Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 serisinin fiyatları belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Pil sağlığı düşünce yazılımsal olarak telefonu yavaşlatıyorlar risk almamak için. Bunu iphonedo inceleme yaparken anlatmıştı ama hangı video da anlatmıştı hatırlamıyorum.

Ayarlarda pil sağlıgı var, ben de suan %100 maximum performans yazıyor. Atıyorum %80 - %70 e dusunce performansı azalıyor.

Araçtan bahsetme sebebını anladım dostum, ben de dıyorum kı cep telefonunu yurt dısından alabılıyorsun ama araba alamıyorsun yasak. O yuzden yurt dısından gelen telefonlar neredeyse 2 kat daha ucuz turkıye de satılanlara kıyasla.

Aksesuar konusunda haklısın ama sırf bir tane şarj cıhazı yuzunden iphone almaktan vazgecen gormedım. Boyle ufak seylere kımse takılmıyor. Bır de apple dan aksesuar almak zorunda degılsın, baska uretıcılerden daha ucuz ve kalıtelı aksesuar satın alabılırsın. Örnegın Anker den alabılırsın.
    Hocam araç olmasın da başka birşey olsun o zaman. Vergileri biliyorsun işte. Bir şekilde yurtdışı bağlantın yoksa zaten dışarıdan getiremiyorsun da.

Sonuç olarak mantalite beni rahatsız ediyor. Bu yalnızca iPhone'la ilgili de değil, Apple ürünlerinin geneliyle ilgili. Standart kulaklık bile 200tl'den pahalı misal -ki içeri verdiği sesten fazlasını dışarı veriyor bu kulaklıklar. Her sabah metroda denk geliyorum, adam kulaklığı ters mi takmış diye bakıyorum. Kötü yani.

Hadi onu da geçtim, açın bir Mac konfigürasyonu oluşturun. Eklediğiniz donanımla bu donanımın dışarıdaki fiyatını kıyaslayın lütfen. Aradaki fiyat farkları benim dudağımı uçuklatıyor ve bu tip olaylar beni soğutmaya yetiyor.

Edit: Pilin performansa etkisi de şuymuş. Gerçekten pil, donanımın ihtiyaç duyduğu gücü sağlayamıyormuş, telefon birden kapanıyormuş. Önüne geçmek için böyle bir çözüm üretmişler. Tabi sıkıntısı da kullanıcının bundan haberinin olmayışıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 23 Ocak 2019; 17:4:28 >

• Herkesin kendi tercihi ben iphona para yatirmiyorum kablosuz kulakliga para odemiyorum ben rahatim niye paralarimi harman corman ediyim herkesin kendi zevki sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan radyoyu kaldırıp, 3.5" kulaklık girişini kaldırıp, değiştirilebilir bataryayı kaldırıp birde fiyatlarını 8 - 10 bin tl ye çıkaran apple iphone ve samsung serilerini avrupada ve tabiki ülkemizde yasaklamadıkça bu aç gözlü firmalar insanları sömürmeye devam edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu fiyatlarla telefon sektöründe batmaya kararlı olduğunu iyice gösterdi. Yapacak bir şey yok. Biri gider biri gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden en kral telefon 2000di lan, lanet olsun

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Hocam soyledıklerınde haklısın ben de sana hak verıyorum aksesuar konusunda. Ben kutudan cıkan kulaklıgı kullanmıyorum, kutuda duruyor.

Pil konusunda aydınlattıgın ıcın tesekkur ederım.
  • Telefon be bu telefon hepsiyle ayni şeyleri yapıyoruz bu fiyatları vermek delilik resmen heleki kriz döneminde.

• 1 tb'lik versiyon Türkiye'ye gelmez hatta bu versiyonlardan çoğu gelmez gibi geliyor bana. 20k yı yine iphone'dan bekliyorum ben 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öyle öyle diyoruz ama nasıl oluyorsa bu adamlar bir şekilde satıyor bizde öyle baka kalıyoruz

• Yoldan çıktı bunlar, biz çıkmayalım.

• pahalı alınmaz bu fiyatlarla.note 3 kullanıyordum.bu fiyat politikasından sonra aklıma yatan huwaei p20 pro yu 4500 liraya aldım ağustosta.
  • Çok ilginç gerçekten, yarın 10 000 000 tl ye boğazda ev alacağım desem ,
    burda birileri oooo kadar para verilirmi diyecektir.
    benim param seni niye geriyor sende yoksa ne yapayım diyesim var.
    çıktığında 2000 dolar verip alacak adam senden borçmu istiyor akılmı, zaten adamda 2000 dolar varsa senden akılda istemez borçta.

• Eskiden orta seviye ile üst seviye arasında çok fark vardı. Fark kapandı. 1500 liralık bir telefonla yapabildiklerin ile 10.000 liralık telefonla yapabildiklerin arasında aman aman bir fark yok. 8500 liranız cebinizde kalsın. Bekarken gidin dünyayı gezin. Cebe sığacak bir foto makinası alın. Hatıralarınız olsun.

• Samsung almam

• Olsun bizim insanımız kredi çeker yinede alır
  • mokinto kullanıcısına yanıt
    Samsung A5 2016 veya S6 cihazın android 7 güncellemesi ile nasıl yavaşlatıldığını anlatmıyorsun bile adam 2 güncelleme veriyor 2. Güncelleme telefonun anasını ağlatıyor çöpe çeviriyor

• Ya neyini anlatayım, bana ne ayrıca. Ios da Android de kullandım. Artılar da eksiler de var. Basit bir espriyi ciddiye almayın bu kadar.
    Telefon olarak kaleminden dolayı mecburen note, tablet olarak IPad,bilgisayar olarak da pc kullanıyorum.
    Firma bağlılığı dediğiniz şey ipimde bile değil.
    Kasmayın bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Fiyat konusunda Apple laf eden Samsung fanlarına geçmiş olsun.

O kadar para veriyorsun ama doğru dürüst güncelleme desteği bile alamıyorsun.
    Güncelleme ile yavaşlamaktan başka ne değişti ? iPhone kullanmamış olsak neyde diyeceğim de :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Samsung A5 2016 veya S6 cihazın android 7 güncellemesi ile nasıl yavaşlatıldığını anlatmıyorsun bile adam 2 güncelleme veriyor 2. Güncelleme telefonun anasını ağlatıyor çöpe çeviriyor
    A5 2016 var elimde yavaşlamakla alakası yok? Robot gibi kullanmayın şu cihazları güncellemeden sonra zahmet edip bi sıfırlayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.