Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
177.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lutfen yardım edin. bugun cihazı satın aldım. daha once ipod ve iphone kullanmıstım. onlara muzik listesi ile muzik atmak cok kolaydı. bu cihaza muzik listesi atamıyorum. sarkı kopyalıyorum sonra liste olusturmaya kalksam binlerce sarkıdan sarkıları secmem gerekiyor. kafayı yemek uzereyim. itunes gibi bir programı yok mu samsung'un? bu ilk samsung kullanısım. media player ile muzik listesi olarak kopyalayamıyorum.nasıl yapabilirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Arkadaşlar yeni modelden haberdar olan varmı. 27 Ağustos tanıtılmıştı.

[simage]

bu cihaz telefon mu, yoksa wifi li tablet mi?

sadece wifisi olan tablet ise türkiye ye gelince kesinlikle alırım. seçenek olmadığı için 5.0 wifi yi almayı düşünüyordum. bunu alırım o zaman.

ben telefondan büyük, tabletlerden küçük bir cihaz arıyorum. multimedia uygulamalarda kullanmak için. aradığım cihaz aslında galaxy note. ama telefon özelliği olduğu için çok pahalı.
    ben cebimde o kadar büyük cihaz taşıyamayacağım için xperia ray kullanıyorum. ve daha büyük bir telefon almayı düşünmüyorum. o yüz galaxy note alsam gereksiz yere fazla para vereceğim.

eğer galaxy note un sadece wifi lisi çıkarsa ilk ben alacağım. ama resimdeki cihaz da gayet iyi duruyor. wifi li ise.

+1

Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.
    Ben de büyük telefon ve büyük tablet kullanmak istemediğim için, küçük telefonumun (Galaxy Gio, 3.2" ekran) yanı sıra küçük bir tablet kullanmak istiyorum.
    Bir süre öncesine kadar gözüm hep "Galaxy S 5.0" Wi-Fi"deydi ama onun artık teknolojik olarak eskidiğini düşünüyorum.
    Bu yüzden Note 5.5'in sadece Wi-Fi'li versiyonu çıksa diye bekliyordum.
    Bu cihaz da belli ki Galaxy S3'ün sadece Wi-Fi'li versiyonu gibi birşey.
    Makul bir fiyata Türkiye'ye gelirse alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

quote:

Arkadaşlar yeni modelden haberdar olan varmı. 27 Ağustos tanıtılmıştı.

bu cihaz telefon mu, yoksa wifi li tablet mi?

sadece wifisi olan tablet ise türkiye ye gelince kesinlikle alırım. seçenek olmadığı için 5.0 wifi yi almayı düşünüyordum. bunu alırım o zaman.

ben telefondan büyük, tabletlerden küçük bir cihaz arıyorum. multimedia uygulamalarda kullanmak için. aradığım cihaz aslında galaxy note. ama telefon özelliği olduğu için çok pahalı.
    ben cebimde o kadar büyük cihaz taşıyamayacağım için xperia ray kullanıyorum. ve daha büyük bir telefon almayı düşünmüyorum. o yüz galaxy note alsam gereksiz yere fazla para vereceğim.

eğer galaxy note un sadece wifi lisi çıkarsa ilk ben alacağım. ama resimdeki cihaz da gayet iyi duruyor. wifi li ise.

Alıntıları Göster
    Mükerrer olmuş, sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmonR -- 3 Aralık 2012; 15:46:21 >

• arkadaşlar internetsiz gps çalıştıra bilirmiyiz ?
  • Arkadaşlar ebay üzerinden satışlar başlamış, Samsung, Galaxy Player 5.8. Fiyat 450 dolar diyor o fiyatların dahada düşeceğini düşünüyorum.
    http://www.ebay.com/itm/Hyundai-Hmall-Samsung-Galaxy-Player-5-8-White-YP-GP1E-16GB-/170915275709
  • arkadaşlar IcyFusion_v2.3_G1UEKI8 türkçesi varmı çok hoşuma gitti böyle görsel önere biliceğiniz rootlar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.aydınlı

arkadaşlar IcyFusion_v2.3_G1UEKI8 türkçesi varmı çok hoşuma gitti böyle görsel önere biliceğiniz rootlar varmı

up
  • Gingerbread 2.3.6 yani eryiğit 3.0 romu yükledim, player ' ın çalıştırmadığı uygulama yok. gerçekten teşekkürler. birde baki eryiğit, mesela usb ile tableti pc ye bağlıyoruz ya, pc deki internet'i tabletden kullanabilmek için bi program ayarlayabilirmisiniz ? HTC telefonlarında vardı böyle bir özellik. Cidden lazım .
  • Beyler tablete bi film attım, alt yazısında türkçe karakterler kutu içerisinde "?" olarak görünüyor. Kurcaladım fakat birşey bulamadım uygun stabil bi program var mıdır yada bi ayarı var mıdır? (Orjinal 2.2 froyo kullanıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalaxyPlayer

Gingerbread 2.3.6 yani eryiğit 3.0 romu yükledim, player ' ın çalıştırmadığı uygulama yok. gerçekten teşekkürler. birde baki eryiğit, mesela usb ile tableti pc ye bağlıyoruz ya, pc deki internet'i tabletden kullanabilmek için bi program ayarlayabilirmisiniz ? HTC telefonlarında vardı böyle bir özellik. Cidden lazım .

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Severuslion

Beyler tablete bi film attım, alt yazısında türkçe karakterler kutu içerisinde "?" olarak görünüyor. Kurcaladım fakat birşey bulamadım uygun stabil bi program var mıdır yada bi ayarı var mıdır? (Orjinal 2.2 froyo kullanıyorum)

Play storedan MX Player indirin

• quote:

quote:

Gingerbread 2.3.6 yani eryiğit 3.0 romu yükledim, player ' ın çalıştırmadığı uygulama yok. gerçekten teşekkürler. birde baki eryiğit, mesela usb ile tableti pc ye bağlıyoruz ya, pc deki internet'i tabletden kullanabilmek için bi program ayarlayabilirmisiniz ? HTC telefonlarında vardı böyle bir özellik. Cidden lazım .

up

https://play.google.com/store/apps/details?id=jasongong.tether.usb&feature=search_result hocam bunu yükleyin eğer sqlite3 hatası verirsehttps://play.google.com/store/apps/details?id=ptSoft.util.sqlite3forroot&hl=tr bunu da yükleyip çalıştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bright Eyes

quote:

quote:

up

https://play.google.com/store/apps/details?id=jasongong.tether.usb&feature=search_result hocam bunu yükleyin eğer sqlite3 hatası verirsehttps://play.google.com/store/apps/details?id=ptSoft.util.sqlite3forroot&hl=tr bunu da yükleyip çalıştırın

süpersin oldu

• ekran görüntüsü almak için önerebileceğiniz program varmı
  • quote:

Arkadaşlar ebay üzerinden satışlar başlamış, Samsung, Galaxy Player 5.8. Fiyat 450 dolar diyor o fiyatların dahada düşeceğini düşünüyorum.
    http://www.ebay.com/itm/Hyundai-Hmall-Samsung-Galaxy-Player-5-8-White-YP-GP1E-16GB-/170915275709

Gerizekali samsung flaş koymamis yine.

• http://www.samsung.com/hk_en/galaxys_wifi5_upgrade/ güncelleme gelmiş deneyen var mı ?
  • aaaa samsung sitesinde buluyor mu?
  • cizim için kalem önerebilirmisin acill
  • Birgün almayı düşünüyorum
  • quote:

cizim için kalem önerebilirmisin acill

up
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.