Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.505
Cevap
209
Favori
791.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme sonrası one hand operation kendi kendine bozuluyor kapatıp açınca programı düzeliyor SwiftKey klavye de otomatik düzeltme yapmıyor arada sizde de öyle mi durum? Nasıl düzelir sildim yükledim tek tek olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi forumlar arkadaşlar ilgilenen olursa şarj ünitesini satıyorum

https://www.sahibinden.com/s/TA9z0vD8

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hudo0707 H kullanıcısına yanıt

Hocam fatura görselini kaldır istersen, kimlik bilgilerin görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben en son major güncellemeyi henüz kurmayanlardanım. ( android 13 , oneUI5.1 . 1ocak2024 s908EXXS7CWH6 / S908EXXS7CWI1)

belki birkaç majör güncelleme üstüne düzeltme güncellemeleri gelince kurma düşüncesindeyken.

hatta acaba neler yeni, neler güzel olmuş diye düşünürken.

rahmeti Barış Manço'dan

Oysa bütün cesaretimi toplayıp sana gelmiştim

Senin için çarpan şu kalbi gör istemiştim

Tam s22ultra ya kurmak üzereyken aşkımı itiraf edecekken

Forumdan gelen o sesle yıkıldı dünyam

Android onbeş, van yui yedi,

Domates biber patlıcan domates biber patlıcan

Android 15 (One UI 7) alması muhtemel Samsung telefonlar

https://www.donanimhaber.com/android-15-almasi-muhtemel-samsung-telefonlar-listesi--174306

Google Pixel telefon kullanıcılarına Android 15 geliştirici önizleme sürümü sunuldu. Yeni Android 15, I/O etkinliğine kadar Pixel serisiyle sınırlı kalacak ancak Samsung’un bu yılın sonlarında One UI 7.0 beta programını başlatması bekleniyor. 

Android 15 alacak Samsung cihazlar (beklenen)

One UI 6.1, Android 14 tabanlı en yeni Samsung arayüzü. Galaxy telefon ve tabletlerin yeni arayüzü bu yılın sonlarında birçok modele gelecek olan Android 15 tabanlı One UI 7.0 olacak. Öncelikli olarak Galaxy S24 serisinin 2024 Ağustos ayında One UI 7 betayı alması bekleniyor. Galaxy S23 serisi, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere bazı eski seriler de beta programına dahil olacak.

• Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22

Samsung, hemen her Galaxy telefon veya tablete en az iki büyük Android yükseltmesi sağladığından Android 13’ü alan herhangi bir Galaxy cihaz Android 15’i de alacak. Samsung’un dört yıllık güncelleme politikası gereği daha eski Android sürümünü çalıştıran cihazlar da Android 15’e güncellenecek. Listedeki modeller bu doğrultuda oluşturulmuştur, resmî liste değildir.

Android 15'in ilk geliştirici ön izlemesi yayınlandı: Yeni neler sunuyor?

Android 15'in ilk geliştirici ön izleme sürümü yayınlandı. Google, Android 15'in herkese açık beta sürümünün Mart-Nisan ayları arasında yayınlanacağını duyurdu. Peki Android 15 yeni neler sunuyor?

https://www.donanimhaber.com/android-15-in-ilk-gelistirici-on-izlemesi-yayinlandi--174260

Android 15'in ilk geliştirici ön izleme sürümü yayınlandı. Google, Android 15'in herkese açık beta sürümünün Mart-Nisan ayları arasında yayınlanacağını duyurdu.

Android 15 geliştirici ön izleme sürümü ne yenilikler getiriyor?

Android 15, reklamlar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlayacak. Ayarlarda "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altına, hangi uygulamaların reklam göstermek için telefonunuzdaki aktivitelerinizi takip ettiğini kontrol edebileceğiniz "Reklamlar" adlı yeni bir menü eklendi.

Bazı uygulamalar telefonunuzdaki etkinliğinizi izleyerek kişiselleştirilmiş reklamlar sağlayabilir. Android 15'teki FLEDGE API ile artık uygulamaların sizi izlemesini engelleyebilirsiniz. Bu, cihazınızdaki reklamların tamamen kaldırılacağı anlamına gelmiyor ancak verilerinizin seçilen üçüncü parti uygulamayla paylaşılmamasını sağlıyor.

Android 15'teki diğer bir yeni özellik ise kısmi ekran kaydı yapabilme yeteneği. Ekran kaydı sırasında ekranın tamamını kaydetmek veya yayınlamak yerine artık uygulamanın yalnızca belirli bir bölümünü kaydedebileceksiniz. Bu özellik, telefonun ekranını sık sık kaydeden veya video görüşmesi sırasında telefon ekranını yayınlamak zorunda kalan kullanıcılar için yararlı olabilir.

Diğer bir önemli gelişme ise Google'ın nihayet üçüncü parti uygulamalar için daha iyi bir kamera optimizasyonu üzerinde çalışıyor olması. Düşük ışıklı bir ortamda çekilen görüntüler artık gerçek zamanlı olarak işlenecek ve tıpkı deklanşöre bastıktan sonra göründüğü gibi size eşzamanlı, parlak bir ön izleme sunacak. üçüncü parti uygulamalar da iyileştirilmiş ön izlemeden yararlanabilecek.

• S22 Ultra YD almak istiyorum.Satıcı tavsiye edebilir misiniz?

