Orijinalden alıntı: mert1907 DH editörlerinden rica ediyorum birisi Samsunga bada güncellemelerinin ne durumda olduğunu sorabilir mi? Bizede en azından TWnin yeni sürümünü felan verseler bari.
Kardeş varsayalımki bada 2.3 çıkardı sistem güncelledi eline ne geçecek Doğru dürüst bitane oyun bitane uygulama yok. sistem güncelense ne olur güncellenmese ne olur Samsung androidin ilk zamnlarında androide güvenmedi kendini güvenceye almak için badayı geliştirdi ama android beklemediklerinden daha hızlı gelişti ben bu şekilde düşünüyorum. Sana bi tavsiye o teli satabilirsen sat android al
Oyun ve uygulama kısmını geçtim bada 2.0 kasıyor arkadaşım, donuyor, takılıyor ve bazı özellikler kaybedildi gps konusunda ise hala bir iyileştirme yok. Telefonuda satmayı düşündüm ama tertemiz garantili cihazım da tek bir çizik bile yok ama satamıyorum IMEI'sı klonlandı ve sadece benim hattımda çalışıyor ki alan adamın BTK'ya başvurması lazım onunlada kimse uğraşmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: eediz
Yabanci sitelerde hizlanma olmadigi konusunda seyler yazilmis ne derece dogru
Sürüm Beta olduğundan , hala rehberde patlıyor cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Experianc
quote:
Yabanci sitelerde hizlanma olmadigi konusunda seyler yazilmis ne derece dogru
bu ayın sonunda çıkar inşallah
Mesut abi de çeksede izlesek şu jely bean i s3 almadan :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Experianc
quote:
Orijinalden alıntı: eediz Yabanci sitelerde hizlanma olmadigi konusunda seyler yazilmis ne derece dogru
bu ayın sonunda çıkar inşallah
Sürümle alakası yok. Samsungun sevmediğim tek özelliği bu zaten. rehber Galaxy S,S2 ve S3 tede geç açılıyor. Bi düzeltemediler gitti. Bari stock android rehberi kullansalar o canavar gibi ne kasma var ne gecikme..
DH neden eleştiriliyor anlamadım. Test sürümünün yüklenip incelenmesinin mantığı da nedir? Stabil olmayan ve sadece, biz bu iş üzerinde çalışıyoruz izlenimi veren rom neden incelensin ki? Artı 4.1.1 in 4.0.4 ten menü içeriği olarak da çok farkı yok. En önemli fark stabilite ve hız ise kararlı sürüm yayınlanır ve incelenmezse o zaman sonuna kadar eleştiririz.
Ne Olursa Olsun Güzel telefon
SII'ye de bir an önce gelsin şu jelibon.
Merhaba arkadaşlar ben yeni güncelleme yaptıktan sonra,telefonu tamamen kapatıp geri açtıgımda açılışta müzikle birlikte çıkan samsung yazısı artık çıkmıyor sadece müzik sesi geliyor,bununla ilgili bilgisi olan varmıdır?
Herşey iyi hoşta bu rehberin gec açılması arama kaydının geç açılması aramanın geç açılması yakışmıyo bu telefona hayır kardeşim 4 tane güncelleme yaptın halende çözemedin bu sorunu çözülmeyecekse bari bunu bilelim galaxsy s lpus ta daga erken açılıyo s3 çe göre
HIZ olarak süper ama şarj olarak dayanıksız hepsi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme