Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.307
Cevap
655
Favori
2.156.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20402041204220432044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Sizin yukarıda paylaştığınız ilk görselde 17.000 mah yazmış. Eksik veri var. Benim 1.5 milyon mah yükleme yapılmış.

• oceandark O kullanıcısına yanıt
    Eksik değil, toplam değer yazılmış orada. Son 5 şarjımda 17000 mah lık dolum yapılmış, toplam %349 şarj etmişim 5 şarjda, ondan bahsediyor. Accubattery baya doğru ölçüm yapıyor, ona güvenim tam :) 10 yıldır pro sürümünü kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 3 Kasım 2024; 20:38:17 >
  • Yüzde 99 da kalması mümkün değil. Bir yanlışlık olması lazım 🤔

Çok dikkatli kullanıyorum, o konuda şüpheniz olmasın :) gün içinde %80 i geçmiyor şarjım. Gece yatarken adaptif pil koruma açık. Gece %80 de duruyor şarjım, kalkmama yakın sadece %100 e kadar geliyor. Gece yavaş şarj oluyor telefonum. Gün içinde sadece hızlı şarjı kullanıyorum 25w, onda da %80 i geçmiyorum kesinlikle. Adaptif pil koruma özelliği daha androide eklenmeden önce bile ben rutinler yazarak bu şekilde gece %80 i geçmemesini, sadece sabah kalkmama yakın %100 e gelecek şekilde ayarlıyordum :) ilk 6 ay hiç hızlı şarj yapmadım zaten 1 günü rahatlıkla çıkarıyordu telefonum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 3 Kasım 2024; 20:45:27 >
    Helal olsun diyorum. 14 ay teli kullanıp yüzde bir aşınmada bırakmak maharet gerektirir bana göre. Ama ben hiç takmıyorum. Garanti var hunharca kullanıyorum 🤣

Valla rutinleri ayarladım herşey otomatik oluyor, ben hiçbir şey yapmıyorum şuanda, normal bir şekilde kullanıyorum sadece 😅 gece olunca otomatik adaptif pil korumaya geçiyor hızlı şarjı kapatıyor, sabah olunca %80 sınırı işliyor hızlı şarjı açıyor. Bu kadar basit aslında. 2 rutin yazdım bitti :)

Şunlar yani :) Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 3 Kasım 2024; 20:59:28 >

Boyle telefon kullaniyorsaniz 3310 aliniz , boyle telefon kullanacagima kullanmam daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morags kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var 😅 herşey otomatik oluyor ki ben normal kullanıyorum, üstte rutinleri de paylaştım
    Yatarken telefonu şarja koyuyorum sabaha kadar otomatik yavaş şarj ediyor. Sabah %100 alıyorum telefonu. Genelde yetiyor tüm gün bana, yetmediği durumda da şarja takıyorum hiçbir şey yapmadan. Yine otomatik rutin sayesinde hızlı şarj oluyor. Ben ekstra ne yaptım şimdi senden farklı 😅

Altta günlük bir pil döngüm var bakın. Tekrar ediyorum herşey otomatik oluyor
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 3 Kasım 2024; 21:32:37 >

• morags kullanıcısına yanıt
    3310 ile alakasını çok merak ediyorum. Rutinler benimde sık kullandığım bir uygulama, şebekeyi 2g ye, ekrani hd ye alip, yenileme hızını 60hz çekip, uçak modunda kullanmıyoruz :)

Programı kurduktan sonra ekstra bir ayar yapıyor muyuz?

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Ayara gerek yok kendisi her şarjda ölçümleri kaydediyor, 5 şarj döngüsünden sonra ortalama sonuç veriyor sağlık menüsünde. Kurunca ortalama 1 hafta bekleyin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 3 Kasım 2024; 21:46:4 >

Hocam ben full hızlı şarj kullanıyorum kafama görei şimdi kursam dedğiniz programı 1 hafta sonra ne kadar yıpranmış doğru gösterir mi?Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• Merhabalar, 2 ay önce server kayıt yaptırdım. IME'lerin ikisi de 35 ile başlıyor hatta ilk IMEI samsung bir cihaz. Lakin csc'yi (tur) ya da (ilo) yapmama rağmen Ağustos güncellemesinden sonraki güncellemeleri alamıyorum. Yazılımınız güncel diyor. Pc ile güncellemek dışında yapabileceğim bir şey var mıdır?

Ben de 4-5 gündür kullanıyorum. Pil sağlığını %106 gösteriyor. Tahmini kapasite kısmından dolayı mı acaba yoksa belirli bir süre mi geçmesi gerekiyor?

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• ALyCho kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam, bir bakayım.

• ikskareyim kullanıcısına yanıt
    Batarya kapasitesini yanlış yazmış hocam ondan sanırım, batarya sınırını belirle yerine basıp 5000mah girin. Ayrıca uygulama izinleri de verilmemiş. Üstteki kırmızı uyarıya tıklayıp uygulamanın tüm izinlerini aktif edin

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Borealis bir süredir istekleri eklemiyor, eklese daha güzel olacak bence.

Ben de kullandıklarımı yazayım:

Bladient

Timus

Gem

Verticons

Lux & Lux Nothing

BeeLine White

• Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Dostlar selamlar, anormallik var mı diye sormuyorum ama çok düşük değil mi ? Şarj %80 e limitliydi 1s45dk da %50 kullanım öyle aman aman güç gerektiren bir uygulamamda yok. Cihaz 13 aylık
    Var mı benzer durumda olan ?

Tamamdır. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 20402041204220432044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.