Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra yeni bir AMOLED ekran barındıracak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet bu konuda katılıyorum hatta temelde bu durum sebepli olarak her sene telefon tanıtma alışkanlığından da vazgeçilmeli artık diye düşünüyorum...

Ekleme: Yazılım tarafında da her sene majör sürüm tanıtma buna eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 26 Ekim 2024; 13:45:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Bende S22 Ultra var halen fazlasıyla yeterli. İnovasyon yok güncelletecek, tasarım desen bayadır aynı. Bari düz S serisi gibi yuvarlatılmış tasarıma geçseler köşeler yerine.

Ha Apple tarafında da yok orası ayrı, onlar da 15-16'yı hemen hemen aynı çıkardı. İnovasyon kısmında artık elleri dara düştü yeni birşeyler koyamıyorlar fazla.

Hayatı kolaylaştıracak batarya teknolojileri falan getirseler bari o da yok. AI bekledikleri kadar fazla kullanılmayacak ne Apple'da ne Samsung'da.

Telefonlarda son büyük inovasyon katlanır cihazlardı. Onlarda da çoğu kişi almak için kat izinin yok edilmesini bekliyor. Hatta Apple'cı da birçok arkadaşım Apple katlanır telefon çıkarana kadar

eldekiyle devam diyor. Katlanmayan cihazlara da ekran altı kamera vs. hala gelemedi, önde damlacık da olsun o kamera oluyor. Çinli markalar birkaç modelde deneyip vazgeçti sanırım.

• Özgür Yiğit kullanıcısına yanıt

Samsung bitti artık. S21den sonrası aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Ülkede kim nereden haber yapıyor bilmem. Ben yabancı kaynakları takip ediyorum. Gsmarena var mesela. buradan okuyabilirsin

• 8 bit ve 16 milyon renge devam

• Apple firmasına kızıyoruz ısıtıp ısıtıp aynı cihazları çıkartıyor diye daha düne kadar Apple ile alay eden şirket şimdi ondan daha beter oldu. Bari hızlı şarj işini 45w tan 50w falan yapında yenilik yaptılar deriz. Hızlı şarj aynı, tasarım aynı, kamera desen Apple, Huawei nin gerisinde kalıyor hala. One UI dan başka elle tutulur tarafları kalmayacak bu gidişle.

• Harika görünüyor!

• telefonlar da artık teknolojik olarak doyuma ulaştı. her sene yeni model çıkarma diretmesinin bir son bulması gerekiyor. 2 senede bir çıkarsalar çok daha ideal olacak bence.

• Yeni diyor ama panel hala 8 bit….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S24Ultra kullanıcısı olarak değil s25 e s26 bile gerek yok. Çünkü işlemcisi çok güçlü. Herşeyiyle çokkkk iyi. Yeni modelde işlemciyi halan daha geliştiriyorlar gerçi qualcom geliştiriyor zaten işlemcide telefonların amiral gemilerin top noktada olduğunu düşünüyorum. Öyle büyük öyle geniş çaplı uygulamalar oyunlar çıkmalıki buda 2 yıla gelmez hadi diyelim geldi değil S24Ultra S22Ultra bile rahat götürür. Çağın ötesinde bir güç teşekkürler ☺️

• Her yıl yeni model çıkarma modasının sonu geliyor.

• Şuan ki s24 ultra bile şahaneyken bunla birlikte herhalde arşa çıkacaklar.(Benim yaşadığım deneyimi yaşamanız için ekran koruyucusuz kullanmanız gerekiyor

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Aradigim yorum. PWM artmasi yetmez komple PWM-free olmasi lazim. PC monitorlerinde bu sikinti yokken telefonlarda niye simdiye kadar bu sikinti devam etti anlamak guc.

• seseka S kullanıcısına yanıt

Sonunda biri yazmış.480hz nedir yahu elalem 4320hzlerde dolaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 1 numara.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.