Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S25 tanıtım tarihini resmi olarak duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Galaxy S25 tanıtım tarihini resmi olarak duyurdu
    Söylentiler ve sızıntıların ardından Galaxy Unpacked 2025 etkinliğinin tarihi belli oldu. Samsung, bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğini 22 Ocak 2025'te San Jose, California'da düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlikte Galaxy S25 serisiyle birlikte birçok cihaz tanıtılacak.

Ayrıca Bkz.Galaxy S25 serisi hakkında neler biliyoruz? İşte bugüne kadar ki tüm sızıntıların derlemesi!

Samsung Galaxy S25 ne zaman tanıtılacak?

2025 Galaxy Unpacked etkinliği, 22 Ocak'ta Samsung'un web sitesinde, YouTube kanalında ve Samsung Newsroom'da canlı olarak yayınlanacak. Merakla beklenen Galaxy S25 Ultra modeli ve diğer cihazların tanıtılacağı etkinlik TSİ 21.00’de başlayacak.

Samsung, bu etkinlikte Galaxy AI’a yoğunlaşacak gibi görünüyor. Basın bülteninde “Daha doğal ve sezgisel yapay zekâya hazır olun. Galaxy AI’ın bir sonraki evrimi, her gün dünyayla kurduğunuz etkileşimi değiştirecek. Yeni Galaxy S serisi, şimdi ve gelecekte mobil yapay zekâ deneyimleri için çıtayı bir kez daha belirlemeye hazırlanıyor.” diyor.

Samsung’un bu etkinlikte Galaxy S25, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Ultra’yı tanıtması bekleniyor. Galaxy S25 Slim modeli daha sonra tanıtılacak.

Kaynak:https://news.samsung.com/tr/davet-galaxy-unpacked-ocak-2025-mobil-ai-deneyiminde-buyuk-adim

• Sonunda gerçek asıllı clickbait :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlık ne zaman tanıtılacağı belli oldu.

İçerik: Samsung’un bu etkinlikte Galaxy S25, Galaxy S25+ ve Galaxy S25 Ultra’yı tanıtması bekleniyor.

Üzülüyorum. Önerdiğiniz başka bir haber kaynağı var mı ? Wccftech gibi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung, Galaxy S25 tanıtım tarihini resmi olarak duyurdu Samsung, Galaxy S25 tanıtım tarihini resmi olarak duyurdu Samsung, Galaxy S25 tanıtım tarihini resmi olarak duyurdu Samsung, Galaxy S25 tanıtım tarihini resmi olarak duyurdu

• Samsung yapıyor bu işi 👍

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    22 Ocak yazısını da mı görmüyorsunuz?

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Sıkılmadınız mı her haber postunun altına bu tarz yorum yazmaya. Ayrıca başlık da içerikde gayet normal ve gereken bilgiler yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSHUJx -- 7 Ocak 2025; 20:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha daha daha diye diye Aİ den yürüyorlar

• En son s5 almıştım ne kadar çok cihaz çıkartmışlar ya samsung kürt gibi 8-9 ayda bi çıkartıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.