Şimdi Ara

samsung galaxy s açılmıyor imdat acil yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
41.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kurtardınız mı cihazı bir arkadaş bunun için kablo almıştı özel,,
  • Az önce telefon garipleştiği için açıp kapatmak istedim. Kapattım ama şimdi açamıyorum Downloading yazıyo hiç bişey yapamıyorum.Yurtdışından almıştım bide.Napmam gerekiyo zaten anlamam bu işten lütfen yardım edin :(
  • selam arkadaşlar ben galaxy s 'me gingerbread 2.3.4 yüklemeye çalıştım yükleme bittikten sonra telefonum kapandı ve hiç açılmadı pilini cıkardım taktı 3 tuşa aynı anda bastım yine olmadı ne yapmalıyım hize zahmet telefonumu yere vurup kırmalımıyım yoksa bir ümit varmı açılması için teşekkürler arkadaşlar
  • Herkese selamlar. Bende Galaxy S i root lamak isterken yanlış dosya yüklemesi yüzünden cihazı full brik ettim diye düşünüyorum hiçbir şekilde açılmıyor. Onur arkadaşımızın yazdıklarını okudum. Facebook ve Hotmail dende mail attım kendisine burayada yazmak istedim. Müsait bir vaktinde durumla ilgili bir görüşebilirsek çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • FULL BRICK OLMUŞ SAMSUNG GALAXY HTC MODELLERİ ONARILIR.

kebrinc@yahoo.com
    0532 668 59 62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebrinc -- 12 Nisan 2012; 23:08:30 >
  • arkadaslar benim telefon kapandi hic tik yok pil bitmis gibi olu telefon cesitli yollar denedim olmuyor sadece usb takinca aygin yoneticisinde usb takildi cikti sesleri geliyor kendi kendine surekli takip cikartiyor bundan baskada ekran simsiyah telefonde hic belirti yok usb den haric simdi benim telefon sayac mi doldu jig mi yapilmasi gerek yoksa full brick mi oldu cozumlerini bekliyorum lutfen
  • Samsung Galaxy Ace MT6575 GT-S5830i replica

ROM lazım

http://forum.donanimhaber.com/forumid_716/p_/tt.htm
  • oatilgan O kullanıcısına yanıt
    banada yardım edermisin onur
  • Onur kardeş banada yardımcı olur musun cihaz galaxy Note 1 açılmıyor şarj olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad ONUR olmuş anlaşılan.
    Onur hocam benim başımada aynı şey geldi sabah kalktım telefon pert hiçbirşeye cevap vermiyor.
    bana da yardımcı olabilir misin?
    cengaver@gmail.com face veya mail den ulaşırsan sevinirim

istanbul pendik teyim yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengaver3334 -- 19 Haziran 2015; 10:05:23 >
  • hocam iyi günler benim telefonum hard fulll +full brick oldu mtk 6572 model m5 cihaz açılmıyor şarz olmuyor ama pc de aygıt yöneticisinden farklı şekilde görüyor pda driver sayesinde ama yazılım yükleme başarısız oldu diyor yani mtk droidtools da vcom noktasında görmüyor SP-Flash-Tool da ise vcom noktasında yada usb ayıklamayı açamadığım içn görmüyor bunu box jig jtag usb repair customize direnç 300ohm luk herhangi biri kurtarırmı yada bilen yardım etsin lütfen saygılarımla cevabınızı 4gözle bekliyorum sayınhttp://forum.donanimhaber.com/ üyeleri telefonum ne download ne recovery nede şarz açılmıyor
  • zenjense Z kullanıcısına yanıt
    Senin telefon kısa devre yapmış artık sonsuza kadar aćılmayacak gećmiş olsun root atarken oldu heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oatilgan O kullanıcısına yanıt
    230$ a yenisini alırdınız niye uģtaşdınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başıma benzer durum geldi.

telefon bir anda dondu ve kendine gelmedi. kendi halinde dururken bu durum oldu. bekledim ama çözüm olmadı. kapatmayı denedim olmadı. sonunda pili çıkarttım. bu durumda telefon samsung yazısında kaldı. ben de 3 tuş ile format çekmeye çalıştım.

üç tuş yönteminde,
    ses tuşuna üste basınca telefon samsung yazısında kalıyor.
    ses tuşuna alta basınca yeşil android adamı çıkıyor, ekranda da odin mode yazıyor ve downloading... ekranında donuyor telefon.
    2 saattir cihazı diriltemedim. ne yapmamız lazım. çözüm veya tamir edebilecek biriler var mı. telefon bir anda yaşamsal fonksiyonları durdu. anlam veremiyorum

• şu telefon temelli gitti. hiç açılmıyor
  • Basmanız Gereken Tuşlar

Ses artırma + ses azaltma + güç tuşları
    Ses artırma + güç tuşu
    Ses azaltma + güç tuşu
    Home tuşu + güç tuşu
    Ses kontrol tuşlarından biri veya her ikisi + home tuşu
    Ses kontrol tuşlarından biri veya her ikisi + kamera tuşu
    Alıntıdır Kaynak:

Android Telefonum Açılmıyor, Ne Yapmalıyım?
  • Up same problem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.