Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 mi yoksa General Mobile Discovery mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

Orijinalden alıntı: mroscar

quote:

quote:

quote:

3 telefonada bizzat sahip olup kullandım kesinlikle gm daha iyi gerek inceliği gerek tasarımı gerek performansı gercekten fıyatından beklenmıyecek kalıtede ve zaten sgx544mp malı 400mp den daha guclu bır gpu ve uzun sure kullanıcam demıssınız aradıgınız telefon gm dıscovery olmalı kesınlıkle s3 un tek ustun olabılecek yanı kamerası bence

Bir sorum olacaktı, gmd'yi kaç aydır/haftadır/gündür kullanıyorsunuz, bir hata ile karşılaştığınız oldu mu?

hocam 3 haftadır kullanıyorum ve hıcbır kasma donma yada oynayamadıgım bır oyun olmadı sorun olarak benım tek karsılastıgım sorun kulaklıkla muzık dınlerken muzıgın durması oldu oda kulaklıgın duraklatma tusu bır sekılde aktıf oluyordu fakat son bır haftadır olmuyor(hergun kulaklıgı kullanırım) eger zaten bu sorun yenıden karsıma cıkarsa tusu ıptal etmeyı dusunuyorum yanı bırazda sans ısı ama bunun dısında tek bır hata ile karsılasmadım hatta her gecen gun performansı benı sasırtıyor

Sağolasın hocam, bi önceki yorumumda dediğim gibi şöyle söyleyeyim bu telefonun sorunları git gide büyüyebiliyor, inşallah bi problem çıkmadan rahat rahat kullanırsınız iyi forumlar. :)

hocam valla ben bır sorunla karsılasmadım karsılasacagımıda sanmıyorum bı ayda bellı ederdı herhalde kendını zaten yazılımsal problemlerde dert degıl bı ton rom yaptılar ve gercekten basarılı romlar var ama teredutte kaldıysanız ve tercıhınızı baska telden yana kullanacaksanız bırazdaha para bırıktırıp daha yuksek konfıgırasyonlu bır cıhaz almanızı tavsıye ederım cunku uzun sure kullanıcam demıssınız kuskususzki s2 samsungun bugune kadar yaptıgı en ıyı telefon fakat yavas yavas omrunu yıtırmeye baslıyor en azından ekran cozurunurlugu hd olsaymıs kesınlıkle satmazdım bende s2 mı satıp aldım gm dıscoveryı.

Telefon Aralık ayında gelecek hayırlısı ile, bakalım artık o zamana kadar neler olacak vallaha bilmiyorum.

• yabancılar bizim teli yani blu life play ı s2 ile karşılaştormış. sonuç gmd ezmiş :)

http://www.youtube.com/watch?v=W5twn7GW9KE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:34:37 >
  • Son yorumlar beni, GMD'ye daha çok çekti. Arkadaşlar son 3-4 gün kaldı almama telefonu. Başka bildiğiniz bir telefon varmı böyle? Bütçem 600-700 tl, zorlarsak 800 de olur. Mesela bir arkadaşım LG optimus 4x hd'yi önerdi. Öneriniz varsa lütfen paylaşın.
  • quote:

Son yorumlar beni, GMD'ye daha çok çekti. Arkadaşlar son 3-4 gün kaldı almama telefonu. Başka bildiğiniz bir telefon varmı böyle? Bütçem 600-700 tl, zorlarsak 800 de olur. Mesela bir arkadaşım LG optimus 4x hd'yi önerdi. Öneriniz varsa lütfen paylaşın.

İki telefon arasında tercihim GMD olurdu benim.S2 eskidi ve yazılım güncellemesi vereceklerini sanmıyorum.GMD ise yeni bir ürün.Büyük ihtimal 4.3 alır gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.