Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II - Root, rom, kernel yükleme rehberi - Sık Sorulan Sorular ve Cevapları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
21.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üçlü'den kastım, Rom olarak VillainROM, kernel olarak ninpethamine ve program olarak da SetCPU. İlk postun Custom Kernel kurma aşamasında işlemlerin nasıl yapıldığını anlattım.
  • ninpethamine kernel yükledikten sonra root yetkisi gidiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kael.pe

ninpethamine kernel yükledikten sonra root yetkisi gidiyor mu?

hayır, hiçbir custom rom ya da kernel ile root yetkisi gitmez.
  • Teşekkürler laconf anlatımın çok güzel rootladım ve villainrom yükledim sanırım başardım yani
     Samsung Galaxy S II - Root, rom, kernel yükleme rehberi - Sık Sorulan Sorular ve Cevapları
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

arkadaşım lightning romlarda geliyor root...istersen bir bak.
  • quote:

quote:

pardon yanlış anlamışım....yanlış cevap verdim.bir önceki mesajı kaale alma :)
  • quote:

Bu arada şu an VillainRom 2.1 ve Ninphetamine-2.0.1 kernel üzerinde setCPU kullanıyorum pil ömrü şu ana kadar en iyi bu üçlüde diyebilirim.
    Telefonu kullanmadan, ancak EDGE üzerinden sync, whatsapp açık şekilde nerdeyse 12 saatte sadece %4 pil kaybı oldu.

Samsung Galaxy S II - Root, rom, kernel yükleme rehberi - Sık Sorulan Sorular ve Cevapları

Teşekkürler emeklerin ve yardımların için

Şimdi bu üçlüde aşağıda saydıklarımdan hangileri eksik ?

1-Facebook üzerinden rehber ve takvim senkronizasyonu

2-gmail üzerinden rehber,takvim ve diğer senkronizasyonlar

3-her türlü oyun ve uygulama kurulabiliyor mu ?

4-Samsung social hub ve game hub kurulabiliyor mu ?

5-Wireless radyo ve 3g sorunsuz çalışıyor mu ?

6-Touchwiz 4.0 benzeri bir arayüz var mı ? arayüzü nasıl ? Resim koyabilir misin ?

7-türkçe voice detection desteği var mı ? Sesli türkçe sms yazabiliyor muyuz ?

8-Telefon kullanımı türkçe oluyor mu ?

9-gtalk ile görüntülü konuşma yapılabiliyor mu ?

10-Marketteki uygulama erişimlerinde bir kısıtlama oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

quote:

Bu arada şu an VillainRom 2.1 ve Ninphetamine-2.0.1 kernel üzerinde setCPU kullanıyorum pil ömrü şu ana kadar en iyi bu üçlüde diyebilirim.
    Telefonu kullanmadan, ancak EDGE üzerinden sync, whatsapp açık şekilde nerdeyse 12 saatte sadece %4 pil kaybı oldu.

6-Touchwiz 4.0 benzeri bir arayüz var mı ? arayüzü nasıl ? Resim koyabilir misin ?

Kısaca: hiçbiri eksik değil.
    Çünkü VillainRom'un amacı samsung'un orjinal rom'una en yakın yazılımı üretmek. Bu nedenle bu işlevlerin hiçbirini çıkartmıyorlar.

• teşekkürler dostum dediğin yollardan kurulumu tmamladım voltaj ayarlarınıda senin fotoda koyduğun gibi yaptım ama 1-2 uygulama kurarken res attı tel voltaj ayarlarından olabicleğni düşndm ve hepsini birer kademe artırdım şu anda memnunum tüm uygulamaları yükledikten sonrada pil durumuna bakıcam yalnız bu arka planda çalışan syncmIDS sesli komutlar social hub e posta yazılım güncelleştirme vs. var falan war ben bunları kullanmıyorum diye tahmin ediyorum telden msn fln açmıorum kapatsam bir sorun olurmu acaba ? tekrar emeğin için teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilhunter

teşekkürler dostum dediğin yollardan kurulumu tmamladım voltaj ayarlarınıda senin fotoda koyduğun gibi yaptım ama 1-2 uygulama kurarken res attı tel voltaj ayarlarından olabicleğni düşndm ve hepsini birer kademe artırdım şu anda memnunum tüm uygulamaları yükledikten sonrada pil durumuna bakıcam yalnız bu arka planda çalışan syncmIDS sesli komutlar social hub e posta yazılım güncelleştirme vs. var falan war ben bunları kullanmıyorum diye tahmin ediyorum telden msn fln açmıorum kapatsam bir sorun olurmu acaba ? tekrar emeğin için teşekkürler dostum

Social hub'ları Titanium Backup'la kaldırabilirsin, sorun olmaz. Ben ayrıca Zinio, Kobo ve Wifi sharing'i de kaldırıyorum sorun olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

quote:

Kısaca: hiçbiri eksik değil.
    Çünkü VillainRom'un amacı samsung'un orjinal rom'una en yakın yazılımı üretmek. Bu nedenle bu işlevlerin hiçbirini çıkartmıyorlar.

emin misin ? :)) yükleyeceeğim bak o zaman :) arayüz de touchwiz ile aynı mı ? türkçe destekleri de var diyorsan yükleyeceğim.

• @kerempek

her şey aynı dedim ya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler onlarıda kaldırdım
  • quote:

@kerempek

her şey aynı dedim ya :)

ne yapayim inanamıyorum :) çok mükemmel geliyor....haftasonu deniyeceğim.ellerine sağlık.bence en başarılı işi sen yapmışsın.cidden bence ilerleme budur.diğerlerinde bi sürü bug var.bunuda yurt dışındaki sitelerden bakarım...ama daha stabil olacağa benziyor.

hiç aklımda yoktu ama sanırım bunu kullanacağım.

sağol
  • şu anda gayet memnunum daha önce lite vausmod darky kullandım ama hiç biri bu kadar iyi gelmemişti bana tavsiye ederim
  • bu konuya her yeni rom cikitinda onunla ilgili dosyalari eklemek mumkun mu?
    mesela en son kg6 cikti
    kg6 rom, root icin insecure ve secure kerneller icin link koysaniz mesela?
  • Arkadaşlar ne alakası var bilmiyorum ama cihazı root ladıktan sonra anormal bir biçimde ısınmaya başladı.acep sebebi ne olabilirki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesiniay -- 4 Ağustos 2011; 18:53:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesiniay

Arkadaşlar ne alakası var bilmiyorum ama cihazı root ladıktan sonra anormal bir biçimde ısınmaya başladı.acep sebebi ne olabilirki

sadece root'ladıysan muhtemelen kurduğun bir uygulama buna neden oluyordur.
    eğer rootlayıp custom rom yüklediysen yüklediğin rom'la alakalı bir sorun olabilir..
    root tek başına ısınma yapacak bir olay değil
  • kf3 orjinal romun üstüne VillainROM direk olarak kurulurmu ? cihaz root lu
  • Arkadaşlar bende cihazıma yeni root attım ama paralı uygullamaları gormek istediğimde com.android.vending hatası alıyorum nasıl duzeltebılırım yardım edersenız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.