Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2051. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
42.294
Cevap
654
Favori
2.155.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20492050205120522053
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fişek gibi olan telefonu, son güncelleme ile 3310'a benzettiler
    RAM kullanımı yedilerdi eskiden 5,5 falandı TikTok kullanıyorum videolara bakıyorum bir sonraki videoya geçiyorum ama bir önceki videonun sesi hala çalıyor, uygulamayı kapatıyorum , ekrandaki kilitleyim tekrar açıyorum ses hala arka planda ram optimizasyon yapıyorum 5'lere düşüyor anca öyle uygulama sonlanıyor ve sürekli oluyor bu uygulamayı falan kaldırdım kurdum yine aynı telefonda sadece bu uygulama değil anlamsız bir ağırlık oldu bence maalesef güncelleyerek hata yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cogman kullanıcısına yanıt

Temiz kurulum yaptınız mı hocam? Eğer yapmadıysanız yapın derim. Bazı durumlarda ufak tefek sorunları ciddi anlamda çözebiliyor o yöntem.

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Yok yapmadim,her güncelleme sonrası temiz kurulum yapamamki adı üstünde güncelleme bu ,bunun çözümü temiz kurulum olmaması lazim eğer o çözecekse yemişim öyle güncellemeyi

Her güncelleme sonrası değil de böyle büyük güncellemelerden sonra yapmak daha mantıklı. Yoksa her küçük güncellemeden sonra yapılacak olduktan sonra bir kıymeti yok tabi :)

• Birde şu hızlı erişim panelindeki simge boyutlarıda değişse süper olacak.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Cihaz bir süre sonra tabiri caizse şişiyor. Bende cihazım 35 36 saniye aralığında açılabiliyordu. Format attım. Cihaz 17 saniyede açılır oldu. 400 uygumala yuklemesinden sonra, 19 saniyede açılmaya başladı. Çoktandır format atmadıysanız atmanızda fayda var. Samsungun yedekleme özelliği ile format atmak çok kolay. Bütün verilerinizi yedekliyor. Sonra telefonu sizin kurduğunuz eski haline geri getiriyor. Kesinlikle zor değil eskisi gibi. Bütün müzikleriniz galeri alanınız. Ne Varsa yedekliyor. Sadece WhatsApp ı son kere senkronize edip formata başlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 14 Kasım 2024; 21:26:55 >
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt

Yok hiçbir sorun yok. S918B sonrası olan ds dual sim demek. Normalde çünkü tek simli ve + esim şeklinde olanları da var ama onlarda sim kart slotu çift simli değil.

• oceandark O kullanıcısına yanıt

400 uygulama derken Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Apk yuklemesinden bahsediyorum 👍

Yada yüklediğim uygulama sayısı mı fazla geldi 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 14 Kasım 2024; 22:28:28 >

Maşallah, allah arttırsın. :D Şaka bir yana 400 tane uygulama ciddi bir değer. Bu kadar uygulamanın oluşturduğu klasör dosya ondan sonra sistemdeki verisi işlemi başlatması vs. s23 ultra da olsa bir gücü var sonuçta ama buna da yetişebilmesi zor. İçindeki diskin kapasitesi de belli sonuçta, öyle 4 5 10 15 gb yazma okuma hızı olan birşey değil yani 1500 mb saniye falan o da boşken doluyken falan dahada düşüyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]play.google.com
    CPDT Benchmark〉Storage, memory - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Saplin.CPDT&hl=tr

Bu uygulama ile mesela cihaz boşken çok dolu değilken test edin sonra da hafızasının yüzde 90 yada 80'i doluyken test edin farkı görün. Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• OrcunFix kullanıcısına yanıt
    Bu program da bende yüklü 🤣 Aslında haklısınız. Ancak Formattan sonra toplandı cihazım. Şimdi ise kullanmadığım uygulamaları derin uykuya alıyorum. Şimdilik sorun yaşamıyorum. Hatta ciddi ciddi tırpanlama işlemine gireceğim. Türk Telekom tarifemi yeniledim. 40 gb İnternetim olduğu için, ihtiyacım olursa anında indiririm diyorum 😊

• developer.84 kullanıcısına yanıt

Geliştirici sayfasinda dpi degerini yukseltin kuculme olur deneme yanilma ile bakabilirsiniz ben 587 olarak kullaniyorum.

Degisim öncesi degeri bir yere not aliniz ama :)

Bende muhtemelen 40 tane bile yoktur Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• developer.84 kullanıcısına yanıt

Geliştirici seçeneklernden dpi ayarı değiştirin. Üstte arkadaş bahsetmiş, 512 dpi olarak ayarlı bende. Senelerdir tüm cihazlarda bu şekilde kullanıyorum.

Yedekle nasıldı hocam uygulama üzerindenmi

Buradan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 15 Kasım 2024; 10:26:12 >
  • Aynen. Smart switch üzerinden, sağ üstte bulut ikonuna basıyorsunuz. Verileri yedekle'ye onay verdiğinizde, size hangi verilerin yedekleneceğini gösteriyor. 30 gün boyunca da verileriniz bulut depolama alanında saklanıyor. İsterseniz işiniz bittiği gibi verileri silebiliyorsunuz.

Not : Gizli klasör'de verileriniz varsa yedeklenmez
    Kişileriniz Google rehbere kayıtlıysa, Google dan tekrar geri yükleme yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceandark -- 15 Kasım 2024; 10:54:11 >

Çok teşekkürler
    Bunun için kesintisiz bir İnternet lazım o zaman
    Evde yapılır sanırım

Akşam bir kaç saat sürecek. Elbette İnternet kotasını zorlayan bir durum. Ancak mükemmel bir kolaylık. Eskiden format atınca, herşeyi eski düzene kavuşturmak ciddi bir sorundu.

Akşam wp yedekleme yapıp clouda yaparım dediğiniz gibi

Rica ederim 🙋‍♂️👍

• 
Sayfa: önceki 20492050205120522053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.