Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 serisinin tasarımını açığa çıkaran görseller yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkada parmak izi okuyucusu yok bence güzel olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vivo find x gibi olamıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten harika tasarım ama sonra ne oluyor, instagrama girip, whatsapp'ta chatleşip, oyun açarsanız 5-10 bin tl'lik telefonun ekranı yanıyor, garantiye de girmiyor.

Amoled ekranlar sorunlu arkadaşlar unutmayın. Ya çok kısık ışıkla kullanacaksanız ya da ekran çorbaya dönecek kaçış yok bunu bilerek alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amon_Amarth A kullanıcısına yanıt
    İphone x ekrani amoled diyelim birde turkiyede samsung kulanan cok tuketici var gelelim oppo find x ekrani meizu firmalar ekrani amoled bugin xiaimi mi 8 ekrani amoled o bu illaki bu ekran kullanan cihazlarda olicagi anlamina gelmiyor ips ekranli cihazlarda sorun sorun servisin ilgilenmemsi ama birazda tuketici dikkat etmesi gerekiyor bende samsung jullandim ekranlarini sevdigim icin alirdim cihazini goruntu ve kalite anlaminda bizimkilerde orta seviye kullaniyo o problemle hic karsilasmadim mate 20 pro ikinci gelen partide boe firmasi oledlerinde sorun yokmus yani ne yapiyorlar telefonda anlamak guç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.