Bildirim
Samsung Galaxy S10 Serisi Batarya Pil Optimizasyonu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
agabeyin bütün dediklerini uyguladım greenify de kurdum(ayarlarının doğruluğundan emin değilim)gece 12 sabah 8 wifi kapalı %2 düşmüş şuanki telefonun performansından çok memnunum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gece 100% de bırakmayı dene bir de sabaha kadar ne harcayacak arka planda ne çalışacak görelim şarjın hızlı düşme sebebi o zaman ortaya çıkıyor. CPU spy uygulamasını sağ üst köşede 3 noktadan resetle telefonu %100de bırakmadan önce yarın sabah ekran görüntüsü at bakalim.quote:
Orijinalden alıntı: E.TAH
Şoyle bir ekran verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende de %2 düşmüş sabaha kadar Google play hizmetleri ekran görüntüsündeki yedekleme çalışmaya çalışmış açık unutmuşum kapattım.quote:
Orijinalden alıntı: onaralemdar
agabeyin bütün dediklerini uyguladım greenify de kurdum(ayarlarının doğruluğundan emin değilim)gece 12 sabah 8 wifi kapalı %2 düşmüş şuanki telefonun performansından çok memnunum
-
Çok teşekkürler önerilerinizi uyvuladım %2-3 arasında düşme oldu, önceden%5 ti, telefon daha hızlanmışta hissettiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıklarım biraz olsun yardımcı olduysa ne mutlu bana
Hocam aksam yapacam. Dedigin gibi ilk once hastalik teşhis etmek gerek:)
eline sağlık hocam -
Wifi ve/veya mobil veri açık değildi sanırım ? -
Wifi tüm gün açık hiç kapanmıyor. Sadece en son bu sabah attığım ekran görüntülerinde wifi kapalı gece 01.30da telefonu %100 şarjda bırakıp sabah 7'ye kadar %2 kaybetti. Stand by beklemedeyken me kadar şarj tükettiğini test ettim.quote:
Orijinalden alıntı: ilkerjj
Wifi ve/veya mobil veri açık değildi sanırım ?
Edge Lightning'e Galaxy store'da az önce güncelleme geldi. Yazıyor ki güncelleme içeriğinde ;
" Edge Lightning özelliğinde bildirim veya arama geldiğinde eğer telefon ekranı yüzüstü yuzeyde duruyorsa Edge lightning çalışacak. Bunu geliştirdik artık telefon her şekilde Edge Lightning arama ve bildirim geldiğinde çalışacaktır. "
Samsung E-posta uygulamasında kendime mail attım çalışıyor ekran kapalı bildirim Edge Lightning şeklinde geliyor. WhatsApp ta da calisiyor. Bildirim sorununu bir nebze de olsa Samsung çözdü. Tek dezavantajı sürekli yanmayacak bildirim geldiğinde 1 kez sesli ve Edge Lightning bildirimi yapıyor. İleride 3-5-10 dk da bir sesli ve Edge Lightning ile hatırlat eklenirse sorun çözülür.
Hemen güncelleyin Edge Lightning'i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGABEY -- 24 Nisan 2019; 16:37:46 >
-
Konu harika. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu için çok teşekkür ederiz gerçekten faydalı oldu ben de uygulayacağım sıfırlayarak telefonumu. Bu arada whatsapp ta yine çalışmıyo bildirim olayı bende
Whatsappta calismiyor edge bildirimi.
-
-
Google play hizmetleri, Samsung push Service ve Google play store uygulamalarının veri önbelleklerini temizlemeyi dene istersen. Google yedekleme açık olabilir. Tüm gece arka planda çalışmış. Bir şeyler aktif kalmış konum her zaman kapalı değil mi konum açık ise o da beklemede şarj tüketmiş olabilir. Deep Sleep derin uyku süren çok iyi işlemci uykuya giriyor onda sorun yok. Problem muhtemelen konum/senkronizasyon/yedekleme vs tarzı bir ayarın açık kalması diye tahmin ediyorum.
Hocam ayarlar aynı sizin gösterdiğiniz gibi şuan ama çalışmıyor. Ekran kapalıyken whatsapp bildirimlerinde edge aydınlatma çalışmıyor. Popup pencereyi açarsam çalışıyor ancak. Anlam vermedim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X