Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Wifi 4.0/5.0 hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soruyu yanlış yerde mi soruyorum bilmiyorum, eğer bir hatam varsa özür dilerim şimdiden :) neyse konuya gireyim :D

İpod Touch almayı düşünüyordum ama bugün electrowordde gezerken bu tableti gördüm ve hoşuma gitti. Ekran büyüklüğü, fiyatı falan bayağı uygun geldi bana :) Üniversite öğrencisiyim ve böyle bir cihaz almamın nedeni şu: derslerde ses kaydı tutacağım bu yüzden ses kayıt kalitesi benim için çok önemli; bunun dışında bizim dersler slayttan işlendiği için içine ders dökümanları atıp arada bakarım, bu konuda sanırım galaxy 5.0 dah uygun, bunun dışında müzik,film ve internet tabi ki olacak ama dediğim gibi asıl kullanım amacım ses kaydı tutmak, ders slaytlarını içine atmak vs vs. yani almamdaki asıl amaç ders konulu olacak. Şimdi bana ne önerirsiniz? Hangisini almam benim için daha iyi olur sizce?

• Cihazı kaç tl ye gördünüz ? bir ara 3 - 5 günlük olanları 280 - 300TL den satanlar vardı ( sakın 450 - 500TL demeyin )

DH de özellikle bu cihazın paylaşımı yok , ANDROİD 2.2 ile takılı kaldı . Dh de uzun süre onliyeyim ve olumsuz anlamda " patladı - gitti " ifadesi kullansam yeridir

wifi - büyük ekran - android için TABLET arası bir cihaz , ANCAK samsung desteği - kullanıcı paylaşımı SIFIR !
  • ipod touch 4 ( 2 ci el 8gb lıklar 300TL olsa )

1 : taşınabilir ( 101 gr )
    2: ekran mükemmel + hafif ve ince
    3: HD videosu çok iyi
    4: wifi - web deneyimi üst seviyede
    5: İOS6 , uygulama ve performansı % 85/90 iyi ( maalesef ram 100/150mb eksik kalıyor artık ve fabrikadan çıkış 800 mhz büyük bir darbe )
    6: ses kalitesi hem kayıt hemde kulaklık süper
    7: apple yazılım desteği , apple store desteği , JB + kullanıcı paylaşımı ÜST SEVİYEDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 29 Haziran 2012; 23:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Cihazı kaç tl ye gördünüz ? bir ara 3 - 5 günlük olanları 280 - 300TL den satanlar vardı ( sakın 450 - 500TL demeyin )

DH de özellikle bu cihazın paylaşımı yok , ANDROİD 2.2 ile takılı kaldı . Dh de uzun süre onliyeyim ve olumsuz anlamda " patladı - gitti " ifadesi kullansam yeridir

wifi - büyük ekran - android için TABLET arası bir cihaz , ANCAK samsung desteği - kullanıcı paylaşımı SIFIR !

440 küsür fiyata gördüm sanki ama 4.0 mıydı 5.0 mıydı emin değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: serdalmd

quote:

Cihazı kaç tl ye gördünüz ? bir ara 3 - 5 günlük olanları 280 - 300TL den satanlar vardı ( sakın 450 - 500TL demeyin )

5.0 ı 2011 başında 350TL den kampanya yaptılar , hatta sıfır 300 TL den forumda satanlar vardı , alıp 1 hafta kullanıp satanlar cirit atıyordu ( 280tl den ) DH 2ci elde. Uzun süre takip ettiğim bir cihaz:)

• ben 3 ay önce 0'ını 350 ye aldım. sandığınız gibi paylaşımı yok değil hatta oldukça fazla... stabil gingerbreadları her yerde bulabilirsiniz. dh de bile bakieryiğit arkadaşımız onlarca custom rom yapıp paylaştı. biraz araştırırsanız ics romlar dahi var... (bire bir tecrübe) fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim. benim için tek sorun sürekli yanımda taşımak. gerçekten cep için çok büyük.
  • quote:

quote:

quote:

5.0 ı 2011 başında 350TL den kampanya yaptılar , hatta sıfır 300 TL den forumda satanlar vardı , alıp 1 hafta kullanıp satanlar cirit atıyordu ( 280tl den ) DH 2ci elde. Uzun süre takip ettiğim bir cihaz:)

ben taksitli almayı düşünüyordum, pek naktim olmuyor malesef :D

bu cihazı alırsam İpod Touch almadığıma pişman olur muyum acaba? Kullanıcılardan yardı bekliyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    LG G Pad 8.3 - Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

ben 3 ay önce 0'ını 350 ye aldım. sandığınız gibi paylaşımı yok değil hatta oldukça fazla... stabil gingerbreadları her yerde bulabilirsiniz. dh de bile bakieryiğit arkadaşımız onlarca custom rom yapıp paylaştı. biraz araştırırsanız ics romlar dahi var... (bire bir tecrübe) fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim. benim için tek sorun sürekli yanımda taşımak. gerçekten cep için çok büyük.

