Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Wifi 5.0 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S Wifi 5.0 android 2.2 ile geldi benim bunu 2.3 yapma şansım var mı pek anlamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

• Samsung yayınlayacak bekliyoruz şu an yapılabilecek birşey yok
  • Kesin yayınlar sanırsam belki
  • cihaz piyasaya çıkalı 6 ay oluyor, benim pek umudum yok açıkçası.
  • guncelleme var . linkte detayli anlatilmis...
    ana konu olan inceleme konusunu takip edin bence

facebook.com/pages/Samsung-galaxy-s-wifi-5-Galaxy-playerMini-tablet/106457776124110
  • selam hocam burdan indirebilirsiniz problemsiz stabil sürüm 2.3.5 gıngerbread froyo da bir çok uygulama sorun çıkarıyo oyunlarda flaş da bunu kurduktan sonra süper oluyor odin le kurmanız gerikiyo tek problem garanti kapsamından çıkıyo orjinal rom bulursanız oda sorun olmaz hiç bir sıkıntız olmaz ben kurdum bir haftadır kullanıyorum işte linkhttp://www.multiupload.com/90MIC6M81O
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk-x22

selam hocam burdan indirebilirsiniz problemsiz stabil sürüm 2.3.5 gıngerbread froyo da bir çok uygulama sorun çıkarıyo oyunlarda flaş da bunu kurduktan sonra süper oluyor odin le kurmanız gerikiyo tek problem garanti kapsamından çıkıyo orjinal rom bulursanız oda sorun olmaz hiç bir sıkıntız olmaz ben kurdum bir haftadır kullanıyorum işte linkhttp://www.multiupload.com/90MIC6M81O

orjinal 2.2 sürümünü bulabilirsen yada orjinal romu yedekleyebildiysen paylasirmisin, birde mesela turkiye icin samsung guncelleme yaparsa bu yukleyecegimiz gingerbread uzerine yeni cikacak turkiye guncellemesini yukleyebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 24 Aralık 2011; 14:33:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef uzerine kuramazsin kies le tabi orjinal romu yok elimde ama bulabilrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk-x22

Malesef uzerine kuramazsin kies le tabi orjinal romu yok elimde ama bulabilrim

bulursan sevinirim, ben pek anlamiyorum bu islerden,

eski orjinal romu yuklersek resmi tr guncellemesi gelince ona kies ten geceriz, garantide sorun yasamayiz en azindan;)

şimdiden sağolasin...
  • Arkadaşla galaxy s wifi 4.0 orijinal yazılımı bulmak mümkünmü acaba?
    Şimdiden teşekkürler.
    SAYGILARIMLA...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.