Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra, 16GB RAM ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra, 16GB RAM ile geliyor
    Samsung, S22 Ultra ile RAM miktarını azaltmaya başladı. Son amiral gemisi model S24 Ultra’da da 16GB RAM seçeneği bulunmuyor. Ancak son rapor şirketin U dönüşü yaptığını gösteriyor; Galaxy S25 Ultra ile 16GB RAM seçeneği geri dönüyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S22 ve S21 serisi için One UI 6.1 güncellemesi Türkiye ve Avrupa'da

Çinli üreticiler amiral gemisi olarak adlandırılan üst seviye telefonlarında RAM kapasitesini artırmaya devam ediyor. Samsung ise bellek miktarını ya küçülttü ya da aynı hiçbir geliştirme sunmadı. Ancak, Galaxy S25 Ultra, 16 GB RAM ile gelecek, baz modelin depolama alanı değişmeyecek.

Galaxy S25 Ultra RAM ve depolama kapasitesi

Galaxy S25 Ultra, 12GB RAM 256GB depolama, 16G RAM 512GB / 1TB depolama olmak üzere iki farklı bellek ve üç depolama alanı kapasitesiyle gelecek. Telefonun ekranı da 6.9 inç olacak ve 3000 nit parlaklığa ulaşacak. Telefonun kalbinde Qualcomm’ın Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi olacak. Bunun dışında Galaxy S25 serisiyle birlikte yeni bir tasarım dilinin de tanıtılması bekleniyor. Kullanıcıların beklediği tasarım değişikliği S25 Ultra ile gelebilir.

Samsung, Galaxy S22 Ultra modelinden itibaren RAM’i 12 GB'a düşürdü. Galaxy S23 Ultra ve Galaxy S24 Ultra ile devam etti. Gemini Nano’nun yeni sürümünün yeni nesil amiral gemilerinde de bulunacağı söylentileri nedeniyle daha fazla RAM gerekebilir.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/05/11/samsung-galaxy-s25-ultra-to-ship-with-16gb-ram/

• Samsung'un tüm amiral gemisi telefonlarını Note8 e kadar kullandım, sonunda bozuldu yaklaşık 7 yıl sonra... A54 aldım, S23 Ultra 4 kat pahalıydı, almadım... İyi ki A54 almışım ... İyi fotoğraf çekiyor diye telefona o kadar para verilmez...

• siyahtemas kullanıcısına yanıt
    S23 ultra kullanıcısıyım, bende exynos'a geçtiğinden beri samsung kullanmayı bırakmıştım. Karşılaştırdığınız telefonla arasında bence sadece kamera çekim kalite farkı yok ama siz bilirsiniz 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8k 120hz video mu çekecek 16 olunca

• Telefonlarda inovasyon artık yok, hep bir şeylerin daha iyileştirilmesi üzerine gidiyor. Bakalım bu döngüyü hangi marka kıracak.

• Bir donanım haber haberinde galaxy s25 ultra'da kendi işlemcilerini kullanacağı yazılmıştı. Olmadı işte, hiç bir işlemci Qualcomm'a yetişemiyor.

• Pixel 9 Pro 16 GB RAM ile gelecek Samsung kendi arayüzüyle 24 GB Ram li olması gerekirdi ... 

Samsung Galaxy S25 Ultra, 16GB RAM ile geliyor9to5google
    Pixel 9 Pro leaks in real-life images with 16 GB of RAM [Gallery]
    https://9to5google.com/2024/04/19/pixel-9-pro-leak/

Эксклюзив: «живые» фото Google Pixel 9 Pro от Rozetked - Rozetked.me

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunların 64gb ramli olanını sevdim. Yapay zekanın hazır cevaplığı için ram lazım.

• Fazla olmuş ama güzel olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 ram ideal. Çinliler piyasayı bozuyor. Fiyatlar artıyor. Samsung ve apple kağıt üstünde alçak durmamak için rami artırıyor. Fazla ram işe yaramıyor ama fazladan dolares ler veriyoruz.
    geliştiriciler rami optimize etmeden leş programlar sürüp 6-8gb ramli cihazların ömrünü kısaltıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen yapay zeka muhabbetine ram kullanımı artacak veya Ram i işlemci yükünü almak için bir şekilde yapay zekaya eşleştircekler .

• Ramden daha cok ihtiyaci olan sey tasarimin degismesi. S22 s23 s24 3 nesildir ayni kamera tasarimi.

• Gaming laptop almıştım 4 sene önce 16 gb ramli

gaming telefon yapmış samsung:)

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Samsung'un RAM kullanımı eskisi gibi değil artık.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Aksine yetmiyor. Güncelleme süresi artınca ona göre denk pixel pro lara göre daha da fazla Ram koymalıydı. Ayrıca kullandığı arayüz de ciddi ram ve işlemci yi sömürüyor. İşlemci modifiyeli her iki yönde modifiyeli üstelik...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Ben S10 Plus kullanırken bir sorun yaşamıyordum. S22'de de tek sorun işlemci. Ama tabii yine kesin iddialı konuşmam doğru olmaz.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Yapay Zeka işlemesi için mecburi RAM ciddi artırılmalı.

• Ey Samsung sen bilmiyorsun bu işi.

8 GB yeter diyor DH bilir kişisi.Samsung Galaxy S25 Ultra, 16GB RAM ile geliyor 

• Bu Gen 2 ile birlikte geçen sene düzelir gibi olan batarya stabilitesi bu sene Gen 3 ile birlikte yine darmadağın oldu. Geçen sene Gen 2 kullanan cihazların neredeyse tamamına yakını benzer ekran süreleri verirken, Gen 3 ile birlikte birisi 2 saat fazla birisi 2 saat geç vermeye başladı.

Şu ram mevzularını bi kenarıya bırakıp keşke bataryayı düzeltseler artık. 6000 mah ya da 7000 mah görmek için Zte tercih etmemiz gerekmesin mesela. Samsung M51'den sonra tekrardan neden 7000 mah bi cihaz çıkarmaz(TR piyasasına) akılalır gibi değil. Daha fazla ekran sürelerine ihtiyacımız var, daha iyi kameralara değil.

Geçende bir kıyaslama vardı, €50 değerinde bir Sony kameranın S24 Ultra ile kıyasını yapmışlardı. €50 Sony kamerasının kalitesine mobilde ulaşabilmek için herhalde Samsung'un bi 9 10 seri daha çıkarması gerekiyor. Arada o denli bir fark var. O yüzden bir cihazın bir yerden çok baskın bir yerden zayıflamaması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelikanliCekirge -- 13 Mayıs 2024; 21:2:35 >

• anilk91 kullanıcısına yanıt

Mutlaka S serisi ve ultra modelleri muhteşem cihazlar, teknolojinin o anki en iyisini sunuyorlar son kullanıcılara... Ancak günün sonunda şahsen, bir belediyede park bahçeler müdürüyüm, 50 yaşına da geldim, 6 inç ekranda oyun da oynayamıyorum :) işlemci hızı, ekran kartı, 4 gb ramden sonrası bana o fiyat farkına değer bir fayda sağlamıyor... Yaşlı adamlarız biz artık, idare edin :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.