Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon için arap alfabesini destekleyen (yani sym tusuna bastıgınca özel karakterlere ulaşılan) rom çıkmış türkiye lokasyonu vardır diye bir yükleyeyim dedim. Malesef yokmus bende avrupa romuna geri döndüm fakat mesaj yazarken türkçe karakterleri kaybettim eskiden ı yazmak için i harfine basılı tutuyordum ve açılan ekrandan "i" harfini seçiyordum şimdi ise bu seçenek çıkmıyor:s Kies ile 2.3.6 güncellemesi türkiye için geldi mi geldiyse yükleyen biri , root expolorer tarzı bir programla bana csc içindeki tur dosyasını atabilir mi , yoksa avrupa romu kullanan biri hangi bölgeyi seçtiklerini ve ı harfini kullanabildiğini söyleyebilir mi acaba?
    2.2.2 sürümünden gingerbread e geçtiğimden beri türkçe karakter sorununu bir aşamadım

• Arkadaslar benim telefonda surekli telefon hafizasi yetersiz demeye basladi bende o yuzden fabrika ayarlarina geri dondum ama artikk market sanirim en eski surume dondu google play gitti tekrar eski haline nasil getirebilirim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Arkadaslar benim telefonda surekli telefon hafizasi yetersiz demeye basladi bende o yuzden fabrika ayarlarina geri dondum ama artikk market sanirim en eski surume dondu google play gitti tekrar eski haline nasil getirebilirim acaba

markete girin kendisi guncelliyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Bu gün U.S. arkadaşımızın tavsiyesi ve tarifiyle İzmit'te bulunan "Nano Tech GSM Market"i ziyaret ettim. Piyasada bulunan her marka-model telefona ait aksesuar cennetine düşmüş gibi oldum.

Aldığım günden beri gözüm gibi baktığım, çizilecek diye pamuklara sarıp taşıdığım telefonuma nihayet bir ekran filmi kaplattım. Artık gönül rahatlığıyla tırsmadan kullanabiliyorum. Markette görevli arkadaşın tavsiyesiyle mat film tercih ettim. Parlak filmlerin, aynı telefon ekranı gibi üzerinde iz bıraktığından bahsetti. Şu anda kullanılmasına rağmen ekranı gayet temiz duruyor. Filmi 5 TL.ye bizzat kendi uyguladı. (U.S. arkadaşımıza 7 TL.ye satmışlardı.) Bu indirimde Donanım Haber forumda marketlerinin adının geçip o vasıtayla kendilerini bulduğumu ve dokunmatik ekranlı fotoğraf makineme de film uygulanması için bir kez daha geleceğimi belirtmemin faydası olmuş mudur bilemem.

Bu da yurdum insanının dükkanında mısır unu (pardon misır uni) reklamı.

Uzun zamandır gitmediğim İzmit çarşısında güzel havanın da etkisiyle zevkli ve verimli bir gün geçirdim. U.S. arkadaşımıza yönlendirmeleri ve verdiği bilgiler için teşekkür ederim.

Kardeş merhaba
    Bende b7510 telefonuma mat ekran koruyucu almak istiyorum acaba senin aldığın yer online satış yapar mı?
    Ya da ücretini yollasam bana kargolar mı?
    Çok teşekkürler

• Merhabalar, galaxy y pro kullanmaya başladım fakat, malum şarj sorunum var benm de.. Pil kullanımına baktğımda hücre askıda: %44 ve telefon boşta: %34 verileriyle karşılaşıyorum. Bunun sebebi ve nasıl çözebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var.. Bi de juice defender ultimate gibi batarya ömrünü uzatan programlar yükleyen var mı aranızda? İşe yarıyor mu cidden?
  • arkadaslar sızlere bır sorum var telefonum hıc bır sekılde evdekı modemıme gırmıyor ama baska yerlerdekı modem ıle cok rahat baglantı kurabılıyor basına boyle bır durum gelen var mı acaba
  • işlem com.sec.android.app.twlauncher bu hatayı çok sayıda alıyorum 2-3 kez fabrika ayarlarına döndüm neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa.yilmaz

işlem com.sec.android.app.twlauncher bu hatayı çok sayıda alıyorum 2-3 kez fabrika ayarlarına döndüm neden kaynaklanıyor olabilir ?

sorununuzun cevabı için google da yaptığım araştırmada öğrendiğim kadarıyla buna neden olan bir uygulama muhtemelen kısayol atmaya calısyor ve basarısız oluyor. problemin çözümü için cihaza orjinal yazılım yüklemesinin yapılması gerekiyor. eger cihazınız garanti kapsamında ise zaten servisler bunu ücretsiz yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: them_at

Merhabalar, galaxy y pro kullanmaya başladım fakat, malum şarj sorunum var benm de.. Pil kullanımına baktğımda hücre askıda: %44 ve telefon boşta: %34 verileriyle karşılaşıyorum. Bunun sebebi ve nasıl çözebileceğim konusunda yardıma ihtiyacım var.. Bi de juice defender ultimate gibi batarya ömrünü uzatan programlar yükleyen var mı aranızda? İşe yarıyor mu cidden?

