını bir türlü karar veremedim e63 ü verip bunu almak pek mantıklı gelmiyor bana heleki 700 lira olunca 2. kere düşündürüyor. bugün 1-2 yere daha bakıcam görürsem telefonu yazarım buraya
  • Neden ki arkadaşlar androidin büyük ekranda olmasının avantajı ne? Küçük ekranda neden anlamsız olsun?
  • hepsiburada'da az önce denk geldim, dedim vardır burada başlığı, varmış.

cihaz hepsiburada'da 600 lira şu an için.
    klavyeli bir android telefon için, gayet makul geldi bana.
    ekranı küçük de olsa, şu an tam bir fiyat performans ürünü gibi duruyor.
    tabi qwerty klavyeli telefon isteyenler için.

samsung chat 335'i kesiyordum uzun zamandır ama bu cihaz da iyiymiş

2gb hafıza kartı da hediyeymiş, gerçi 2 ile kullanılmaz, benim dandik samsung c3010 bliss'te bile 4 gb takılı.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-b7510-galaxy-pro-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamb7510&categoryId=371946

• şimdi android denince akla direk uygulamalar geliyor en basidi bu ugulamaları geniş bir ekranda kullanmak var birde ufak bir ekranda kullanmak var.
    quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

Neden ki arkadaşlar androidin büyük ekranda olmasının avantajı ne? Küçük ekranda neden anlamsız olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

şimdi android denince akla direk uygulamalar geliyor en basidi bu ugulamaları geniş bir ekranda kullanmak var birde ufak bir ekranda kullanmak var.
    quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

Neden ki arkadaşlar androidin büyük ekranda olmasının avantajı ne? Küçük ekranda neden anlamsız olsun?

2.8 inc te çok küçük sayılmaz
  • Tanıdık sevdik bi abimiz almıs ben kitlenir belki donar diyordum ama cihaz cidden performanslı çalışıyormus abime şarjı 3.5 gün gitmiş sok oldum ama onun kullanımına bakarsak telefona hak veririm :)

Tuş takımı biraz farklı ama basımı cok kolay.

Bu samsung mail ne demek onu bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.