arkadaşlar ben telefonun ayarlarından telefon hakkında=>yazılım güncelleme=>güncelle dedim ve telefon önce 460 mb büyüklüğünde bir dosya indirdi. zaten 4.0.4 kurulu idi kendi otomatik güncelledikçe güncelliyorum öyle çok alakam olmaz ancak bu sefer ne olduysa güncellemeyi kur'u seçtim sonra telefon 3 kere açılıp kapandı birşeyleri yükledi ancak en sonunda açılış ekranı olan Samsung GALAXY S II GT-I9100G bu ekran geldi ve telefon öylece dondu kaldı aradan 1 saat kadar geçti telefona reset atmak için güç tuşuna uzun süre basılı tuttum ekran önce kapandı sonra tekrar açılış ekranı geldi şu an hala öyle duruyor. sinirlendim pili çıkarıp taktım yine açtığımda aynı ekran duruyor acil yardımcı olabilir misiniz?
telefon pilini çıkarıp tekrar taktıktan sonra ses arttırma home ve güç tuslarına aynı anda basarken samsung i9100g yazısı kaybolunca tusları bırakın recovery modda açılıncada ses tuslarını kullanarak wipe data factory reseti secın. guc tusu ile okeyleyin daha sonra rebootu secin telefon acılır..
telefon pilini çıkarıp tekrar taktıktan sonra ses arttırma home ve güç tuslarına aynı anda basarken samsung i9100g yazısı kaybolunca tusları bırakın recovery modda açılıncada ses tuslarını kullanarak wipe data factory reseti secın. guc tusu ile okeyleyin daha sonra rebootu secin telefon acılır..
Bu güncellemeler telefonun orjinalliğini bozuyor mu yani şimdi satmaya kalksam adam benden telefonu fiyatı az olarak mı alır ? türkiye kapsamında zaten bıldiğim kadarıyla garantileri yok ama işte yinede korkuyorum elimde kalır telefon diye
Arkadaşlar 4.1.2'yi yükledim telefon kendi kendine kapanıyor bataryayı çıkarıp takınca açılıyor açınca zaman aralığı gozetmeden kendi kendine tekrar kapanıyor lutfen yardimci olurmusunuz