Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Telefonun Bataryası Bi Anda Bitiyordu Bataryayı Elimle SIkıstırdım Bidaha Açılmadı Bugün Batarya Aldım Orjinal 30 tlye Taktım Yinede Açılmıyor AdAM 8SAAT BEKLE DEMISTI AMA SONUCTA GELMESI GEREKMIYORMU SARJ OLUYOR DIYE 1SAAT OLDU SARJA TAKILI OLALI

• Pili aldigin yere gotursene. En azindan orada pili olcup bicip bozuksa anlamalari lazim. Diger ihtimal ise' pili elinle sikistirip tekrar taktiginda belki telefona zarar vermissindir; ancak bunun olmus olacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firecell -- 18 Ekim 2014; 22:55:21 >
  • Saolasın TELEFONDA Çatlak Var Adam Bana Dediki 8saat Açma Dedi Yanı Açılmaz Bazı Forumlardada Öyle Yazıyodu Fakat Şarj Cihazı Sorunsuz Fakat Normalde Isınırdı Telefonda Tepkı Yok Şarj Girişi Bozuk Heralde Yeni Telefon Alırım Heralde Şarj Girişindemidir Bataryayı Deniyecegim Uyumlu Telefonda Yoki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsteam012

Saolasın TELEFONDA Çatlak Var Adam Bana Dediki 8saat Açma Dedi Yanı Açılmaz Bazı Forumlardada Öyle Yazıyodu Fakat Şarj Cihazı Sorunsuz Fakat Normalde Isınırdı Telefonda Tepkı Yok Şarj Girişi Bozuk Heralde Yeni Telefon Alırım Heralde Şarj Girişindemidir Bataryayı Deniyecegim Uyumlu Telefonda Yoki

Bataryadan olucagini sanmam eski bataryani tak sarj aliyorsa batarya bozuktur 8 saat olayi diyr birsey yoktur onlar cok eski 3210 3310 gibi nokia telefonlarda gecerliydi sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.