kullandıkça şarjın ömrü uzuyor. önlem almak için ekran parlaklığı kısılabilir titreşim ekran döndürme gibi uygulamaları kapatmak 3gyi kapalı tutmak gibi.
  • quote:

arkadaslar sızlere bır sorum var telefonum hıc bır sekılde evdekı modemıme gırmıyor ama baska yerlerdekı modem ıle cok rahat baglantı kurabılıyor basına boyle bır durum gelen var mı acaba

tamamen modeminizin güvenlik türüyle alakalı

mesela wpa-psk ise modem ayarlarından değiştirin başka bir güvenlik türü seçin düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

arkadaslar sızlere bır sorum var telefonum hıc bır sekılde evdekı modemıme gırmıyor ama baska yerlerdekı modem ıle cok rahat baglantı kurabılıyor basına boyle bır durum gelen var mı acaba

tamamen modeminizin güvenlik türüyle alakalı

mesela wpa-psk ise modem ayarlarından değiştirin başka bir güvenlik türü seçin düzelecektir

cok saolun hallettım ınternette arastırdım dedıgınız gıbı guvenlık ayarları ıle ılgılıymıs
  • arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum forumdaki yazıları kısmen okudum hepsini okumak malum uzun sürer. sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.

1- ram bazı sitelerde 270-280-180 hangisi doğru acaba 180 mb zaten hiç alınmaz. general mobile 256 mb ram.
    2- pil süresi ne kadardır. teorikti 11 saat konuşma hakikatende o kadar gidiyor mu?
    3-bide silver renk seçeneğinde renk atması var mı?

cevaplar için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangman2546

arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum forumdaki yazıları kısmen okudum hepsini okumak malum uzun sürer. sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.

1- ram bazı sitelerde 270-280-180 hangisi doğru acaba 180 mb zaten hiç alınmaz. general mobile 256 mb ram.
    2- pil süresi ne kadardır. teorikti 11 saat konuşma hakikatende o kadar gidiyor mu?

pil suresı ınternetı kullanacaksan 1 gun cıvarı gıdıyor gumus renkte de beyaz renktede kullanım seklıne baglı olarak bazı kısımlarında oluyor ama tamamen kullanıma baglı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hangman2546

arkadaşlar bu telefonu almak istiyorum forumdaki yazıları kısmen okudum hepsini okumak malum uzun sürer. sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.

pil suresı ınternetı kullanacaksan 1 gun cıvarı gıdıyor gumus renkte de beyaz renktede kullanım seklıne baglı olarak bazı kısımlarında oluyor ama tamamen kullanıma baglı

teşekkür ederim cevap için. peki ram konusunda ne düşünüyorsunuz.

• arkadaşlar ben fiyatından dolayı galaxy y pro 5510 almayı tercih ettim. Benim ilk akıllı hatta ilk klavyeli veya dokunmatik telefonum olacak. Bazı sorularım olacak cevaplarınıza göre alıcam.

1- Ben 3G, Wi-Fi v.b kullanmam. Arada face girerim, mesajlaşırım, oyun oynarım. Şarjı ne kadar gider ?

2- Angry birds, ninjajump vb. oyunlar için iyi midir ?

3- Kamerasını zaten fotoğraf makinem yanımda olmadığında kullanırım. Yinede kamerası idare eder mi ?

3- galaxy y pro 5510'a tercih edebileceğim 400 TL'ye kadar önerdiğiniz bi telefon var mı ? Şık durursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilsiz Gurme -- 7 Haziran 2012; 19:56:28 >
  • Arkadaşlar kesin değil ama yarın büyük bir ihtimal ikinci el galaksi y pro 7510 alacağım satıcıyla fiyat konusunda anlaşırsak. Alacağım telefonun kasası biraz çizik olduğundan dolayı kapağını değiştirmeyi düşünüyorum kapağının fiyatını bilen arkadaşlar var mı ? Elimde şu anda GT S3353 var onun kapağını servise sormuştum 40 lira demişti servis sizce 40 lira çok mudur ? 7510 için.
  • merhaba arkadaşlar birkaç konuda sizlere fikir danışmak istiyorum.

bulunduğum şehirdeki piyasa araştırmalarım sonucunda bu B7510 modelini hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar. Sürekli B5510 modelini önerdiler. B7510 un B5510 un alt modeli olduğunu da ilk kez öğrenmiş oldum. İlk sorum B7510 modeli B5510 modeli arasında ne gibi farklar var ? Ekran genişliği, dokunmatiği, android versiyonu olarak aralarındaki fark nedir. Hangisi daha iyidir ? Ben B7510 u B5510 un üst modeli ve bana daha hoş göründüğü için almaya karar vermiştim. artık üretilmediğini duyduğumda tamamen şaşırdım doğru mudur bu? kafam karışmış durumda. B5510 bana biraz daha basit ve ekranı küçük gibi geldi. üretilmeyen bir telefonu almak mantıklı mı?

