Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba telefonu arkadaşıma sömestr dönüşü satacağım için hala kullanıyorum gece bir uygulama yükledim ve çok hoşuma gitti sarjı fena yiyor ancak denemenizi tavsiye ediyorum adı

Go Launcher Ex - Yeşil bir iconu var

tema gibi geçişler widgetler falan çok iyi kesinlikle tavsiye ederim bir kaç gün kullanın eskiye dönmek istemeyeceksiniz.
  • Telefondan cok memnundum sesi boguk cikiyo diye sattim galaksy s aldim merak ettigim sesimizin karsi tarafa boguk gitmesi kronikmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar b7510 kullanıcıları olarak şarj konusunda veya diğer widgetler,oyunlar veya uygulamalar konusunda kullandıklarımızı paylaşalım.

Ben juice defender ve task killer proğramlarını aynı anda kullanıyorum. Acaba 2sini aynı kullanmak bir çakışmaya neden olur mu?

Drag Racing,Piano Master Free, Glow Hockey 2, Lane Splitter,Nimbuzz, Opera Mini, Blip me, Canlı tv, smart swf, viber uygulamalarını kullanıyorum. Ve bu uygulamalardan memnunum

Şarjı da çok kurcalamazsam 2bucuk gün gidiyor. (3g sürekli kapalı, wifi günde 2 saat açık, ekran ışığını hiç ellemedim tam ortada, otomatik döndürme kapalı )

Telefonun sesi gerçekten boğuk, operatörden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ancak gerçekten beğenmedim.
    İçinden çıkan kulaklıkta son derece dandik maalesef. Youtube'de yurtdışındaki unboxing videolarını izlediğimde içinden son model kulaklık çıktığını görmüştüm ancak Samsung türkiyeye en kötü kulaklığı layık görmüş.

• canlı tv uygulamasını paylaşabilir misin coolsweetboy?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 1 Şubat 2012; 12:42:29 >
  • markette var dostum telefondan girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

canlı tv uygulamasını paylaşabilir misin coolsweetboy?

Evet markette var
    Marketten çok rahat indirebilirsin.
  • elinizde apk olarak varsa atarsanız sevinirim
  • Telefonu ilk aldığımda bende de aynı sorun vardı. Sesimin boğuk geldiği söyleniyordu. Telefondan anlayan bir abim mikrofon kısmına toğlu iğneyle bir kaç dokunuş yaptıktan sonra sorun halloldu söylediğine göre mikrofonun etrafında küçük, plastik tarzından huni olurmuş o galiba tam yerleşmemiş ve mikrofonun önünü kapatmış. Buna benzer bi sorunla karşılaşan başkaları da olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankarah

Telefonu ilk aldığımda bende de aynı sorun vardı. Sesimin boğuk geldiği söyleniyordu. Telefondan anlayan bir abim mikrofon kısmına toğlu iğneyle bir kaç dokunuş yaptıktan sonra sorun halloldu söylediğine göre mikrofonun etrafında küçük, plastik tarzından huni olurmuş o galiba tam yerleşmemiş ve mikrofonun önünü kapatmış. Buna benzer bi sorunla karşılaşan başkaları da olmuş.

Bende igne ile yaptim hemde kac kere duzelir gibi oluyo sonra yine ayni.ses yuzunden verdim kullandigim en rahat teldi klavyesi cok rahatti galaksy s de bu sekilde rahat yazamiyorum ama galaksy s de super o ayri
  • Alacak olanlara tavsiyem
    Sesi boğuk çıkıyor, benim için önemli bir sorun. b5510'a bakın onda da aynı sorun varsa galaxy y serisinden uzak durun bir süreliğine.
  • Teşekkür ederim;
    Bir de android işletim sistemi 7510 gibi klavyeli bir telefonda etkili mi?
    Yani hep buyük ekranlı,tam dokunmatik telefonlarda android kullananlar çok memnunlar,,bu telefonda da aynı performans mevcut mudur??
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozgr

Teşekkür ederim;
    Bir de android işletim sistemi 7510 gibi klavyeli bir telefonda etkili mi?
    Yani hep buyük ekranlı,tam dokunmatik telefonlarda android kullananlar çok memnunlar,,bu telefonda da aynı performans mevcut mudur??

Klavyesi mükemmel diyebilirim kardeşim.
    Çok kullanışlı
  • Arkadaşlar b7510 galaxy pro aldım,,
    Uygulamaları hep telefon hafızasına kaydediyor,,acaba onları hafıza kartına nasıl taşıyabilirim,,ve indirdiğim herşeyi otomatik olarak hafıza kartına kaydetmesini istiyorum..bunun ayarı nerden yapılıyor?
    Teşekkürler..
  • ekranı ilk kar yaışında çizildi benimkinde.
    sizde nasıl durumlar ?
  • arkadaslar amonra recovery kurmak istiyorum. bu telefona nasil kuruluyor bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK-CasTLe

ekranı ilk kar yaışında çizildi benimkinde.
    sizde nasıl durumlar ?

Kar yağışında ekran çizildi demişsin kardeşim
    Nasıl oldu anlatır mısın tam anlayamadık

Bu arada arkadaşlar 7510 kullanıcıları olarak kullandığımız android uygulamalarını paylaşalım bu sayede markette olan uygulamalar hakkında daha detaylı bilgimiz olur.
  • arkadaşlar aranızdan bugün ayrılıyorum telefonu 350 tl ye sattım üst modele geçmek için
  • SAMSUNG B7510 GALAXY PRO CEP TELEFONU

Ellimde ciziksiz kutulu apartali var isteyen olursa pm atsin
  • Arkadaşlar telefonun gingerbread sürümü türkiye sales code için kies de gözüküyor mu acaba? Ben suan avrupa romunu kullanıyorum ama TUR kodu yok.
  • Telefon muazam rahat ama kesinlikle ses gidis gelis ini duymadan almayin kronik ses boguklugu var dikkat edin.uzule uzule sattim :(keyfimi zorla bozdum hala aklimda o telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.