Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tarrega

quote:

Orijinalden alıntı: paladin_v

teknosadaki gorevli beyaz, silver ve siyah diye 3 secenek oldugunu soyledi. ben baska yerde siyahini gormedim, muhtemelen yanlis bilgi.

sarj durumu nedir hocam? nasil kullandiginizi ve bu kullanimla sarjin ne kadar gittigi konusunda bilgi verebilir misiniz?

Aslinda yeni bir bataryada 4-5 kez full deşarj-şarj yaptıktan sonra bataryanin performansı en iyi duruma yükselir. Ben henüz 2 kez sıfırı gördükten sonra full şarj yapabildim. Arada usb'ye bağladığım için tam bitmeden yarım yarım şarj durumları da oldu tabi.

Fazla konuşan bir kişi değilim, günde 10 dakikayı geçmez, 08-19 arası şirket mail'leri 15 dakikada bir kontrol edilir, ayrıca gmail'de benzer şekilde. Wifi, GPS sürekli kapalı, GPS hiç kullanmadim daha, Wifi günde 15 dakika kadar kullandım,ekran parlaklık orta seviyede. Bu şartlarda Pazar akşam şarjdan çıkardım Salı akşam %15 kalmıştı. Yani sürekli açık 48 saatte %15'e düştü diyebilirim, ama başta dediğim gibi batarya performası biraz daha artabilir.

cok tesekkurler detayli bilgilendirme icin.
    bence bu tarz telefonlar icin 2 gun makul bir sure.
    dediginiz gibi pilin performansinin da artacagi goz onune alinirsa sarj durumu icin yeterli diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Cihazı alıcaktım ancak türkçe karakter oladığını farkettim klavyede sanal klavyede halledilir ancak fiziksel klavyede türkçe karakter yok galiba alan arkadaşlar ürünün resmini koyabilir mi

cihazda sol alt köşede alt ve shift tuşunun yanında tr tuşu var ona basarak s den ş o dan ö c den ç ve i den ı çıkarabiliyorsunuz türkçe yazmak gayet basit yani blackberry ler falan düşünüldüğünde...

yardımcı olacak var mı???

Bugün bir şey farkettim, kitabında da yazdığını sanmıyorum. g, s, c gibi tuşlara uzun bastığınızda küçük bir liste çıkıyor karşınıza ve ğ, ş , ç gibi karakterleri yazabiliyorsunuz listeden seçip , TR tuşunun yerine bir alternatif yani, bana daha kolay geldi bu şekilde yazması.

Ancak hala fiziki klavyede "=" işaretini bulamadım, bulan varsa haber versin :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarrega -- 3 Haziran 2011; 15:17:57 >

• = işaretini hakikatan bende bulamadım. Sym tusuna basılı tutuğunuzda üst sol da ikinci işareti secip birazını silersek = işaretini yazabiliriz. ama cok pratik değil.

Ayrıca bugun yine telefon toptancısına gittim Deri Kılıf, slikon Case, Ekran jelatini vs sormak için maalesef hala gelmemiş. toptancıya gelmezse seyyara da dukkan sahibin de gelmez sanırım. Zaten adam da pek umutlu değildi neydi bunun kodu abi dedi; B 7510 dedim, gelmez belki, zor biraz.. dedi.

Telefona Drinking Water diye bir program yukledim. gunde 8 bardak suyu içmek için sizi uyarıyor. içtiğiniz de ekrandan işaretliyorsunuz 8 bardağı tamamladığınızda iyi bir alkışı hakediyorsunuz..
  • arkadaşlar bende aldım bu telefondan geçen gün.sorum şu: telefona hareketli bi duvarkağıdı yükledim ama açıp kapayınca o duvarkağıdı gidiyor mavi olan bi duvar kağıdı geliyor.her açtıgımda değiştirmek zorunda kalıyorum.çözümü nedir fabrika ayarları mı?
  • Arkadaşlar geçen gün garanti den cevap geldi (garantiye verdikten yaklaşık 10 gün sonra yani)

Telefonun iadesi onaylanmış. Biz de bu modeli verip Sony Xperie X10 Mini Pro aldık.

Şimdilik şarjının çok az gitmesi dışında bir problem yok. Şarj konusunu da çeşitli denemeler ile şarj süresini uzatmaya çalışıyorum
  • Telefonun her özelliğini beğendim, bir tek ekranından şüphe ediyordum çünkü 320x240 çözünürlük koymuşlar o ekrana. dün deneme şansım oldu. malzeme kalitesi, tuşların kullanımı, işlemci hızı ve diğer bi çok özellik harika. ama ekran çok kötü...yani bana göre öyle. sırf ekranı yüzünden telefonu almaktan vazgeçtim.
  • Data kablosu ile bilgisayardan telefona bağlanamıyorum. Bilgisayar telefonu tanımıyor. Her şeyi denedim olmadı. 2-3 farklı bilgisayar da aynı. Bu sorunu yaşayan var mı?
  • Selamlar ilk aldığımda bende aynı sorundan panik oldum:)
    çözümü çok basit
    samsung un sitesinden kies isimli müzik ve medya paylaşım programını yükleyeceksin...
    daha sonra bu programı çalıştırıp telefonu bağladığında gayet güzel tanıyor cihazı:)
    tıpkı iphone ve itunes
    windows phone 7 ve zune gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratvurucu

Selamlar ilk aldığımda bende aynı sorundan panik oldum:)
    çözümü çok basit
    samsung un sitesinden kies isimli müzik ve medya paylaşım programını yükleyeceksin...
    daha sonra bu programı çalıştırıp telefonu bağladığında gayet güzel tanıyor cihazı:)
    tıpkı iphone ve itunes
    windows phone 7 ve zune gibi:)