ikinci sorum; ikinci el B7510 almamı önerir misiniz. yoksa 400 tl civarı sıfır B5510 almam daha mı mantıklı olur.Düşüncelerinizi ve yorumlarını bekliyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: barca34

merhaba arkadaşlar birkaç konuda sizlere fikir danışmak istiyorum.

bulunduğum şehirdeki piyasa araştırmalarım sonucunda bu B7510 modelini hiçbir yerde bulamadım arkadaşlar. Sürekli B5510 modelini önerdiler. B7510 un B5510 un alt modeli olduğunu da ilk kez öğrenmiş oldum. İlk sorum B7510 modeli B5510 modeli arasında ne gibi farklar var ? Ekran genişliği, dokunmatiği, android versiyonu olarak aralarındaki fark nedir. Hangisi daha iyidir ? Ben B7510 u B5510 un üst modeli ve bana daha hoş göründüğü için almaya karar vermiştim. artık üretilmediğini duyduğumda tamamen şaşırdım doğru mudur bu? kafam karışmış durumda. B5510 bana biraz daha basit ve ekranı küçük gibi geldi. üretilmeyen bir telefonu almak mantıklı mı?

ikinci sorum; ikinci el B7510 almamı önerir misiniz. yoksa 400 tl civarı sıfır B5510 almam daha mı mantıklı olur.Düşüncelerinizi ve yorumlarını bekliyorum arkadaşlar.

Ben ikinci el b7510 alıcaktım daha sonra satıcıyla 20 lira yüzünden anlaşamadığım için almaktan vazgeçtim. B5510 üst modelidir. Ekran daha büyük fakat gözle farkedilecek kadar değil. Video çekim kalitesi daha iyi B5510 un. Daha ince. Çözünürlük olarak ve canlılık olarak da B7510 dan daha iyi. Ben bu telefonu beğendim fakat tuşlarını çok dandik yapmışlar. B5510 unun da çok dandik. Önceden Nokıa 1100 lar vardı onların tuşları gibi yapmışlar sanki 1 hafta sonra silinecek gibi duruyor ve eminim silinecektir. İleride çok kötü bir hal alır. Temiz kullansanız bile siliniyor çünkü. Birde şu anda üretilmeyen bir telefon alınmaz bence olur da memnun kalmazsanız satmak zorluk çekersiniz. Ama B5510 da sınırsız flaş desteği olduğu için neredeyse bütün web sayfalarına giriyor o yönü çok hoşuma gitti diyebilirim. Birçok samsung dokunmatik telefonda flaş desteği bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

Ben ikinci el b7510 alıcaktım daha sonra satıcıyla 20 lira yüzünden anlaşamadığım için almaktan vazgeçtim. B5510 üst modelidir. Ekran daha büyük fakat gözle farkedilecek kadar değil. Video çekim kalitesi daha iyi B5510 un. Daha ince. Çözünürlük olarak ve canlılık olarak da B7510 dan daha iyi. Ben bu telefonu beğendim fakat tuşlarını çok dandik yapmışlar. B5510 unun da çok dandik. Önceden Nokıa 1100 lar vardı onların tuşları gibi yapmışlar sanki 1 hafta sonra silinecek gibi duruyor ve eminim silinecektir. İleride çok kötü bir hal alır. Temiz kullansanız bile siliniyor çünkü. Birde şu anda üretilmeyen bir telefon alınmaz bence olur da memnun kalmazsanız satmak zorluk çekersiniz. Ama B5510 da sınırsız flaş desteği olduğu için neredeyse bütün web sayfalarına giriyor o yönü çok hoşuma gitti diyebilirim. Birçok samsung dokunmatik telefonda flaş desteği bile yok.

yorum için teşekkür ederim.kararımı B5510 yönünde kullanacağım büyük ihtimalle. HTC nin chacha modeli de vardı incelemelerim arasında.özellikleri açısından B5510 dan daha üstün, aralarındaki fiyat farkı sadece 100 tl ve makul bir fiyat, f/p oranı da oldukça iyi. dış görünüşü hoşuma gitmediği için vazgeçtim o telefondan yoksa hiç düşünmeden alınabilir, bir düşün derim. onun dışında dediğim gibi son tercihimi B5510 dan yana kullanacağım büyük ihtimalle.düşüncelerim o yönde. tekrar teşekkürler iyi günler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

yorum için teşekkür ederim.kararımı B5510 yönünde kullanacağım büyük ihtimalle. HTC nin chacha modeli de vardı incelemelerim arasında.özellikleri açısından B5510 dan daha üstün, aralarındaki fiyat farkı sadece 100 tl ve makul bir fiyat, f/p oranı da oldukça iyi. dış görünüşü hoşuma gitmediği için vazgeçtim o telefondan yoksa hiç düşünmeden alınabilir, bir düşün derim. onun dışında dediğim gibi son tercihimi B5510 dan yana kullanacağım büyük ihtimalle.düşüncelerim o yönde. tekrar teşekkürler iyi günler.

Önemli değil yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.