4.0 ile 5.0 arasındaki tek fark boyut mu? Bir de şarzı ne kadar gidiyor acaba? :)
  • saçma bir alet. 5 inç versiyonu varken küçük kalıyor. telefon olsa neyse.
  • quote:

quote:

ben 3 ay önce 0'ını 350 ye aldım. sandığınız gibi paylaşımı yok değil hatta oldukça fazla... stabil gingerbreadları her yerde bulabilirsiniz. dh de bile bakieryiğit arkadaşımız onlarca custom rom yapıp paylaştı. biraz araştırırsanız ics romlar dahi var... (bire bir tecrübe) fiyatına göre kesinlikle tavsiye ederim. benim için tek sorun sürekli yanımda taşımak. gerçekten cep için çok büyük.

4.0 ile 5.0 arasındaki tek fark boyut mu? Bir de şarzı ne kadar gidiyor acaba? :)

4 ile 5 arasında EVET sadece İNÇ farkı var, ayrıca aşarj kullanıcı bazlı bir durum. en fazla 36 saat diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

4 ile 5 arasında EVET sadece İNÇ farkı var, ayrıca aşarj kullanıcı bazlı bir durum. en fazla 36 saat diyebilirim.

şuan kafamdaki tek soru ses kaydı kalitesi hiç denediniz mi?

• @ serdalmd

maalesef hayır , ekran - uygulama - android sürüm benim için ön planda oluyor.
  • Bukalemun üstad daha bilir tabi ama fikirlerimi yazayım ben
    ses kaydı iyi kötü denemez.
    clip video film icin 5" ekran cok iyi ses gayet iyi
    wifi ile nette dolasmak cok güzel tarayıcı sorunu yok arkasında android mark var
    cihaz batarya kullanıma ve rooma baglı ben 1 hafta ellemedım aynıydı sarjı ama 4 fılm ızlersem arka arkaya bıtıyor gereklı programlarla cok daha ıyı hale gelebılır ,arkadasın dedigi gibi baki eryigitin romları var prgramları var.
    ben ince kibar bişey isterim dersen ipod al
    ama problem değil biraz kabada olsa olur dersen tabiki wifi 5.0 öneririm arkadaslarım gördüğü zaman şaşırıyor incelemeye alıyorlar ilgi çeken bir ürün telefon olmadıgını 400 e aldım dedıgım zaman kabulleniyorlar.
    istediğiniz soru olursa pm ile sorabilir siniz

• Ipod almadığınıza pişman olursunuz. Her konuda ipod daha iyidir ama ses kaydı konusunda bilgim yok.
  • Ben de şöyle bir yaklaşım aktarayım,

2011 de 3 adet ipoad touch 4 8gb kullandım . bu üründe o zamanlar ( bimeks sanırım ) KAMPANYA ile farklı şekillerde satıldı. ( Genelde 500TL lik cihazı 400 / 350 TL den alanlar oldu ). 1 hafta geçmeden DH de samsung wifi 5.0 satışlarıda patladı , hatta ipod touch 4 8gb le takasa girmek isteyenler vardı ( ipod 375 - 400 tl o zaman 2 ci el hemde )

Ben en son 280 ye 15 günlük gördüm ve üzerine +50TL verip ipod touch 4 ile TAKAS etmek istenlerle vardı. Sıfır bir ürün ve karşısında USA ürünü kullanılmış ürün. Resmi ROM anlamında yazarım genelde bu nedenle destek yok dedim , android için ortalamanın üzerinde uygulama / oyun ve rom çıkıyor. Ancak ben cihazı aktif göremiyorum.

Film - web - wifi - chat için bence de büyük ekran ve android olarak avantajlı. Ben sıfır almam , alacaksam ( ses kayıt süperdir ) 32gb ipod touch 4 alırım.

• 5.0 ses kalıtesı gercekten ıyı. Slaytlardada sorun yasamassın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.