Çok teşekkür ederim.. Dediğiniz gibi Kies programını indirdim ve öyle denedim çalıştı. Dediğiniz gibi iTunes benzeri güzel bir program.. ;)

Bu arada telefonu almak isteyenlere öneririm. Gerçekten çok güzel bir telefon. Tasarımı da çok güzel bence.. Bilgisayar masa üstümle, telefonumun masa üstüne bakıyorum da fark yok gibi.. :) Özellik bakımından ne ararsanız da var. Eksiği yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giannizzero -- 8 Haziran 2011; 10:02:28 >

• Arkadaşlar telefonun beyazına şiddetle kafayı taktığım için 20 günlük üstünde çizik dahi olmayan b7510'u satıyorum almak isteyen arkadaslar pm atabilirler. telefonun kutusu garantisi ve tüm aksesuarları mevcuttur.
  • Selam arkadaşlar. Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün çozünürlük dışında eksi diyebileceğim bir özelliği yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...
  • ofis programlarında düzenleme nasıl yapılır ve yenl dosya nasıl açarız
  • samsung gio ile takas etmek isteyen varsa bana özelden ulaşsın doknmatiğe alışamadm için deişmek istiyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

quote:

Orijinalden alıntı: MmarSnan

telefonun sar değeri 1,0 W/Kg olduğu için vazgeçmek zorunda kaldım. aslında çok da hoşuma gitmişti ama malesef almayacağım. bütün internette araştırdım heryerde 1.0 yazıyor. birtek telpa 0.7 demiş ki (birtek orda öyle yazdığı için o da güvenilir gelmedi zaten) 0.7 bile yüksek bir değer bence. mecbur başka telefonlara yönleniyorum.

Yüksek olabilir, ben buna dikkat etmeden aldım, ama regülasyonlara uyuyor, aksi halde satılamazdı zaten. Aşağıda kendi kitapçığından bir alıntı veriyorum konuyla ilgili.
    Özgül Soğurma Oranı (SAR) sertifikası bilgileri
    Aygıtınız, insanların radyo ve telekomünikasyon ekipmanının
    yaydığı radyo frekansı (RF) enerjisine maruz kalma miktarını
    sınırlayan Avrupa Birliği (AB) standartlarına uygundur. Bu standartlar,
    maksimum maruziyet sınırı olan (Özgül Soğurma Oranı veya
    SAR olarak da adlandırılır) 2,0 W/kg seviyesinin üzerindeki mobil
    aygıtların satışını engeller.
    Testler sırasında, bu model için kaydedilen en yüksek SAR değeri
    0,766 W/kg şeklindedir. Aygıt, bir sinyali en yakın baz istasyonuna
    iletmeye yetecek kadar RF enerjisi yayacak şekilde tasarlandığından,
    normal kullanımda gerçek SAR değerinin bu değerin çok daha
    altında olması muhtemeldir. Aygıtınız, enerji yayılımını mümkün
    olduğunda otomatik olarak düşürdüğünden, toplam olarak maruz
    kaldığınız RF enerjisini azaltır.
    Bu kılavuzun arkasındaki Uygunluk Beyanı açıklaması, aygıtınızın
    Avrupa Radyo ve Terminal Telekomünikasyon Cihazları (R&TTE)
    yönetmeliğine uygun olduğunu gösterir. SAR ve ilgili AB standartları
    hakkında daha fazla bilgi için Samsung web sitesini ziyaret edin.

hmm verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. diğer alternatifim galaxy ace'ti. fakat bimekste galaxy pro 497 liraya düşmüş. sar değerinin de 1 değil 0.7 olması beni biraz daha rahatlattı. yarın satın almayı düşünüyorum kısmetse.

• Media markette inceledim fiyatına göre iyi bir cihaz. Alanlara hayırlı olsun :)
  • s5830 ile bu telefon arasında kaldım. Beni düşündüren ise , ekranda dokunmatik klavye çıktığına göre bu telefonun klavyesi kullanılması gereksiz zaten herşey dokunmatik ekranda hallediliyor. o zaman full dokunmatik s5830 u almak daha mantıklı geldi çünkü klavye boşu boşuna telefonu genişletmiş. yanlış mı düşünüyorum yoksa bunun avantajları var mı s5830 a göre
  • ekranda klavye niye çıksın ki.
  • isteğe bağlı olarak ekranda klavye çıkabiliyor.
  • Arkadaşlar bu cihazı 22 gundur kullanıyorum denediğim 2. batarya ama şarjı 1 gunden fazla gitmiyor hergün şarja takmanız gerekiyor bu sorundan dolayı cihazımı yarın servise göndereceğim umarım daha 1 ay dolmadığı için değiştirirler,çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ve 1350mah lik bir bataryanın bu kadar kısa süre gitmesi beni hayrete düşürdü.ve size kullanım detaylarımı söylüyorum en fazla yarım saat müzik , en fazla 1 saat konusma,ve rutin msjlasıyorum gunde 40,50 sms en fazla. ben yazdıklarımın cok daha fazlasını yaparak nokıa e63 telefonumda 2-3 gun kullanıyordum rahatlıkla.cok begenerek almıstım cokta guzeldı ama sarj olayı acayıp bır sekılde mıgdemı bulandırdı...
  • ve bir kaç yerdede rastladım bu soruna cihazda genel bir arıza olabilir yada genel olarak sarjı az gıdıyor olabılır alacak olan arkadaşlar göz önünde bulundursun bu durumu,b 7510 un varsa hergün şarj edeceksin ve oyle elinden düşürmeyeceğin bir kullanımı tam gün yapamayacaksın:(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.