• Arkadaşlar merhaba son güncelleme One iu 6 android 14 güncceleyenler benim gibi takılma hafif donma hisseden oluyor mu yoksa bana mı öyle geliyor

• HiddeN_Ra kullanıcısına yanıt

Takılma donma var hocam evet. Daha önce benzer şeyleri yazanlar da oldu. Düzeltemediler bir türlü, sanırım Android 14 ile düzeltecekleri de yok. Vermek için veriyorlar güncellemeyi. Galaxy AI'ın akıbeti belli değil mesela. Öylesine geliyor güncellemeler.

• HiddeN_Ra kullanıcısına yanıt

Telefon bariz yavaşladı, donma olmasa da takılma sık sık yaşıyorum. Hem uygulama kullanımında hem arayüzde yavaşlama devam ediyor.

• Bende de oldukça fazla kasma ve donma var özellikle kamera kısmında. Müthiş ağır çalışıyor kamera uygulaması. %60 normal performansa %40 sıkıntılı performansı var.

• emresk kullanıcısına yanıt

Ya koca samsung merdiven altı firmalar gibi yazılım yaparsa işimiz var bune ya dünya para verdik hızlı olsun diye güncelledik eski sürüm çok iyidi. Nezaman bunu düzeltirler bilgisi olan varmı

• Merhabalar arkadaşlar elimde 1 adet s22 ultra spigen ekran koruyucu mevcut 3 adet de kaliteli kılıf mevcut 2 tanesi şeffaf silikon kılıf hafif sararmış ama kalın kaliteli bi adet de baskılı siyah kılıf hepsini 250 TL vereceğim bilginize

• Arkadaşlar selamın aleyküm kutulu faturalı iPhone 11 128GB pil 86 orjinal tamirsiz cihazım var.iPhone sevmediğim için takaslayabileceğim yurtdışı S22 ultra arıyorum Ankara içi takas yapmak isteyen olursa iletişime geçerse sevinirim cihazım çok temiz sıfır alındığından beri bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhan Demir JAJCE -- 26 Şubat 2024; 22:33:33 >
  • Endonezya romunda olanlara subat güvenlik güncellemesi geldi. Kamera donma problemi giderilmiş gibi duruyor. Playstore güncellemesini manuel yükleyin güncelleme sonrası güvenlik yaması ocak 2024 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 27 Şubat 2024; 12:36:42 >
  • Güncellemeyi henüz yapmadım.

Fakat güncelleme çıktığından beri hiç takılma yaşamadığım telefonda ara ara takılma yaşadım.

Çok nadir oluyor ama hiç olmazdı daha öncesinde...

• sırf bu sebeble samsung dan soğudum. ne zaman başka model veya başka bir modele dönsem NOTE ruhu olan telefona geri dönmüşümdür. İlk note dan beri tutuldıum bu seriye. ama bu sefer bağımızı kopartacak sonunda samsung, masus yapıyor s22u dan s23u'ya geçmedik, s24u ya da geçmedik diye şehir efsanesine dönen bilerek ağırlaştırıyorlar sıkıntı çıkartıyorlara bende inanacağım. Çünkü her modeli s22u ya kadar hep lansmandan alıyordum. bir aralar zenginmişim ben ya :P

bende @Kartel1 forumdaşımızın yazdığını okuyordum, bu sefer iyice düzeldikten sonra güncelleme yaparım diye beklemedeydim. Note8 deki kronik problerden sonra ilk defa bu kadar sııkıntı uzun sürdü.

az önce Türkiye Lansman önsatışa özel bilgisi geldi en sonunda Türkiye 'ye gelecek beklediğim telefon idi. tabiki ucuz olmayacaktır , fiyata göre buna geçebilirim

HONOR Magic V2’de ön kayıta özel

4.000 TL KUPON fırsatını kaçırma

Ön kayıt için tıkla

https://www.hepsiburada.com/honor-magic-v2

• Selamlar,

Telefonu kılıfsız kullanmak ve ikide bir ekran koruyucu yaptırmaktan sıkıldığım için şöyle bir ürün arıyorum:

amazon
    Samsung Galaxy S22 Ultra 5G için kılıf, manyetik tutunma cep telefonu kılıfı, 360 derece koruma, sertleştirilmiş camlı alüminyum çerçeve, güçlü mıknatıslar, darbeye dayanıklı, metal kapaklı kılıf, mavi
    https://www.amazon.com.tr/manyetik-sertle%C5%9Ftirilmi%C5%9F-al%C3%BCminyum-m%C4%B1knat%C4%B1slar-dayan%C4%B1kl%C4%B1/dp/B09STGZM2M

benzeri birşey de olabilir tavsiyelerinize açığım.

• ErdemCirit kullanıcısına yanıt

Bulmuşsun işte, hala niye arıyorsun?

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

yurtdışından 20 güne ancak geliyor,yorumlarına baktığımda parmak izini algılamadığını ve en önemlisi metal çerçeve olduğu için şebeke çekim gücünü düşürdüğünü yazmışlar.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Samsung da telefonlari guncelleme ile yavaslatma gibi bir hikaye yok. Efsane bunlar. S8 den beri samsung kullanirim 2 3 sene mutlaka elimde kalir. Hicbirinde yavaslama gormedim. Telefon hafizasini girtlaga kadar kullanmayin ve kullanmadiginiz uygulamalari silin. Telefonu rahatlaticak sekilde kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan Demir JAJCE

Arkadaşlar selamın aleyküm kutulu faturalı iPhone 11 128GB pil 86 orjinal tamirsiz cihazım var.iPhone sevmediğim için takaslayabileceğim yurtdışı S22 ultra arıyorum Ankara içi takas yapmak isteyen olursa iletişime geçerse sevinirim cihazım çok temiz sıfır alındığından beri bizde.
    .

• 
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.