Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 serisinin en güçlü özelliklerinden birisi yeni Bixby olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 serisinin en güçlü özelliklerinden birisi yeni Bixby olacak
    Güvenilir bir kaynağın iddiasına göre, 2025'in başlarında tanıtılması beklenen Galaxy S25 serisi, tamamen yenilenmiş bir Bixby dijital asistanıyla piyasaya sürülecek. Bu yeni nesil Bixby’nin Galaxy S25’in en güçlü satış noktalarından birisi olacağının altı çiziliyor. Daha önceki raporlar da Samsung’un Bixby asistanını yapay zeka harmanlayacağına işaret ediyordu.

Galaxy S25'e gelişmiş Bixby geliyor

Galaxy S24 serisinin başarısında etkili olduğu belirtilen Galaxy AI entegrasyonunun Galaxy S25 serisiyle birlikte bir adım daha ileriye taşınacağı aktarılıyor. Bixby’nin bu yeni versiyonunun, üretken yapay zeka teknolojisinden faydalanarak hem daha işlevsel hem de kullanıcı dostu bir deneyim sunması bekleniyor.

Samsung Galaxy S25 serisinin en güçlü özelliklerinden birisi yeni Bixby olacak
    Daha önce ortaya atılan söylentilere göre, Galaxy S25 serisinin Google Gemini Nano'nun gelişmiş özelliklerini entegre edeceği konuşuluyordu. Ancak yeni bilgiler, Samsung’un Google teknolojisini tamamen benimsemek yerine, Bixby'yi güçlendirmeye odaklandığını gösteriyor. Samsung'un Galaxy S25 serisi için yeni nesil Bixby’de ChatGPT, Google Gemini ve Samsung'un kendi Gauss sistemi dahil olmak üzere AI motorlarının bir kombinasyonunu kullanacağı bildiriliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Apple’ın iOS 18.3 ile Siri’ye entegre edeceği Apple Intelligence teknolojisi, sektördeki rekabeti daha da kızıştırıyor. Samsung, bu yarışta geri kalmamak için Bixby’yi çok daha güçlü bir yapay zeka asistanı haline getirmeye kararlı görünüyor. Yenilenmiş Bixby’nin tam olarak hangi özelliklerle geleceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak, sesli asistanın daha doğal etkileşimler sunması, daha akıllı önerilerde bulunması ve kullanıcı alışkanlıklarını daha iyi anlaması bekleniyor. Bu arada Samsung, aslında yeni nesil Bixby asistanını Galaxy Z Fold Special Edition'ın Çin versiyonunda kullanmaya başlamıştı. Bu Bixby, doğal dil işlemede daha iyiydi ve Takvim gibi uygulamalardan veri çekebiliyordu.

Kaynak:https://wccftech.com/samsung-to-unveil-new-bixby-with-galaxy-s25-launch/
    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-series-upgraded-bixby-assistant-will-rock-your-world/

• türkce getirmedikden sonra bize ise yaramaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bixyby’nin Türkçe desteği yok mu ?

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    yok malesef

• b.r.k.0.6 B kullanıcısına yanıt

Şaşırdım valla.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    yillardir getirmedi bixby turkce dil destegini bixy taaa s4 ten beri var ama dil gelmedi

S4 den beri bixby yok. Bixby zaten dil özürlü bir asistan. Desteklediği dillere bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puhahah samsung kötü yönetiliyor

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    bende s4 mini vardi onda bixy vardi diye hatirliyorum

Teşekkür ederim bilmiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçesi, Türkish, Türk Dili,

Bu nasıl bir SAMSUNG dur

Bi türlü bu kadar yazılan şikayetlere cevap veremiyor mu

• Bixby ye türkçe dil desteği gelmedikten sonra isterse uzaya götürsün bir işe yaramaz samsung bunu böyle bilsin de dikleri güncellesin

S Voice vardı.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    olabilir su an hatirlayamadim

• Bixby'yi kullanabilmek için İngilizce ders almaya başladım. Teşekkürler Samsung.

• Ulan Samsung kore yi biz kurtardık savaşta siz Türkçe desteği vermiyorsunuz.

• Samsung bixby işini beceremiyor. 10 yılı bulmuştur fakat bir çok dile çeviri yapamadılar. Türkçe desteği yok. Ozaman bırak ta insanlar bixby yerine Google asistanı tuşa atayıp kullanabilsin. Kulaklıkta bile sadece bixby ingilizce çalışıyor. Apple Siri yi yıllardır Türkçe kullanıyorlar. Foogle asistan yıllardır Türkçe. Madem beceremiyorsun bırak yada adam gibi hizmet ver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.