Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kamera tasarımı netleşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynı frame'e aktarmaları ayrı bi mühendislik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Kamerada bir sorun yok tek sorun canlı renk ve ön kamera da netligin bozulması yani yapay bir efekt oluşturuyor şu uzak doğulular da olayı tek anlayan Xiaomi oldu ki Çinliler den önce g.kore işi çözmeliydi kaç tane test videosu denk geldi Instagram'da gerçek rengi iPhone dan bile dsha iyi veren bir Xiaomi vardı gerçekten şaşırdım yani ayarlara koy kardeşim canlı renk doğal renk aynı şekilde efekli efeksiz çünkü ön kamera ile her türlü efek var zaten zoom yaptığında her şey ortaya çıkıyor netlik 0 tabi burada uygulama da da problem var önce ki telim a52 modeliydi ona pixel cihazlarında ki kamera uygulamasını apk olarak yükledim renk konusunu bilemem ama netlikte dağlar kadar fark etti apk olmayacak şekilde markette var mı öyle Google kamerası gibi yemin ediyorum şu Google telefonları ülke'de satsa direk geçicem her ne kadar arayüz konusunda kişiselleştirilme de Samsung rakipsiz olsa bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Berbat. Dandik redmi, tecno kameraları gibi görünüyor

• Nick0tin kullanıcısına yanıt

general mobile 4g(android one) ile çektiğim resimlere bakıyorum da aynen dediğine katılıyorum. ne görüyorsan onu çekiyordu. samsungun çekimlerini bende beğenmiyorum yada iphone daha iyi. neden renklerlerle neden oynarlar anlamış değilim.

• Kamera çerçeveleri kamyon şambreli gibi olmasaydı iyiydi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.